Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:No kurde wiecie co któraś ostatnio się odezwała że nie ma jej na pierwszej stronie na liście majówek ok poprosiłam o tp żeby podały te których nie ma ale jak nikt się nie odzywa to potem bez pretensji mamuśki ze Was nie ma ja nie zawsze jestem na biezavo a jak wiecej jest postow to bez bicia przyznaje że niektorych tasiemcow nie mogę przeczytać bo to się biją to któreś płacze...
To mnie też możesz dodać w wolnej chwili.Termin według belly 26.05.2016 lekarz na 27.Tak więc jak zapiszesz tak będzie.Dzięki z góryxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:O właśnie wiedziałam że o czymś zapomniałam z miesiąc temu też pisałam o tym ze strasznie mnie ciągnie aż boli jak kicham w sensie więzadła także normalka
u mnie też ale nie zawsze raz na jakiś czas:)
nie wiem jak u was ale u mnie masakrycznie zimno..chodzę owinięta w koc buu..
-
aniesiack wrote:Dziewczyny wczoraj mi lekarka powiedziała, że jedyne co ją niepokoi to to, że pęcherzyk ciążowy jest umieszczony bardzo nisko- zaraz przy szyjce i kazała dużo leżeć
Czy mam się martwić? Któraś z Was miała podobnie?
ale u mnie wtedy sypało się też wszystko inne od samego początku. Za niska beta, krwawienia itp. U Ciebie na pewno wszystko będzie ok
Aniołek 7tc 15.06.2013 -
Nie mi to ze tak powiem to nawet nie wsadził tego tylko dotykał takjakby z zewnątrz przy samym wejściu tylko
A kurde coś zepsułam nie wiem czy kogoś nie usunęłam przez przypadek bo Nelka mnie poszturała i chyba coś kliknelamLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJestem juz a tu niespodziankę miałam usg przez brzuch! Tak ze Wackowi środkowego wystawiłam
. Maly tak szalał ze sie Malo nie polałam ze śmiechu:P ma juz 2,87cm według usg 9,5 tyg czyli 10,tydz
jest wszystko ok .
Kolejna wizyta 6listopada a za dwa tyg Usg genetycznejestem spokojniejsza aż Pasowalo by se browara strzelić ze szczęścia hahahha
Anniusia, Cigaretta, xpatiiix3, luna91, Agnieszka0812, klaudia1534, Dariaaa88, JusWik, mejbi, monilia84, konwalijka, bereda11, kasius lubią tę wiadomość
-
Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch
Hiacynta ekstra :* duży gość jużhehehe mały. ? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:17
hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch
Hiacynta ekstra :* duży gość jużhehehe mały. ? :p
to nie wiem, oby przeszło:/