X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wiele razy już miałam opryszczkę na wargach także mam nadzieje że będzie dobrze :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki kochane zobaczycie serdunia swoje upragnione :) trzymam za was kciuki :)

pati -- kochana powodzenia na wizycie :)

a ja zapisałam sie na 21.10 do swojego gina - jak myslicie ? bedzie za wczesnie jeszcze na te usg gnetyczne prawda?

mejbi, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,u mnie też różnie bywa z objawami....dzisiaj mi nawet przeszło przez myśl,że nie czuje sie w ciąży,mały brzuch,ani razu mnie nie złapały wymioty,teraz w dodatku jestem chora i dzisiaj leże pod kołdrą,
    katar,kaszel,wczoraj wieczorem temperatura 37,3.....śniadanie w siebie wmusiłam najpierw kanapka z nutellą,a potem poprawiłam kanpką z salami :) i teraz nic mi sie nie chce :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badania genetyczne przeprowadza się w 11-14 tygodnia ciąży :) Czyli Ciebie Alicce będzie jeszcze za wcześnie :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:40

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też śnieg a jestem z opolskiego :)

teściowa wróciła ze szpitala i mnie wnerwia, jest strasznie męcząca ale jeszcze max 1.5 tygodnia i na swoim...obym dotrwała..

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    U mnie też śnieg a jestem z opolskiego :)

teściowa wróciła ze szpitala i mnie wnerwia, jest strasznie męcząca ale jeszcze max 1.5 tygodnia i na swoim...obym dotrwała..

kurde, ja tez opolskie, ale poki co tylko 0 stopni i mrozny wiatr, narazie bez sniegu hehe idzie zima chyba :P

monilia84 lubi tę wiadomość

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki:)

Dziś rano byłam na pobraniu krwi....

U mnie w woj. łódzkim opady śniegu się rozkręcają..... ;/ niestety zima nadchodzi, a ja tak nie lubię zimna wrrrr dobrze, że jestem na zwolnieniu to chociaż jeden plus że nie trzeba na to zimno wychodzić.

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas zimno ale śniegu brak :P jedziemy autobusem z Marcelkiem do szpitala :) już jakąś panią zaczepił na przystanku opowiadał że jedzie z mamą na spacer autobusem ze byk u babci i wuja Natana że ma siostrę Nele a on jest synem mamy i ma na imię Marcel :P hehehe gaduła wszystko powie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:31

monilia84, mejbi lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jeszcze ja czekam na serduszko a wizyta dopiero w przyszły piątek ... nic co będzie to będzie . A brak objawów to w ciąży poronionej , donoszonej i obecnej tak samo nie wymiotuje , zachcianek też nie mam jedyne co to siku i cyce czasem bola <choć pamiętam najgorszy ból byl jak w zimie zmiana temp z podwórka i do domu się wchodziło az trzymałam sie za biust bo tak strasznie bolało> . Martwię się ale chyba jak każda ,nawet tak po prawdzie lekarz też podchodzi z dystansem na pierwsze badania dal mi tylko podstawę żeby w razie czego nie kosztować się na próżno - moze i racja badania jeszcze nadrobię jeśli będzie dobrze .

Chociaż nie jest coś płacz z każdego nawet błahego powodu ...

hiacynta99 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.

Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzucha ;) No ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko :)

Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.

Życzę Wam miłego dnia :)

Więcej nie znikaj tak dlugo bo.martwiłam sie o Ciebie!! Nawet wczoraj myślałam czemu Cie nie ma?? Dzis zobaczysz serduszko <3 zobaczysz!!! Trzymam kciuki za wizytę :-*

mejbi lubi tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    kurde, ja tez opolskie, ale poki co tylko 0 stopni i mrozny wiatr, narazie bez sniegu hehe idzie zima chyba :P

ojj idzie:) czas chyba na zakupy jakieś ciepłe buciki kupić:)

hiacynta99, Anna255 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis do mojej Gin zadzwoniłam Nystatyne mam brać na zapalenie :) w aptece Babka dała mi bez recepty, bo jej zawsze donoszę :)

U nas tez biało syn mokry do szkoły wszedł puścił się w zaspę a ze śnieg z deszczem, to caly mokry poszedł do szkoły i zadowolony :D

Pozdrawiam mamuśki i trzymam kciuki za wizyty a wy trzymajcie za mnie w środę po juz w środę jak dobrze :P

monilia84, mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam sposób na mdłości :) słodycze roladki batony Jezu mogę sobie dać rękę uciąć :P a bylam przeciwnikiem słodyczy Malo kiedy leciałam :P w tej ciąży. Pokręciło mi sie wszystko :P nawet potrafię dziecku zabrać batona z szafki hahahha

ma_lina, mejbi, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie działały słodkie biszkopty i MilkyWay. Dziś nie czuję mdłości. Wreszcie!

hiacynta99, mejbi, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Trochę się nie odzywałam bo dopadły nas problemy (osobiste, nie z dzidzią) i jakoś tak straciłam zapał do wszystkiego ale jest już trochę lepiej. Podczytywałam Was za to cały czas więc wiem co się u Was dzieje.

Ja mam dzisiaj nareszcie wizytę u gina. Na poprzedniej byłam 3 tygodnie temu i widać było tylko pęcherzyk. Chyba tylko ja zostałam na takim etapie w tyle za Wami bo Wy już dawno serduszka widziałyście i myślicie o usg genetycznym. Nie wspomnę już o Pati do której ktoś puka z brzucha ;) No ja bardzo liczę że po 3 tygodniach czekania ujrzę to serduszko :)

Z objawów to tylko bolące piersi, raz mniej a raz bardziej. I robi mi się niedobrze ale tylko jak zaczynam się robić głodna wiec w ciągu dnia do tego nie dopuszczam, często jem i jest ok. Poza tym czuję dobrze.

Życzę Wam miłego dnia :)
    Kochana, ja tez nie widzialam jeszcze serduszka a na USG ide w czwartek. Malo sie udzielam, ale czytam to co piszecie i trzymam za Was wszystkie kciuki. Zwariuje do tego czwartku.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mdłości nie minęły przez kilka dni miałam jak w zegarku od godz 13 do wieczora, dzis juz od rana :P kiedy ro przejdzie ?? :D

• mejbi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

hiacynta99, Agnieszka0812, ma_lina lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ