Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Możesz stosować urosept, ale może być potrzebny antybiotyk. Zrób ogólne badanie moczu, może masz bakterie i leukocyty w moczu. Najlepiej zadzwoń do gina i on Ci powie co masz robićLa-mia wrote:Dziewczyny ratunku !!! Zapalenie pęcherza mnie złapało !!!
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ciocie forumowe, dzidziuś był 3 dni do tyłu, teraz jest jeden dzień do przodu, ma 4,42cm krwiak ma 2,5cm. Mam brać acard bo są kiepskie przepływy, jednak po acardzie krwiak może chcieć się ewakuować na zewnątrz tooznacza krwawienie, wtedy mam natychmiast się zgłosić na oddział. Mam jednak nadzieję, że nie będzie krwawienia, tylko się wchłonie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b140dbe5af9b.jpg
anka418, ma_lina, Cigaretta, Madziaaaaa, xpatiiix3, JusWik, luna91, bereda11, Patrycja24, hiacynta99, Madziuśka, FeliceGatto, klaudia1534, konwalijka, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
O mamo, waga boska, ale cena zabijakonwalijka wrote:Bugaboo cameleon, ma już 4 lata i woziła się w nim moja córa i bratanek a jak nowy.
-
Pij ile się da, najlepiej wody z cytryna. Caly dzien. Do tego ze 2 razy pokrzywe. Zero słodkiego i nabialu dzisiaj. Do poniedzialu bedzie dobrze. Zrób wtedy badanie żeby się upewnićLa-mia wrote:Dziewczyny ratunku !!! Zapalenie pęcherza mnie złapało !!!

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem. Nie lubię. Dlugo sie meczylismy zeby młodego oduczyć. Teraz jak się obudzi o 7 to przychodzi.
Nasz młody baaaardzo szybko przestał spać w dzień bo ibaczej bylo 2 h zasypianie wieczorem. Kolo roku juz nie spal. Teraz jak zasypia w dzien to na 100% jest gorączka i to powyżej 38. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
długo mnie nie było ale siedzę w domeczku i tak jakos wychodzi ale cały czas Was podczytuje .
Na zapalenie pęcherza kup sobie żurawinę do picia w takich opakowaniach jak herbaty i mozesz suszona .
Ja tak mówiłam ze sie dobrze czuje i nic mi nie jest a wiec wczoraj wymiotowałam
ale juz dzis z rana oki
Ja pewnie jak sie domyślacie mam na imię Karolina i tez jestem z Wawki Bielany
-
Siedzę w szkole i nudy dzisiaj otwarcie nowej galerii kolo szkoły to wychodzimy trochę wcześniej zahacze maca i zjem moje wymarzone mcflurry xD
Może to mi poprawi humor bo od wczoraj mam wrażenie ze jestem niewidzialna dla wszystkich taki humor jakiś do dupy...
Carolq lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
kochana ty to chyba mega uzalezniona od tego maca jestesxpatiiix3 wrote:Siedzę w szkole i nudy dzisiaj otwarcie nowej galerii kolo szkoły to wychodzimy trochę wcześniej zahacze maca i zjem moje wymarzone mcflurry xD
Może to mi poprawi humor bo od wczoraj mam wrażenie ze jestem niewidzialna dla wszystkich taki humor jakiś do dupy...

myszka2070
-
To nie Pati, to Luna ciągle coś z maca wciąga przecież

A ja czasami miałam na fastfooda ochotę, a teraz jakoś w ogóle. Nawet do frytek mnie nie ciągnie. Mądre dziecko mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:41
xpatiiix3, Agnieszka0812, Madziaaaaa, luna91, Marietta lubią tę wiadomość
-
Witam się w 11 tygodniu!
Hahah tak ja mam niestety ogromną ochotę na maca, już mówiłam, że mi jakiś tłuścioszek rośnie w brzuchu. Ale bez przesady nie jem ciągle
Mi doktor kazał pić herbatę z żurawiny, żurawinę suszoną i syrop do herbaty dodawać. Ja nie mam zapalenia pęcherza, ale mnie szczypie jak sikam.
Carolq, ma_lina, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyMam pytanko do was. Wczoraj na USG lekarz wg mojego uznania dość długo szukał serduszka. Nic mi nie mówił złego, kazał podłożyć ręce pod pupe i wtedy serce migalo i włączył żebym usłyszała i stwierdził że wszystko jest ok. Ale to możliwe żeby dziecko się ułożyli inaczej że trzeba było troszkę "pogmerac"? Czy odrazu po włożeniu tego patyka dowcipnego powinien zauważyć serce?
-
Magdalena91 wrote:Mam pytanko do was. Wczoraj na USG lekarz wg mojego uznania dość długo szukał serduszka. Nic mi nie mówił złego, kazał podłożyć ręce pod pupe i wtedy serce migalo i włączył żebym usłyszała i stwierdził że wszystko jest ok. Ale to możliwe żeby dziecko się ułożyli inaczej że trzeba było troszkę "pogmerac"? Czy odrazu po włożeniu tego patyka dowcipnego powinien zauważyć serce?
Mi raz powiedział, że nie może złapać akcji serca i mam nie oddychać
Jak wstrzymałam oddech to puścił dźwięk serca. Myślę, ze to nie jest takie proste jak nam się wydaje - to całe badanie, szczególnie jak dziecko ma kilka centymetrów. Wszystko jest ok, lekarz by nie okłamał i nie zataił nic przed Tobą gdyby coś było nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 11:00
Magdalena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek