Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zrobilam sa;atke jarzynowa, kazdy robi inaczej i moj P pyta gdzie kielbasa ? JA :jak to kielbasa do salatki jarzynowej ? no ze jablko niektorzy dodaja to weim ale ze kielbase no i oczywiscie nie jest taka jak robi jego mama ha ha ha no trudno mi smakuje
xpatiiix3, luna91, Madziaaaaa, Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Sałatka jarzynowa samo za siebie mówi jarzyny
w życiu mięsa nie wrzucałam ;P ja bym gyros zjadła
o albo taka z cyckiem i zupkami chińskimi pekinska papryka konserwowa ew taka ryżowa z pieczarkami i ananasem xD aaaaaaahh trzeba coś zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 16:38
bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
no tez tak uwazam ale pochodzimy z roznych regionów PL wiec mozliwe ze tam tak robia...o tak Pati zupka chinska z warzywami juz dawno nie robilam .. za mna od dawna chodzi ciasto sernik lub szarlotka ale jakos nie moge sie zabrac do pieczenia...
xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za wszystkie rady.
Kupiłam żurawinę, wypiłam do tej pory 2l wody z cutryną (dla mnie taka ilośc to jak everest) i trochę lepiej juz... Odpuściło to uczucie parcia non stop.
Dziękuje ta jeszcze !
Nadrobię Was jak wrócę z pracy. Chciałam tylko podziękować teraz.
Cmok
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Ja też dzisiaj robiłam ech ale przypadekbereda11 wrote:a ja zrobilam sa;atke jarzynowa, kazdy robi inaczej i moj P pyta gdzie kielbasa ? JA :jak to kielbasa do salatki jarzynowej ? no ze jablko niektorzy dodaja to weim ale ze kielbase no i oczywiscie nie jest taka jak robi jego mama ha ha ha no trudno mi smakuje

Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Ja teżMadziaaaaa wrote:Ja też dzisiaj robiłam ech ale przypadek

jabłko dodaję, ogórka kiszonego też, ale z kiełbasą mi nie podchodzi, moja kuzynka tak robi
Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hehe.
Niesamowite:)
Za mną chodziła warzywna od kilku dni, mój mi nawet kupił "gotowca"ale zdecydowanie to nie to samo, octem jechała
Więc wczorajszy wieczór spędziłam przy krojeniu, a dziś mam smaczne jedzonko.
U nas z jabłkiem, i trochę kiełbaski też(ale tylko trochę)
Jezuu jakie dobreeeee
bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

-
Ja niestety złapałam doła. Mój wrócił z pracy, usiadł przed TV, włączył sport i leży. Rzucił swoje rzeczy gdzie popadnie - poprosiłam jest wysprzątane połóż na miejsce - olał
Pytam co jest to się nawet nie odzywa. A ja płaczę.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Ja niestety złapałam doła. Mój wrócił z pracy, usiadł przed TV, włączył sport i leży. Rzucił swoje rzeczy gdzie popadnie - poprosiłam jest wysprzątane połóż na miejsce - olał
Może miał jakieś stresy w pracy?Poczekaj spokojnie i porozmawiaj.Mój też nie jest z tych rozmownych, ale zawsze coś z niego wyciągnę.Nie denerwuj się nie potrzeba Ci teraz tego.
Wiesz co przypomniała mi się teraz moja koleżanka.Oni też jakoś tak mieli, któregoś dnia wrócił do domu, ona do niego coś mówi on nic,miał coś zrobić , nic nie zrobił i ją nawyzywał.Po kilku dniach się okazało, że chciał odpocząć od niej i dziecka bo doła złapał.Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak.
Poczekaj, nie sprzątaj, olej.Zrób sobie kąpiel, zapal świeczuszki i się zrelaksuj.Trzymam kciuki
luna91, Negra lubią tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:Może miał jakieś stresy w pracy?Poczekaj spokojnie i porozmawiaj.Mój też nie jest z tych rozmownych, ale zawsze coś z niego wyciągnę.Nie denerwuj się nie potrzeba Ci teraz tego.
Wiesz co przypomniała mi się teraz moja koleżanka.Oni też jakoś tak mieli, któregoś dnia wrócił do domu, ona do niego coś mówi on nic,miał coś zrobić , nic nie zrobił i ją nawyzywał.Po kilku dniach się okazało, że chciał odpocząć od niej i dziecka bo doła złapał.Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak.
Poczekaj, nie sprzątaj, olej.Zrób sobie kąpiel, zapal świeczuszki i się zrelaksuj.Trzymam kciuki
Dzięki
Jest mi strasznie przykro. Czuję się olana, powiedziałam mu, że mam zły humor, że mi przykro tylko patrzył bezdusznie jak płaczę
Masz rację muszę się uspokoić, szczególnie teraz. Mam wrażenie, że go ta ciąża przerosła nie wiem może wolał jak żona chodziła odwalona do pracy, osiągała sukcesy a teraz jak siedzi w domu to już niefajna. Też mnie dobija to siedzenie, ale ja nic nie poradzę - nie mogę pracować w tej pracy w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 18:49
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna ja mam lepszy pomysl , poloz sie kolo niego przytul i ogladaj z nim a co ty musisz teraz odpoczywac..Moj od 3 godz oglada mecze a ja leze z komputerkiem obok i ogladam film przez sluchawki a on trzyma mnie za reke i brzusio ...milusiooo..caly tydzien pracowal na nocki po 12 h pomogl mi dzis przy salatce niech odpoczywaluna91 wrote:Ja niestety złapałam doła. Mój wrócił z pracy, usiadł przed TV, włączył sport i leży. Rzucił swoje rzeczy gdzie popadnie - poprosiłam jest wysprzątane połóż na miejsce - olał
luna91 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:luna ja mam lepszy pomysl , poloz sie kolo niego przytul i ogladaj z nim a co ty musisz teraz odpoczywac..Moj od 3 godz oglada mecze a ja leze z komputerkiem obok i ogladam film przez sluchawki a on trzyma mnie za reke i brzusio ...milusiooo..caly tydzien pracowal na nocki po 12 h pomogl mi dzis przy salatce niech odpoczywa
Kochana dziękuję za odzew. Mój niestety ostatnio zapomniał, że istnieje coś takiego jak przytulanie. Cokolwiek mówię o dziecku to nie chce rozmawiać. Choć trochę chcę poruszyć ten temat, ostatnio poruszyłam kwestię imienia - nawet na mnie nie spojrzał, powiedział, że imię będzie wybierał jak się urodzi to dziecko a teraz go jeszcze nie ma
Dla mnie już jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:02
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek