Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    jak was czytam to sobie mysle o nie ze mna tak nie bedzie ..od razu do lozeczka buzi bajeczka i dobranoc ha ha ha wy pewnie tez tak myslalyscie na poczatku?...
    U mnie się sprawdziło od początku byłam konsekwentna, Wiktor jeszcze nie był jakoś poważnie chory spał z nami w łóżku może 2 razy przy dużym Katarze. Się sprawdziło i teraz naprawdę uważam ze mam super ale czasami miałam ochotę spasowac odpuścić i wziąć go do siebie dzisiaj nie żałuję że się jednak nie poddałam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 23:56

FeliceGatto lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pięknie a ja teraz narzekam na bezsenność :D Po porodzie będzie bezsenność przymusowa :P

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, niekoniecznie. Są dzieci, które śpią i zasypiają same, do tego ciurkiem, bez nocnych pobudek :)

Moja serio zasnęła. Robie podejście do wanny nr 2 :D

luna91, Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to spokojnej i nie za goracej kapieli :-)..ja nie mam problemu ze spaniem wiec uciekam bo u nas 23 ..madziaaa mam nadzieje ze uda mi sie byc tak konsekwentna jak ty :-), i trzymaj tak dalej przy 2 dziecku....

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu nie wyobrażam sobie spać z dzieckiem nie dla mnie ;-) teraz jest właśnie tak ze idziemy do łóżka buzi mowie ze go bardo kocham dobranoc idziemy spać wychodzę i zamykam drzwi ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja przyjaciolka tez tak nauczyla swoje dzieci i bardzo mi sie to podobalo kiedy zostawalam z nimi moment i dzieci spia...

ma_lina lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! To ja jestem Magda :) przez te nocne skurcze i bóle nie wytrzymałam i poszłam do gin. Wszystko z babelkiem dobrze ;) od poniedziałku urósł 53 mm ;) i termin porodu zmienił sie na 26 maja, oby sie sprawdziło, miałabym najlepszy prezent na dzień matki!!! Apropo pulsu maluszka moje dziś miało 170 i lekarz stwierdził ze to przez mój stres, także kochane nie denerwujmy sie!! Ja obecnie mieszkam w Belgii ale z Polski pochodzę z Mazur ;)

FeliceGatto, Madziaaaaa, konwalijka lubią tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to bedziesz nam musiala opisac jak tam badane sa ciezarne i ile macie usg na cala ciaze ...Bo my tylko dwa w Uk...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu....... Ale mam dzisiaj fatalna noc budzę się co godzinkę do toalety jak nie sąsiedzi mają jakąś imprezę i krzyczą coś na ulicy to zaczyna mi się śnić ze dziecko płacze i się budzę oby jak najszybciej do rana..... :|

Jak się synek urodził to właśnie chciałam go nauczyć żeby sam zasypial różnie bywało ale w miarę bez histerii i wielkich problemów. :-) i od kiedy śpi u siebie przesypia całe noce czyli my i dziecko spokojnie śpimy ;-)
    Ja miałam takie jazdy jak on.się urodził ze potrafiłam tylko godzinę spać bo każdy jego ruch powodował ze się budziłam dopiero jak go przenieśliśmy to zaczęłam jakoś normalnie spać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 05:24

w7eM.png
    ozEK.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobotke kochane. Zabuszka gratuluje.
    Mąż wybyl do pracy a ja sobie leze jeszcze w łóżeczku.
    Ale niedlugo czas sie zwlec z luzka i pojechac jakies zakupy zrobic...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Nela po urodzeniu spala po ok.6h nie było szansy by ją obudzić ja korzystałam ,ale po 6tyg mi się przestawiła nagle z dnia na dzień spala cały dzień a w nocy nie chciała najgorsze było nie spać wcale isc do szkoły na następny dzień :P

A tu takie porównanie jak bęben sterczy jak się stoi to wielki ,bo wszystko do przodu leci a jak leży się to tylko taki kulasek wypukły jest i sięga na 3 palce pod pepkiem :)

i2o9rn.jpg

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Z Rana :) W wolnej chwili Was nadrobie a to nie lada wyczyn :p
    Dzisiaj ja z problemem :/

Infekcja... nigdy nie miałam, mam po raz pierwszy i zwariuje chyba... od wtorku używam gineintima (clotrimazolum) od czwartku tantum rosa 2x dziennie... piecze, boli, swędzi, pełno żółtej wydzieliny (fuj), najgorzej na wieczór jest... w poniedziałek idę do gina może mi coś przepisze innego bo zwariuje... może ma któraś jakieś doświadczenia związane z infekcja i poratuje jak długo to jeszcze będzie trwało i czy moje objawy są normalne? Najbardziej niepokoi mnie ta wydzielina :(

PS. Czuje bąbla :) nie są to kopniaki ale czuje wieczorem jak wariuje :)

xpatiiix3, Madziaaaaa, luna91 lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Nie śmiejcie się ale mój 5latek nadal śpi z nami w łóżku olaboga. wiem, wiem oduczam go bo ma swój pokój i w nocy kopie jak dziki koń, to moja wina bo ja go tak kocham i szkoda mi było jak on taki słodziak sie tulił i prosił....dobranoc juz się nie pogrążam:P

Mi kilka razy się zdarzyło pozwolić córce spać z nami.Od samego początku swoje łóżko miała.Dopiero niedawno przestaje spacerować, trochę czasu minęło bo kończy w grudniu 6 lat.Najgorzej było jak takie suki w przedszkolu krzyczały i łapały ją za rękę.Budziła się ze szlochem i pewnego razu nie spała całą noc.Byłam w rozsypce.Po kilku wizytach u psychologa okazało się, że to te panie doprowadziły do lęków mojego dziecka.Zmieniłam przedszkole i jak ręką odjął .

Ania jestem:-) Z Góry Kalwarii

kamisia88, FeliceGatto lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Pijecie sobie czasem karmi?

Ja czasem warkę 0%

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Ja czasem warkę 0%

Ja również warke 0, karmi i Lech free mają 0,5 alkoholu

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tak sobie myślę, jak sobie poradzę z 6 latką, labradorem z adhd i małym dzieckiem.Jak maluch będzie mi tak dawał do wiwatu jak Daria to chyba zwariuję :-)Choć ona mówi, że u nas w domu to nikt normalny nie jest nawet pies :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lecę do szkoły i co dupa dlaczego tego brzucha nie sterczy tylko tyle co na leżąco.. jak będzie ta jedza z mojej klasy dzisiaj to zaraz przekażą mojej matce a dzisiaj mocno się odznacza wszystkie ciuchy są obcisłe.. chciałabym powiedz już ale się boję ich reakcji i tego jaka potem będzie ch**owa atmosfera w domu.. :/ w 1 ciąży taki jak na leżąco teraz to miałam w 23tc dopiero jak stałam xD

Aniu gratuluję pierwszych ruchów ;) cudowne uczucie odczuwać w końcu tak fizycznie ze ktoś tam jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:43

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jadę autobusem mam stresik i już kopniaczki są :) ale biedny dzieciaczki jak ja go mecze tymi stres ami moimi, wczoraj pod ręką już czułam wyraźnie kopsy za tydzień jak będę u Kamila to może w końcu on poczuje jak rękę na brzuchu położy ;) Na pewno ucieszy się z tego ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 24 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda, powiem Ci, że ja też uważam, że wszystko jest do zrobienia. W zeszłym roku przez pół roku siedziałam w USA z bliźniaczkami odkąd skończyły tydzień. Nauczyliśmy je spania w nocy w moment. Tylko ich mamusia postanowiła jednak karmić je jak tylko otworzą oczy w nocy (a one tylko sobie sodko mruczały wtedy i zasypiały dalej).

Ale po 7 miesiącu życia pojawia się u dzieci lęk separacyjny - wtedy robią się schody!

bereda11 lubi tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku !!! Zapalenie pęcherza mnie złapało !!! :(

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ