Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jeden dzień różnicy wiec sugeruje się tym z OM.
Ja jestem ogólnie bardzo samodzielna jak i w pierwszej ciąży tak i w tej co mogę tylko to zrobię nie chce pomocy chyba że naprawdę już nie mogę to mąż pomaga
Jestem po ćwiczeniach, piąty dzień ćwiczę i mój ból miednicy poszedł w niepamięć
Nawet głowa przestała mnie boleć jak się dotlenilamPalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja oczywiście tym z usg, bo miałam owulację w 23 dc, ale maluch nadrobił i teraz ma 5 dni spóźnienia co do miesiączki.
Cigaretta - pokażesz fotkę brzusia czy nie wstawiasz do neta?Madziaaaaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ale naskrobalyscie
ja juz troszkę lepiej
właśnie gotujemy pomidorowa
Co do kaszlu słyszałam o soku z buraków ze jest dobryale jak sie go robi nie mam pojęcia
Byłam odebrać receptę i odrazu zmierzyłam ciśnienie troszkę za niskie , no i położna powiedziała ze mam sobie strzelić kawkęi mi przeszło
Co do wizyt i do meża nie wyobrażam chodzić sama i on chyba tez . Bo nawet Jak teraz z nim gadalam ze moze pójdę to on ze jestem niesprawiedliwa i moze on tez by chciał ujrzeć maluszka a nie mysle tylko o sobiehehe i właśnie do mnie wraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:40
Madziaaaaa, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamisia88 a ja spadlam z wagi 2 kg i mąż się dziwi jak to możliwe skoro brzuszek jest, też mnie to dziwi , może dziecko ze mnie wysysa?
luna mogę wstawić ale wieczorem dopiero, nie wiem czy na fotce będzie dobrze widać ale spróbuję
Madzia widzę właśnie, że jesteśmy na tym samym etapieCarolq, Madziaaaaa, Palinas89, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkasya wrote:A ja mam ponad 3kg na plusie
mam nadzieję, że to nie będzie znaczyło, że pod koniec ciąży będę małym słoniem
Ciążowy brzuszek u mnie też widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie
morgologia oceniona okiem gina okazała sie jednak prawidłowa .
Z TYŁOZGIĘTEJ MACICY zrobiła sie prawidłowa -wlasnie tak ostatnio zauwazyłam ,że plecy mnie nie bolą ... a wczesniej przy miesiaczkach bolały ...
dzidzie widzialam tylko przez chwilę ...
rośnie
usg genetyczne mam 9.11 - czyli w 12w6
no i tyle ...albo aż
Carolq, hiacynta99, mejbi, anka418, Palinas89, xpatiiix3, FeliceGatto, luna91, Madziuśka, bimba, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny