X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annusia super wieści! :) gratulacje
    ja jeszcze dwa dni do wizyty, chce juz zobaczyć tego ludzika. Mnie też od wczoraj boli podbrzusze, poranne mdłości wróciły.

Anniusia lubi tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No kurde wiecie co któraś ostatnio się odezwała że nie ma jej na pierwszej stronie na liście majówek ok poprosiłam o tp żeby podały te których nie ma ale jak nikt się nie odzywa to potem bez pretensji mamuśki ze Was nie ma ja nie zawsze jestem na biezavo a jak wiecej jest postow to bez bicia przyznaje że niektorych tasiemcow nie mogę przeczytać bo to się biją to któreś płacze...

To mnie też możesz dodać w wolnej chwili.Termin według belly 26.05.2016 lekarz na 27.Tak więc jak zapiszesz tak będzie.Dzięki z góry

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,właśnie czekam na wizytę :-) zobaczę co tym tsh mi powie i czy tabsy da.

xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie wiedziałam że o czymś zapomniałam z miesiąc temu też pisałam o tym ze strasznie mnie ciągnie aż boli jak kicham w sensie więzadła także normalka ;)

luna91 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    O właśnie wiedziałam że o czymś zapomniałam z miesiąc temu też pisałam o tym ze strasznie mnie ciągnie aż boli jak kicham w sensie więzadła także normalka ;)

u mnie też ale nie zawsze raz na jakiś czas:)

nie wiem jak u was ale u mnie masakrycznie zimno..chodzę owinięta w koc buu..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 18st dlatego tragedii nie ma ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poprawiłam 79 mamusiek :D

bimba, milka_89 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maskotka Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xpatiii to ja mogę być 80 :-D termin 19 maja.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

eiktyx8d5on4aqpf.png
    dxomp07w4yc5xdrn.png
    zem33e5ehbostefz.png
    Aniołek 7tc 15.06.2013
  • Pinesska Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mnie wśród Was majóweczek nie będzie. Serduszko naszego kochanego maleństwa przestało bić w ósmym tygodniu. Ciężko cokolwiek więcej napisać. Pierwsze maleństwo tak długo wyczekiwane, ból i pustka...

• Maskotka Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Dziewczyny wczoraj mi lekarka powiedziała, że jedyne co ją niepokoi to to, że pęcherzyk ciążowy jest umieszczony bardzo nisko- zaraz przy szyjce i kazała dużo leżeć :/ Czy mam się martwić? Któraś z Was miała podobnie? :(
    Tak, miałam tak w drugiej ciąży i niestety nie skończyła się ona dobrze :-( ale u mnie wtedy sypało się też wszystko inne od samego początku. Za niska beta, krwawienia itp. U Ciebie na pewno wszystko będzie ok :-)

eiktyx8d5on4aqpf.png
    dxomp07w4yc5xdrn.png
    zem33e5ehbostefz.png
    Aniołek 7tc 15.06.2013
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pineska kochana współczuję :( życzę Ci aby aniołek szybko do Was wrócił ,tulę :*

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy was po usg dopochwowym też lekko ciągnęło,zakuwało w podbrzuszu? jak badał to troszkę mnie bolało bo spięta byłam i zestresowana. nie mam plamień

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mi to ze tak powiem to nawet nie wsadził tego tylko dotykał takjakby z zewnątrz przy samym wejściu tylko ;)

A kurde coś zepsułam nie wiem czy kogoś nie usunęłam przez przypadek bo Nelka mnie poszturała i chyba coś kliknelam :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mnie normalnie do środka,a na samolocie badał szyjkę a potem jeszcze ręką. hmm ale ja mam 10 tydzień i mówił,że przez brzuch za wcześnie, za 2 tyg będzie przez brzuch..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz a tu niespodziankę miałam usg przez brzuch! Tak ze Wackowi środkowego wystawiłam :P. Maly tak szalał ze sie Malo nie polałam ze śmiechu:P ma juz 2,87cm według usg 9,5 tyg czyli 10,tydz :) jest wszystko ok .

Kolejna wizyta 6listopada a za dwa tyg Usg genetyczne :) jestem spokojniejsza aż Pasowalo by se browara strzelić ze szczęścia hahahha

Anniusia, Cigaretta, xpatiiix3, luna91, Agnieszka0812, klaudia1534, Dariaaa88, JusWik, mejbi, monilia84, konwalijka, bereda11, kasius lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch

Hiacynta ekstra :* duży gość już :) hehehe mały. ? :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:17

hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta superrrrr :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinesska strasznie mi przykro kochana! :(

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch

Hiacynta ekstra :* duży gość już :) hehehe mały. ? :p

to nie wiem, oby przeszło:/

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no będzie dobrze :* a mi raz suka taka tak dopochwowym narobiła ze krwiak był aż tak nadziubała mi w środku :/ z córką tak właśnie miałam ale ona bardzo niedelukatna była

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ