Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tesco w Pl tez jest;-)Anna255 wrote:a to nie przypadkiem ciuchy z uk? bo stamtad taka firme kojarze, a w pl nie bardzo...

edit: juz sprawdzilam, w tesco mozna kupic
Sorki odpisywałam w chwili twojej edycji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:59
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW 10 tyg dowiedziałam się, że mój aniołek nie rośnie...cały czas miałam złudną nadzieję, że usłyszę to upragnione serduszko, ale niestety nie było mi to dane...dziś zapadł wyrok. W poniedziałek idę na zabieg...ciężko mi strasznie:(a w głowie tylko obawa jak to będzie w przyszłości...czy będę kiedyś mamą...Boże jakie to niesprawiedliwe:(
-
zabuszka wrote:Przykro mi Aniu.
Tak sie boje . ale jeszcze 3 godz . zeby dzidzia jakos zniosla te moje nerwy. Obiecuje poprawę .
Zabuszko, nic się nie bój. U Ani od początku dzidzia za wolno rosła
Widocznie to nie był jej czas. Czegoś zapomniała i wróci do Ani potem.
Twoja jest zadomowiona i dzisiaj się w tym tylko utwierdzisz
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:hej wychodzi na to że decyzja zostania u mamy była dobrym rozwiązaniem.
W domu była burza a nawet huragan. Ok.15 ludzi ci co z dzieciakami to się pozmywali wcześniej ale zostały i stare wygi;/. Gdzieś o 22 dzwonił S to słychać było darcia i śpiewy. A później się zaczęło po północy . Najstarszy z braci maa po 50 grubas że hej bez dzieci i wogóle chleje jak tylko się da .Skoczył na mojego że nie bedzie dziadków ustawiał że to ich dom i ma g.... do gadania ma siedzieć cicho i ogólnie że my nie mamy nic do tego domu i jesteśmy jak nie wiem jak to nazwać lokatorzy czy kimś takiego pokroju . To S sie wkurzył no jakoś mu się nie dziwie sama grubasa bym chyba na rękach wyniosła , powiedział że jak chce niech se sam tu przyjdzie mieszkać a my pójdziemy gdziekolwiek. Potem go wyrzucił z domu.
Dobrze że mnie te stresy omineły ale tak mi żal mojego od własnego brata takie słowa.... Oni uważają go za gówniarza i dziecko ale kurde ma już te 26 lat żone dziecko i 2 w drodze . Przykro że tak rodzina się wypina ,fakt może nie każdy z nich jeest taki najgorsza ta starszyzna.... Szczerze nie wiem jak to bedzie i gdzie skończymy tak jest co chwile . W tamtym roku były walki o majątki , pola itp. Teraz o sama nie wiem dom? Nikt nie szanuje tego że my też tam mieszkamy i chcemy trochę prywatności i spokoju. Ehh stresujące to moje życie.
Chociaż jest jeden plus mój mógł na trzeźwo w końcu dostrzec o co ciagle miałam wąty , może w bardzo brutalny sposób ale już mnie rozumie .
Z innej beczki kobietki proszę was o trzymanie kciuków za wizytę dziś o 21 . Strasznie się boję żeby było wszystko dobrze , stres na każdym kroku i wogóle jakoś nie bardzo daję mi pozytywne myślenie . Oby było serduszko i malutki człowieczek . Nie wiem jak wytrzymam do wieczora...
Ot wszystko podziało się w jedną noc .
ciesze sie za taki rozwoj sytuacji bo to na twoja korzysc ,nie zaluj go tak jak ty mowilas i prosilas nie rozumial wiec potrzebowal mocnego wstrzasu...
trzymam kciuki za dzis bedzie dobrze zobaczysz swoje malenstwo... -
nick nieaktualny
-
Aniu, tak bardzo mi przykro

Ja strasznie się bałam bo dzisiaj miałam prenatalne i od wczoraj wieczora przeżywałam ale okazało się, że wszystko w porządku. Kruszynka ma 5 cm i odpowiada idealnie dniu z miesiączki. Przezierność karkowa 1,4 mm,kość nosowa jest. Maluch strasznie się ruszał i machał rączkami i nóżkami
Jedyne co zmartwiło lekarza to zbyt wysokie tętno Malucha 179-181/min. Mam jednak nadzieję, że to tylko przez moje zdenerwowanie a nie żadna wada. Robiłam też test PAPP-A wyniki za ok 2 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:51
luna91, hiacynta99, kamisia88, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
Mi się dzisiaj śniło, że mi wody odeszły i pojechaliśmy z mężem do szpitala. Jak tylko byliśmy w sali porodowej i położna powiedziała, żebyśmy się rozgościli a ona zaraz wróci, to miałam pierwszy skurcz i już przy nim wyszła główka dziecka. Normalnie widziałam głowę malucha między nogami w mazi płodowej itd. I to dziecko miało jakieś znamię na środku szyi.
A zapomniałam dodać, że na dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził na 60%, że będzie dziewczynka.
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesteśmy;) mój człowiek ma 2,3 cm serduszko słyszałam jesteśmy w 9 tyg wg usg czyli z moich obliczeń maleć nadrobił wielkością jakieś 3 dni

http://static.pokazywarka.pl/i/6123044/472231/img-20151023-195926.jpg
Diabla85, FeliceGatto, xpatiiix3, luna91, hiacynta99, JusWik, Patrycja24, klaudia1534, kamisia88, Dariaaa88, Clio_99, Madziaaaaa, Madziuśka, monilia84, kasius lubią tę wiadomość