Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Luna, coś mi się nie zgadza. Za dwa tygodnie masz wizytę, na której dopiero umówisz się na genetyczne? Ale to będzie za późno i takie badanie mija się wtedy z celem
Genetyczne powinno być wykonane między 11 (czyli skończonym 10) a 14 tc (maks 13t6d). Te ramy czasowe są mega ważne do określenia pewnych parametrów (m.in. przezierności).
Wizytę będe miała w 12w2d czyli na genetyczne mam ponad tydzień jeszcze
Wiec zrobić zdąży tylko właśnie mnie dziwi, że ta najbliższa nie może być genetyczne..
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna u mnie było dużo pracy, rodzinna impreza po drodze, zjechała się rodzinka z daleka i cały czas spędzaliśmy razem, a w przerwach rzygałam ;P więc już nie miałam czasu ani sił zaglądać na forum i coś się obawiam, że w najbliższej przyszłości też tak będzie...

-
CassieMK wrote:Luna u mnie było dużo pracy, rodzinna impreza po drodze, zjechała się rodzinka z daleka i cały czas spędzaliśmy razem, a w przerwach rzygałam ;P więc już nie miałam czasu ani sił zaglądać na forum i coś się obawiam, że w najbliższej przyszłości też tak będzie...
To zazdroszczę, że nie masz czasu na myślenie. Ja odliczam dni do kolejnej wizyty - mój suwaczek jak dla mnie stoi w miejscu. Zajrzyj czasem napisz chociaż, że żyjesz
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A O KTOREJ MASZ W SRODE WIZYTE ?Madziaaaaa wrote:Mi w poprzedniej ciąży nie mówili ale w środę z ciekawości zapytam czy widać płeć może to zależy na kogo się trafi kto bada. Dowiem się i Ci napisze co powiedzieli

-
Candles88 ja też myślałam że nas wady genetyczne nie dotyczą bo nigdy nie było w rodzinie chorego dziecka a nas dopadł pech tak PECH 1 na 10000 przypadków i na nas trafiło
Badaliśmy kariotypy i oboje mamy prawidłowe . Nie chce nikogo oczywiście straszyć ale uważam że warto robić usg genetyczne u dobrego gin i na dobrym sprzęcie ....
nick nieaktualny, Madziuśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madziaaaaa, Bree, Negra, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:47
FeliceGatto, Madziuśka, bereda11, xpatiiix3, kamisia88, nick nieaktualny, CassieMK, Marietta, klaudia1534, Madziaaaaa, Aniu_leczka, Clio_99, josephinka84, luna91, Baronowa_83, Eliana, nick nieaktualny, Patrycja24, konwalijka, Kłosia, JusWik, Agnieszka0812, Negra, Dariaaa88, izizizi, monilia84, bimba, Palinas89, baśka86 lubią tę wiadomość
-
monaa wrote:Muszę na jakiś czas opuścić forum dopóki nie wyjaśni się u mnie bo za bardzo się stresuje różnymi wpisami. Odezwę się za jakiś czas, rosnijcie

O, Mona! Monka
No jak rzeczywiście masz się tu tylko stresować, to na razie odpuść. Ale wróć. I powiedz, że jest oczywiście ok, a Ty, glupol, niepotrzebnie sie stresowalaś. Buziole wielkie.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny