Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Nie no będzie dobrze :* a mi raz suka taka tak dopochwowym narobiła ze krwiak był aż tak nadziubała mi w środku
z córką tak właśnie miałam ale ona bardzo niedelukatna była
dzięki Kochana:) ja właśnie myślę,że przez to,że spięta byłam. on w sumie mówił,że troszkę czuć muszę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e39291e28d55.jpg
Mój wariat z ADHDWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:31
xpatiiix3, Diabla85, Aniu_leczka, bimba, Anna255, josephinka84, luna91, milka_89, Madziaaaaa, Agnieszka0812, candles88, Narinka, Alicce, klaudia1534, Kłosia, Patrycja24, Dariaaa88, JusWik, Madziuśka, mejbi, monilia84, ma_lina, CassieMK, bereda11, kasius, baśka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pinesska wrote:Niestety mnie wśród Was majóweczek nie będzie. Serduszko naszego kochanego maleństwa przestało bić w ósmym tygodniu. Ciężko cokolwiek więcej napisać. Pierwsze maleństwo tak długo wyczekiwane, ból i pustka...
Tak mi przykro.Bardzo Ci współczuję.Jesteśmy z Tobą -
Anniusia wrote:czy was po usg dopochwowym też lekko ciągnęło,zakuwało w podbrzuszu? jak badał to troszkę mnie bolało bo spięta byłam i zestresowana. nie mam plamień
Mnie niby delikatnie podglądał, ale po wyjściu od Niego to aż mnie w pośladku ciągnęło -
A to moja dzidzia z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99154bee873.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:45
Aniu_leczka, josephinka84, xpatiiix3, luna91, Madziaaaaa, Agnieszka0812, hiacynta99, hiacynta99, klaudia1534, Patrycja24, Dariaaa88, JusWik, Madziuśka, mejbi, monilia84, CassieMK, bereda11, kasius, baśka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPinesska wrote:Niestety mnie wśród Was majóweczek nie będzie. Serduszko naszego kochanego maleństwa przestało bić w ósmym tygodniu. Ciężko cokolwiek więcej napisać. Pierwsze maleństwo tak długo wyczekiwane, ból i pustka...
Bardzo Ci współczuję i mocno tulę. Taki ból zrozumie tylko ktoś kto to przechodził -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilka_89 wrote:Przepiękne zdjęcie aż ja sie wzruszyłam :p ( ahh te hormony)
gratuluję i nadal trzymam kciuki
No fajne zdj mi zrobiła ale jakiś taki puszysty tu wyszedłhahhah
To na pewno po tym rogalu w czekoladzie, co wpierniczyłam przed gabinetem
Pojechałam na czczo bo robiłam tsh ft3,4 a poźniej do żaru żaru pod gabinetem
A było z 30 bab, dziwnie się patrzyły na mnie ;/ nie wiem o co im chodziło zjeść nie można czy co ?xpatiiix3, Madziaaaaa, Agnieszka0812, milka_89, Eliana lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No fajne zdj mi zrobiła ale jakiś taki puszysty tu wyszedł
hahhah
To na pewno po tym rogalu w czekoladzie, co wpierniczyłam przed gabinetem
Pojechałam na czczo bo robiłam tsh ft3,4 a poźniej do żaru żaru pod gabinetem
A było z 30 bab, dziwnie się patrzyły na mnie ;/ nie wiem o co im chodziło zjeść nie można czy co ?milka_89, bimba lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Po wizycie maleństwo 2.16cm i mam 1 dzień do przodu czyli 19 maja
wszystko w porządku, serduszko bije i dostałam eutyrox 50.
luna91, Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99, Dariaaa88, mejbi, monilia84, CassieMK, Eliana, kasius lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!
Kochane wielkie gratulacje pięknych zdjęć i dobrych wieści! Ja zaczęłam świrować niestety znowu. Co jakiś czas mnie dopada. Mdłości już nie mam a piersi bolą mniej - wiem, wiem wkręcam sobie, ale to silniejsze ode mnie
Pinesska -nie wiem co powiedzieć, chyba tylko tyle, że przeszłam przez to samo i rozumiem jak bardzo to boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:26
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dzięki Patii, też ostatnio mam takie naloty, ale mimo wszystko cholernie mnie to denerwuje. Już bym chyba wolała rzygać jak kot niż wkręcać sobie głupie akcje.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny