Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:No kurde wiecie co któraś ostatnio się odezwała że nie ma jej na pierwszej stronie na liście majówek ok poprosiłam o tp żeby podały te których nie ma ale jak nikt się nie odzywa to potem bez pretensji mamuśki ze Was nie ma ja nie zawsze jestem na biezavo a jak wiecej jest postow to bez bicia przyznaje że niektorych tasiemcow nie mogę przeczytać bo to się biją to któreś płacze...
To mnie też możesz dodać w wolnej chwili.Termin według belly 26.05.2016 lekarz na 27.Tak więc jak zapiszesz tak będzie.Dzięki z góry
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:O właśnie wiedziałam że o czymś zapomniałam z miesiąc temu też pisałam o tym ze strasznie mnie ciągnie aż boli jak kicham w sensie więzadła także normalka

u mnie też ale nie zawsze raz na jakiś czas:)
nie wiem jak u was ale u mnie masakrycznie zimno..chodzę owinięta w koc buu..
-
Tak, miałam tak w drugiej ciąży i niestety nie skończyła się ona dobrzeaniesiack wrote:Dziewczyny wczoraj mi lekarka powiedziała, że jedyne co ją niepokoi to to, że pęcherzyk ciążowy jest umieszczony bardzo nisko- zaraz przy szyjce i kazała dużo leżeć
Czy mam się martwić? Któraś z Was miała podobnie? 
ale u mnie wtedy sypało się też wszystko inne od samego początku. Za niska beta, krwawienia itp. U Ciebie na pewno wszystko będzie ok

Aniołek 7tc 15.06.2013 -
Nie mi to ze tak powiem to nawet nie wsadził tego tylko dotykał takjakby z zewnątrz przy samym wejściu tylko

A kurde coś zepsułam nie wiem czy kogoś nie usunęłam przez przypadek bo Nelka mnie poszturała i chyba coś kliknelam
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyJestem juz a tu niespodziankę miałam usg przez brzuch! Tak ze Wackowi środkowego wystawiłam
. Maly tak szalał ze sie Malo nie polałam ze śmiechu:P ma juz 2,87cm według usg 9,5 tyg czyli 10,tydz
jest wszystko ok .
Kolejna wizyta 6listopada a za dwa tyg Usg genetyczne
jestem spokojniejsza aż Pasowalo by se browara strzelić ze szczęścia hahahha
Anniusia, Cigaretta, xpatiiix3, luna91, Agnieszka0812, klaudia1534, Dariaaa88, JusWik, mejbi, monilia84, konwalijka, bereda11, kasius lubią tę wiadomość
-
Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch
Hiacynta ekstra :* duży gość już
hehehe mały. ? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:17
hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Anniusia ja nawet w 6tc miałam i do srodka nie wsadzal a w 10t5d robił i próbował przez brzuch ale prawie nic jeszcze nie było widać a teraz ekstra widać przez brzuch
Hiacynta ekstra :* duży gość już
hehehe mały. ? :p
to nie wiem, oby przeszło:/