Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
diabla super wiesci , nie przejmuj sie tym tetnem moze rzeczywiscie dlatego ze ty bylas ze stresowana..
Magdalena extra fotka , malenstwo slodkie widac ..super
niestety mnie nic nie boli i brzuch tez nie ...
Magdalena91 lubi tę wiadomość
-
Diabla ekstra pozwól ze dla odrobiny koloru wpisze Ci córeczkę na pierwszą stronę
gratuluję ;*
Magdalena Tobie również :*
Aaaa jutro szkoła nie chce się jak cholera...
Mnie ostatnio mocniej pobolewa ale i macica co raz szybciej rośnie mnie przy nagłych ruchach i kichaniu
Kurde wgl dzisiaj cały dzień co kochana to posikuje
nawet od razu po wysikaniu się
Hehhee Kamil dla teściowej fejsa założył to codziennie pisze do mnie
Livia

Nela

Marcel

-
eh tak oglądam te wasze zdjątka z USG i wam zazdroszcze,bo u mnie te zdjecia takiej slabej jakosci daje lekarka,ze trzeba sie wpatrywac ;/ miejmy nadzieje,ze sie to zmieni,bo od 7 listopada bede już do innej kliniki chodzic i mam nadzieje,ze tam mają lepszy sprzet
-
nick nieaktualny
-
ból był specyficzny,ani to kłucie,ani skurcze takie bardziej wrażenie przepełnionego brzucha,ale wziełam ciepła kąpiel i mi przeszlo,więc pewnie maluch sie zbuntował,bo dzisiaj sie troche nachylałam i za lekko byłam ubrana,dlatego się pewnie upomniało,teraz siedze pod kocem i sie grzeje,więc obyło sie bez nospy
ale Diabla,dzieki za odpowiedź
-
U mnie bóle podbrzusza praktycznie się już skończyły, czasami czuję ćmienie w pachwinach i kłucie jakby w odbycie i pośladkach, ale trwa chwilę
Niestety na początku ciąży miałam chyba te skórczowe bóle - tak mi się wydaje. Teraz na szczęście wszystko ok.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek