Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Candles - a dlaczego Cię nie dotyczy? Myślę, że każda ciężarna jest w minimalnym stopniu narażona na wystąpienie wad gen u dziecka
Ale są to na prawdę małe szanse i nie trzeba się nakręcać.
anka418, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kurcze poszłam na godzinkę poćwiczyć i nadrabiać trzeba było dobre 20min .
Ja się nie stresowalam przed wizytą do dzisiejszego tel ale cały czas myślę że jednak ok
Ja też liczę na dziewczynkę oby się udałobereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
luna-źle sformułowałam wypowiedź,przepraszam:) chodzilo mi o to,że nie ma jakichś znaczących predyspozycji ku temu
no ni nie zagłębiam sie w ten temat,dużo by pisać co mam na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:58
luna91 lubi tę wiadomość
-
Ale Wam zazdroszczę, ja 2 tygodnie czekam na wizytę a dopiero na tej wizycie na genetyczne się umówimy
Późno mi genetyczne zrobi, ale doczekam się i ja
Stawiam na chłopca u siebie
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
candles88 wrote:luna-źle sformułowałam wypowiedź,przepraszam:) chodzilo mi o to,że nie ma jakichś znaczących predyspozycji ku temu
no ni nie zagłębiam sie w ten temat,dużo by pisać co mam na myśli
wszystko będzie dobrze, na pewno
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kw wrote:Przy wizycie zapytam koniecznie mojego gin czy moge brac ten duphalac .
Oj to naprawde masakra bo czujesz głód a nie możesz zjeść bo ci nie dobrze i czujesz sie jak balon napompowana -
nick nieaktualny
-
Wiedziałam, że mogę na Was liczyć
Luna, a co, tęskniłaś?
Felice, hehe, no co, może przecież zabraknąć dziewczynek, jak tak każda ją dostaje
Różyczka, bardzo dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedźwydaje mi się, że 1,5 h nie będą dla mnie mieli, więc liczę na to, że dzieciątko będzie zdrowe
Zapomniałam zapytać, jaki czas przewidują na to badanie
Ale za to wybrałam dobrą klinikę z nowoczesnym sprzętem i z lekarzami certyfikowanymi
To może ja nawet nie będę sama o tę płeć pytać, bo jak nie będą pewni, a powiedzą, to jeszcze się nastawię i co wtedy -
nick nieaktualny
-
Cassie, zapytaj. Ja, jakbym nie zapytała, to doktorek w ogóle by nie poruszył tego tematu. A jak już zapytałam, to odpowiedział na mega pewniaka, i jeszcze mi coś tam na monitorze udowadniał,chociaż dla mnie to była jakaś wypustka, która równie dobrze mogłaby być trochę grubszym pisiorem
Madziaaaaa, bereda11, CassieMK, izizizi lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Luna, coś mi się nie zgadza. Za dwa tygodnie masz wizytę, na której dopiero umówisz się na genetyczne? Ale to będzie za późno i takie badanie mija się wtedy z celem
Genetyczne powinno być wykonane między 11 (czyli skończonym 10) a 14 tc (maks 13t6d). Te ramy czasowe są mega ważne do określenia pewnych parametrów (m.in. przezierności).
Marietta lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
a mi właśnie zadzwonili z Lux Med'u że mam się pilnie do lekarza zgłosić bo mam złe wyniki krwi. prawie zawału dostałam.
się okazało że z niedoczynności wpadłam w nadczynność - wizytę u endo mam w czwartek więc spoko.
poza tym wpadam w anemię, co mnie nie dziwi po -5 kg. Glukoza 79 więc super
Toxo:
Toksoplazmoza IgG <0,130 IU/ml
Toksoplazmoza IgM 0,29 S/CO
to chyba dobrze? -
Madziaaaaa wrote:Ja mam tylko jedna szanse się dowiedzieć właśnie w 20 tyg ale plus taki ze w styczniu jadę do pl na urlop to odwiedzę gina i sobie potwierdzę płeć
madziaaa a mi ostatnio polozna powiedziala ze jak przyjde 9 listopadato mozliwe ze bedzie mogla mi powiedziec czy to dizewczynka czy chlopczyk ?