X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wiele razy już miałam opryszczkę na wargach także mam nadzieje że będzie dobrze :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki kochane zobaczycie serdunia swoje upragnione :) trzymam za was kciuki :)

pati -- kochana powodzenia na wizycie :)

a ja zapisałam sie na 21.10 do swojego gina - jak myslicie ? bedzie za wczesnie jeszcze na te usg gnetyczne prawda?

mejbi, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,u mnie też różnie bywa z objawami....dzisiaj mi nawet przeszło przez myśl,że nie czuje sie w ciąży,mały brzuch,ani razu mnie nie złapały wymioty,teraz w dodatku jestem chora i dzisiaj leże pod kołdrą,
    katar,kaszel,wczoraj wieczorem temperatura 37,3.....śniadanie w siebie wmusiłam najpierw kanapka z nutellą,a potem poprawiłam kanpką z salami :) i teraz nic mi sie nie chce :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badania genetyczne przeprowadza się w 11-14 tygodnia ciąży :) Czyli Ciebie Alicce będzie jeszcze za wcześnie :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:40

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też śnieg a jestem z opolskiego :)

teściowa wróciła ze szpitala i mnie wnerwia, jest strasznie męcząca ale jeszcze max 1.5 tygodnia i na swoim...obym dotrwała..

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    U mnie też śnieg a jestem z opolskiego :)

teściowa wróciła ze szpitala i mnie wnerwia, jest strasznie męcząca ale jeszcze max 1.5 tygodnia i na swoim...obym dotrwała..

kurde, ja tez opolskie, ale poki co tylko 0 stopni i mrozny wiatr, narazie bez sniegu hehe idzie zima chyba :P

monilia84 lubi tę wiadomość

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki:)

Dziś rano byłam na pobraniu krwi....

U mnie w woj. łódzkim opady śniegu się rozkręcają..... ;/ niestety zima nadchodzi, a ja tak nie lubię zimna wrrrr dobrze, że jestem na zwolnieniu to chociaż jeden plus że nie trzeba na to zimno wychodzić.

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas zimno ale śniegu brak :P jedziemy autobusem z Marcelkiem do szpitala :) już jakąś panią zaczepił na przystanku opowiadał że jedzie z mamą na spacer autobusem ze byk u babci i wuja Natana że ma siostrę Nele a on jest synem mamy i ma na imię Marcel :P hehehe gaduła wszystko powie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:31

monilia84, mejbi lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jeszcze ja czekam na serduszko a wizyta dopiero w przyszły piątek ... nic co będzie to będzie . A brak objawów to w ciąży poronionej , donoszonej i obecnej tak samo nie wymiotuje , zachcianek też nie mam jedyne co to siku i cyce czasem bola <choć pamiętam najgorszy ból byl jak w zimie zmiana temp z podwórka i do domu się wchodziło az trzymałam sie za biust bo tak strasznie bolało> . Martwię się ale chyba jak każda ,nawet tak po prawdzie lekarz też podchodzi z dystansem na pierwsze badania dal mi tylko podstawę żeby w razie czego nie kosztować się na próżno - moze i racja badania jeszcze nadrobię jeśli będzie dobrze .

Chociaż nie jest coś płacz z każdego nawet błahego powodu ...

hiacynta99 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.

Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzucha ;) No ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko :)

Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.

Życzę Wam miłego dnia :)

Więcej nie znikaj tak dlugo bo.martwiłam sie o Ciebie!! Nawet wczoraj myślałam czemu Cie nie ma?? Dzis zobaczysz serduszko <3 zobaczysz!!! Trzymam kciuki za wizytę :-*

mejbi lubi tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    kurde, ja tez opolskie, ale poki co tylko 0 stopni i mrozny wiatr, narazie bez sniegu hehe idzie zima chyba :P

ojj idzie:) czas chyba na zakupy jakieś ciepłe buciki kupić:)

hiacynta99, Anna255 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis do mojej Gin zadzwoniłam Nystatyne mam brać na zapalenie :) w aptece Babka dała mi bez recepty, bo jej zawsze donoszę :)

U nas tez biało syn mokry do szkoły wszedł puścił się w zaspę a ze śnieg z deszczem, to caly mokry poszedł do szkoły i zadowolony :D

Pozdrawiam mamuśki i trzymam kciuki za wizyty a wy trzymajcie za mnie w środę po juz w środę jak dobrze :P

monilia84, mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam sposób na mdłości :) słodycze roladki batony Jezu mogę sobie dać rękę uciąć :P a bylam przeciwnikiem słodyczy Malo kiedy leciałam :P w tej ciąży. Pokręciło mi sie wszystko :P nawet potrafię dziecku zabrać batona z szafki hahahha

ma_lina, mejbi, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie działały słodkie biszkopty i MilkyWay. Dziś nie czuję mdłości. Wreszcie!

hiacynta99, mejbi, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.

Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzucha ;) No ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko :)

Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.

Życzę Wam miłego dnia :)
    Kochana, ja tez nie widzialam jeszcze serduszka a na USG ide w czwartek. Malo sie udzielam, ale czytam to co piszecie i trzymam za Was wszystkie kciuki. Zwariuje do tego czwartku.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mdłości nie minęły przez kilka dni miałam jak w zegarku od godz 13 do wieczora, dzis juz od rana :P kiedy ro przejdzie ?? :D

• mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

hiacynta99, Agnieszka0812, ma_lina lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ