Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna przecież organizm falami wyrzuca hormony jak to pięknie ująć i raz boli raz nie
ja ostatnio nawet mdłości miałam na zapach parowek póki nie wyniosła ich z pokoju
hahaha a przecież dawno za mną są juz mdłości
luna91, Marietta lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Dzięki Patii, też ostatnio mam takie naloty, ale mimo wszystko cholernie mnie to denerwuje. Już bym chyba wolała rzygać jak kot niż wkręcać sobie głupie akcje.
Luna nie wiem czy pamiętasz moje wpisy na forum, jak stękałam.wam tu ze cos na pewno nie tak jest, bo mi mdłości przeszły i cycki nie bolały juz minęło 5 dni i powtórka a dzis na wizycie wszystko ok . Chyba juz daje na luz z tymi objawamimyśl pozytywnie :-*
Agnieszka0812, luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka wam, mnie dzisiaj coś niedobrze coś muli ale nie na rzyganko hehe:)
Od 2 dni wieczorem mam takie klucie w macicy jakby ktoś mnie szczypal to chyba dobrze:)
Miałam isc dzisiaj na badania ale strasznie mi się nie chciało więc skocze jutro
Ps. Gratulacje udanych wizyt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:35
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Witam Was dziewczyny!
Kochane wielkie gratulacje pięknych zdjęć i dobrych wieści! Ja zaczęłam świrować niestety znowu. Co jakiś czas mnie dopada. Mdłości już nie mam a piersi bolą mniej - wiem, wiem wkręcam sobie, ale to silniejsze ode mnie
Nie obraz siw, ale byl jeden dzien kiedy sue ta ciaza poprostu cieszlas? Może warto zastanowić sie nad psychologiem. Rozumiem obawy. Ale nie możesz sobie wkręcać wszystkich złych rzeczy
Marietta lubi tę wiadomość
-
Mnie cycki też coś nie bolą, jeszcze biegunki dostałam rano.
Jestem po usg, wszystko okbobas ma 49 mm
więc brak objawów nic złego nie zwiastowal.. Uff..
hiacynta99, bimba, JusWik, luna91, monilia84, CassieMK, konwalijka, kasius lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Pinesska strasznie mi przykro!Trzymaj się dzielnie!
Reszcie dziewczyn gratuluje dobrych wiadomości i pięknych zdjęć. Fajnie się Was czyta!
mam pytanie, czy wszystkie robiłyście badania na CMV? lekarz ze szpitala mi tego nie zlecił ;/ i nie wiem co robić.
pozdrawiam i miłej środy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjosephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
Reszcie dziewczyn gratuluje dobrych wiadomości i pięknych zdjęć. Fajnie się Was czyta!
mam pytanie, czy wszystkie robiłyście badania na CMV? lekarz ze szpitala mi tego nie zlecił ;/ i nie wiem co robić.
pozdrawiam i miłej środy!
Ja robiłam juz 2x bo pierwszy wynik miałam niepokojący
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
pozdrawiam i miłej środy!hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Nie wytrzymuję już z tymi bolami, w dzień jak Cię mogę, ale trzecia noc już nie przespana dała mi mocno w kość. Jutro wieczorem idę do fizjoterapeuty na masaż dla kobiet w ciąży
A przystojny ten pan cudotwórcawspółczuję Ci !!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A przystojny ten pan cudotwórca
współczuję Ci !!
Nie ważne jak wygląda, ważne żeby mi dobrze zrobił
hiacynta99, JusWik, xpatiiix3, Madziuśka, kasius lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnya mi dziewczęta ciągle nie dobrze
ciągle
jakąś pończochę mam w gardle /tak sie czuję /
ble ble ble
kiedy to minie ????
a powiedzcie mi ile placicie za euthyrox /ja zaplaciłam 6zł
wydaje mi sie ze kiedys byl drozszy ...
jeszcze jedne pytanko
po poronieniach i w poprzednich ciazach mialam cytologie oznaczona w grupach teraz tylko napisane
PRAWIDŁOWA.nic zadnej grupy ... a jak było/jest u Was ??? -
Alicce wrote:a mi dziewczęta ciągle nie dobrze
ciągle
jakąś pończochę mam w gardle /tak sie czuję /
ble ble ble
kiedy to minie ????
a powiedzcie mi ile placicie za euthyrox /ja zaplaciłam 6zł
wydaje mi sie ze kiedys byl drozszy ...
jeszcze jedne pytanko
po poronieniach i w poprzednich ciazach mialam cytologie oznaczona w grupach teraz tylko napisane
PRAWIDŁOWA.nic zadnej grupy ... a jak było/jest u Was ???Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Różnie bywa z tymi cycami, chyba falami wyrzucajaą się hormony bo mnie bolały do 7czy 8 tc później nic i teraz znowu bolą.
Luna proszę cie weź się tak nie nakręcaj bo pisałam wcześniej, że nasze fasole to czuja a to im do szczęścia nie potrzebneGłowa do góry
Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
Kazik :*