Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:Klaudia.Ja to sie przejelam tym moim USG

Ale czym? Kochana przecież masz zmierzonego malucha
dobry wymiar ma, lekarz potwierdził, że ok przecie lekarz by Cię nie okłamał gdyby było coś źle. Może ma zły sprzęt. U mnie też jak bada to mało widać dopiero żeby było widać ładnie to robi zbliżenie duże.
candles88 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja tez odkrycie Ameryki Patrycja mam na imię

Luna Twoja ciąża jest młodsza tak.? Czyli 3 centyl według OM np u mnie według OM jest poza tabelą i jest 97% wpisane zdaje się tyle ze u mnie ciąża starsza to wartości według OM są podawane na usg u Ciebie przecież wszystko ok
luna91 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
A ja Kinga . to tak malenstwo ma 2.01 cm serduszko jest bije 144u/min termin zostaje na 30 maj . 19 lis badania genetyczne.
Tylko pidwyzszona glukoza 97 i mam krzywa zrobic do tego trzeba kupic sobie ja w aptece? Bo juz nie pamietam
Dziekuje za wsparcie i ze jestescieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 22:01
FeliceGatto, kamisia88, Negra, bereda11, luna91, hiacynta99, bimba, Clio_99, Madziaaaaa, JusWik, Alicce, klaudia1534, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
-
Koło mnie nowe bloki postawili i prawie jak okolice Wawy bo na granicy z PiastowemFeliceGatto wrote:Ja z Targówka. Z Bródna konkretnie
Od urodzenia. Ale szukamy większego lokum, więc niewykluczone, że śmigniemy gdzieś raczej w okolice Warszawy 
Fajnie by było mieć taką sąsiadkę
ma_lina lubi tę wiadomość