Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczynki kochane zobaczycie serdunia swoje upragnione
trzymam za was kciuki
pati -- kochana powodzenia na wizycie
a ja zapisałam sie na 21.10 do swojego gina - jak myslicie ? bedzie za wczesnie jeszcze na te usg gnetyczne prawda?mejbi, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,u mnie też różnie bywa z objawami....dzisiaj mi nawet przeszło przez myśl,że nie czuje sie w ciąży,mały brzuch,ani razu mnie nie złapały wymioty,teraz w dodatku jestem chora i dzisiaj leże pod kołdrą,
katar,kaszel,wczoraj wieczorem temperatura 37,3.....śniadanie w siebie wmusiłam najpierw kanapka z nutellą,a potem poprawiłam kanpką z salamii teraz nic mi sie nie chce
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:U mnie też śnieg a jestem z opolskiego
teściowa wróciła ze szpitala i mnie wnerwia, jest strasznie męcząca ale jeszcze max 1.5 tygodnia i na swoim...obym dotrwała..
kurde, ja tez opolskie, ale poki co tylko 0 stopni i mrozny wiatr, narazie bez sniegu hehe idzie zima chybamonilia84 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki:)
Dziś rano byłam na pobraniu krwi....
U mnie w woj. łódzkim opady śniegu się rozkręcają..... ;/ niestety zima nadchodzi, a ja tak nie lubię zimna wrrrr dobrze, że jestem na zwolnieniu to chociaż jeden plus że nie trzeba na to zimno wychodzić.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
U Nas zimno ale śniegu brak
jedziemy autobusem z Marcelkiem do szpitala
już jakąś panią zaczepił na przystanku opowiadał że jedzie z mamą na spacer autobusem ze byk u babci i wuja Natana że ma siostrę Nele a on jest synem mamy i ma na imię Marcel
hehehe gaduła wszystko powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:31
monilia84, mejbi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hej jeszcze ja czekam na serduszko a wizyta dopiero w przyszły piątek ... nic co będzie to będzie . A brak objawów to w ciąży poronionej , donoszonej i obecnej tak samo nie wymiotuje , zachcianek też nie mam jedyne co to siku i cyce czasem bola <choć pamiętam najgorszy ból byl jak w zimie zmiana temp z podwórka i do domu się wchodziło az trzymałam sie za biust bo tak strasznie bolało> . Martwię się ale chyba jak każda ,nawet tak po prawdzie lekarz też podchodzi z dystansem na pierwsze badania dal mi tylko podstawę żeby w razie czego nie kosztować się na próżno - moze i racja badania jeszcze nadrobię jeśli będzie dobrze .
Chociaż nie jest coś płacz z każdego nawet błahego powodu ...hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymejbi wrote:Cześć Dziewczyny!
Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.
Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzuchaNo ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko
Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.
Życzę Wam miłego dnia
Więcej nie znikaj tak dlugo bo.martwiłam sie o Ciebie!! Nawet wczoraj myślałam czemu Cie nie ma?? Dzis zobaczysz serduszkozobaczysz!!! Trzymam kciuki za wizytę :-*
mejbi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis do mojej Gin zadzwoniłam Nystatyne mam brać na zapalenie
w aptece Babka dała mi bez recepty, bo jej zawsze donoszę
U nas tez biało syn mokry do szkoły wszedł puścił się w zaspę a ze śnieg z deszczem, to caly mokry poszedł do szkoły i zadowolony
Pozdrawiam mamuśki i trzymam kciuki za wizyty a wy trzymajcie za mnie w środę po juz w środę jak dobrzemonilia84, mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam sposób na mdłości
słodycze roladki batony Jezu mogę sobie dać rękę uciąć
a bylam przeciwnikiem słodyczy Malo kiedy leciałam
w tej ciąży. Pokręciło mi sie wszystko
nawet potrafię dziecku zabrać batona z szafki hahahha
ma_lina, mejbi, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Cześć Dziewczyny!
Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.
Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzuchaNo ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko
Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.
Życzę Wam miłego dniaPatrycja24 -
nick nieaktualny