Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anjaa wrote:Cześć Mamuśki:)
Dziś rano byłam na pobraniu krwi....
U mnie w woj. łódzkim opady śniegu się rozkręcają..... ;/ niestety zima nadchodzi, a ja tak nie lubię zimna wrrrr dobrze, że jestem na zwolnieniu to chociaż jeden plus że nie trzeba na to zimno wychodzić.hiacynta99, Anjaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia -
Wszystkim wizytującym życzę dobrych wieści!
Dziewczyny jak jest u Was z brzuchami? Czujecie, widzicie jakieś zmiany? Ja sama nie wiem, niby na dole zrobił się jakby twardszy... albo ja sobie wkręcam
A propo śniegu - ja tam bym chciała, żeby spadł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:48
monilia84 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Magdalena91 wrote:Luna mnie też się wydaje na foke trochę twardszy
Jesteśmy w tym samym tyg wg USG też masz 8tydzien? Bo ją mam 9 dni roznicy i u mnie jest ciąża młodsza
U mnie ciąża jest młodsza o 6 dni, to co mam na suwaczku to tydzień z usgWeszłam w 9tc a według OM weszłam w 10 (ale ja nie biorę tego pod uwagę).
Magdalena91 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyMy już po badaniach wszystko jest ok więc jesteśmy zadowoleni z bąblem. Czujemy się super i oby tak dalej
pozdrawiamy
Ps brzuszek już widać
Agnieszka0812, luna91, monilia84, hiacynta99, Anjaa, Magdalena91, xpatiiix3, Anniusia, mejbi, Cigaretta, Palinas89, Eliana, milka_89, klaudia1534, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz po wracamy do domu niuniek ma 64mm wszystko w porządku
Anniusia, Agnieszka0812, monilia84, mejbi, Kłosia, hiacynta99, Marietta, luna91, klaudia1534, JusWik, Cigaretta, Palinas89, Madziuśka, Eliana, ma_lina, kasius lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja bym z chęcią zobaczyła Wasze brzuchy! Ja nie wiem czy nie wrzucę swojego
tylko nie wiem jak, napiszecie? No i skasuje po czasie