Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak aniu ta wydzielina sie nie przejmuj przy infekcji wyplywa jej duzo.Ja niedawno tez mialam nabawilam sie jakis drozdzakow (ja mialam prawie zielona wydzieline fuj )to po antybiotyku ktory bralam na zapalenie pecherza...najgorsze dla mnie bylo swedzenie i pieczenie ...dostalam od gin globulki i masc i po tyg przeszlo..idz do gina koniecznie moze bedzie musial cos mocniejszego przepisac tak jak mi na recepte ...anka418 wrote:Witam Z Rana
W wolnej chwili Was nadrobie a to nie lada wyczyn :p
Dzisiaj ja z problemem
Infekcja... nigdy nie miałam, mam po raz pierwszy i zwariuje chyba... od wtorku używam gineintima (clotrimazolum) od czwartku tantum rosa 2x dziennie... piecze, boli, swędzi, pełno żółtej wydzieliny (fuj), najgorzej na wieczór jest... w poniedziałek idę do gina może mi coś przepisze innego bo zwariuje... może ma któraś jakieś doświadczenia związane z infekcja i poratuje jak długo to jeszcze będzie trwało i czy moje objawy są normalne? Najbardziej niepokoi mnie ta wydzielina
PS. Czuje bąbla
nie są to kopniaki ale czuje wieczorem jak wariuje
♡
anka418 lubi tę wiadomość
-
Właśnie nie od razu, dzieci się różnie układają, nieraz trzeba poszukać, u mnie było widać ale się namęczyła gin żebym mogła usłyszeć, wszystko jest gitMagdalena91 wrote:Mam pytanko do was. Wczoraj na USG lekarz wg mojego uznania dość długo szukał serduszka. Nic mi nie mówił złego, kazał podłożyć ręce pod pupe i wtedy serce migalo i włączył żebym usłyszała i stwierdził że wszystko jest ok. Ale to możliwe żeby dziecko się ułożyli inaczej że trzeba było troszkę "pogmerac"? Czy odrazu po włożeniu tego patyka dowcipnego powinien zauważyć serce?
Magdalena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Kazik :* -
Dużo zależy od naszej anatomii, ja też podkladałam pięści pod pośladki i też wstymtwałam oddech jak Luna pisze, wszystko na pewno jest w porządkuMagdalena91 wrote:Mam pytanko do was. Wczoraj na USG lekarz wg mojego uznania dość długo szukał serduszka. Nic mi nie mówił złego, kazał podłożyć ręce pod pupe i wtedy serce migalo i włączył żebym usłyszała i stwierdził że wszystko jest ok. Ale to możliwe żeby dziecko się ułożyli inaczej że trzeba było troszkę "pogmerac"? Czy odrazu po włożeniu tego patyka dowcipnego powinien zauważyć serce?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
U mnie też moment zajęło na pierwszej wizycie, teraz już na usg widac od razu dzieciaka z pulsującym serduszkiem, ale miałam jeszcze dowcipne usg

Mąż gotuje mi ogórkową
z fastfoodów ja tylko od stripsów jestem uzaleńiona trochę
raz w tygodniu muszę iść po stripsy
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Kurde, wróciłam z zakupów i mi sie nie podoba to co na wkladce zobaczyłam. Jakies to nie białe jak do tej pory, a bardziej kawa z mlekiem:/. Jeszcze nie brązowe. Mam nadzieje ze to nic złego. Tylko może jakies naczynko, bo tz np jak kicham to tak z 10 a to tez wysiłek. Sie zestresowalam
-
Baronowa_83 wrote:Kurde, wróciłam z zakupów i mi sie nie podoba to co na wkladce zobaczyłam. Jakies to nie białe jak do tej pory, a bardziej kawa z mlekiem:/. Jeszcze nie brązowe. Mam nadzieje ze to nic złego. Tylko może jakies naczynko, bo tz np jak kicham to tak z 10 a to tez wysiłek. Sie zestresowalam

Może zadzwoń do swojego lekarza?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Nie mam numeru do lekarza, a drugie po co?. Jak bedzie plamienie pojadę na ip. Jak nie to naczynko jakies
-
hej , to ja was chyba też nie zaskoczę swoim imieniem: Magdalena (Magda)

nadal mam te kłucia w brzuchu i doszedł znowu ból taki okresowy hmmm... normalnie bym okres miała więc może to dlatego? w środę lekarz więc zobaczymy.
aaaa i mam 30% ciąży za sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 12:53
kamisia88, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Magda, ja też miałam przez pare dni "okresowy" ból brzucha i ciągniecie jakby od szyjki macicy i pobolewanie w krzyżu. Było to nieprzyjemne ale po 3 dniach samo przeszło. Staram sie od wczoraj oszczędzać. To nie powinno być nic poważnego, ale zawsze lepiej poingormować o tych dolegliwościach lekarza.Madziuśka wrote:hej , to ja was chyba też nie zaskoczę swoim imieniem: Magdalena (Magda)

nadal mam te kłucia w brzuchu i doszedł znowu ból taki okresowy hmmm... normalnie bym okres miała więc może to dlatego? w środę lekarz więc zobaczymy.
aaaa i mam 30% ciąży za sobą
Trzymaj się
-
Mnie też boli brzuch już 4 dzień. Oczywiście nie cały czas. Biorę nospe i leże. Kiedyś też już mnie tak bolal 3 dni jakoś w 6 tygodniu.
Też dostalam luteine, wcześniej nie bralamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 13:16
-
kamisia88 wrote:Ja przez te bóle jak na @ dostałam luteine, teraz juz nie biorę ale gin mowi, że jak tylko pojawią się znowu te bóle to odrazu zasadzić lutkę. Trzeba uważać

w środę do lekarza to zapytam, chyba nic się do tego czasu nie stanie? i nie będę szaleć z lekarzem do środy

dzięki za przypomnienie