Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Luna, coś mi się nie zgadza. Za dwa tygodnie masz wizytę, na której dopiero umówisz się na genetyczne? Ale to będzie za późno i takie badanie mija się wtedy z celem
Genetyczne powinno być wykonane między 11 (czyli skończonym 10) a 14 tc (maks 13t6d). Te ramy czasowe są mega ważne do określenia pewnych parametrów (m.in. przezierności).
Wizytę będe miała w 12w2d czyli na genetyczne mam ponad tydzień jeszczeWiec zrobić zdąży tylko właśnie mnie dziwi, że ta najbliższa nie może być genetyczne..
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna u mnie było dużo pracy, rodzinna impreza po drodze, zjechała się rodzinka z daleka i cały czas spędzaliśmy razem, a w przerwach rzygałam ;P więc już nie miałam czasu ani sił zaglądać na forum i coś się obawiam, że w najbliższej przyszłości też tak będzie...
-
CassieMK wrote:Luna u mnie było dużo pracy, rodzinna impreza po drodze, zjechała się rodzinka z daleka i cały czas spędzaliśmy razem, a w przerwach rzygałam ;P więc już nie miałam czasu ani sił zaglądać na forum i coś się obawiam, że w najbliższej przyszłości też tak będzie...
To zazdroszczę, że nie masz czasu na myślenie. Ja odliczam dni do kolejnej wizyty - mój suwaczek jak dla mnie stoi w miejscu. Zajrzyj czasem napisz chociaż, że żyjesz3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziaaaaa wrote:Mi w poprzedniej ciąży nie mówili ale w środę z ciekawości zapytam czy widać płeć może to zależy na kogo się trafi kto bada. Dowiem się i Ci napisze co powiedzieli
-
Candles88 ja też myślałam że nas wady genetyczne nie dotyczą bo nigdy nie było w rodzinie chorego dziecka a nas dopadł pech tak PECH 1 na 10000 przypadków i na nas trafiło
Badaliśmy kariotypy i oboje mamy prawidłowe . Nie chce nikogo oczywiście straszyć ale uważam że warto robić usg genetyczne u dobrego gin i na dobrym sprzęcie ....
anka418, Madziuśka, Cigaretta, Carolq, Madziaaaaa, Bree, Negra, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:47
FeliceGatto, Madziuśka, bereda11, xpatiiix3, kamisia88, Carolq, CassieMK, Marietta, klaudia1534, Madziaaaaa, Aniu_leczka, Clio_99, josephinka84, luna91, Baronowa_83, Eliana, hiacynta99, Patrycja24, konwalijka, Kłosia, JusWik, Agnieszka0812, Negra, Dariaaa88, izizizi, monilia84, bimba, Palinas89, baśka86 lubią tę wiadomość
-
monaa wrote:Muszę na jakiś czas opuścić forum dopóki nie wyjaśni się u mnie bo za bardzo się stresuje różnymi wpisami. Odezwę się za jakiś czas, rosnijcie
O, Mona! MonkaNo jak rzeczywiście masz się tu tylko stresować, to na razie odpuść. Ale wróć. I powiedz, że jest oczywiście ok, a Ty, glupol, niepotrzebnie sie stresowalaś. Buziole wielkie.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny