Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahha mój karypel rok i 3 tyg a nosi jeszcze body na 3-6 msc 62-68
a Marcel jakiś duży w porównaniu do niej
Ciekawe jak trzecie bo te już ładnie rośnie całkiem spore hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 22:02
Livia
Nela
Marcel
-
Moja też jakiś mutant
Ja 164 cm, P. 185 cm, ale to babka i powinna być średnia. A ona w 34 tc urodziła się prawie 2800 g (i była jednym z największych wcześniaków), a teraz ma 16 miesięcy, waży jakieś 12kg i nosi ubranka na 92. Także ten... obawiam się, że jej siostra nieźle mi dupę rozepchnie za kilka miesięcy
Madziuśka, kkasya, bereda11, xpatiiix3, Madziaaaaa, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Madziuśka wrote:a mi właśnie zadzwonili z Lux Med'u że mam się pilnie do lekarza zgłosić bo mam złe wyniki krwi. prawie zawału dostałam.
się okazało że z niedoczynności wpadłam w nadczynność - wizytę u endo mam w czwartek więc spoko.
poza tym wpadam w anemię, co mnie nie dziwi po -5 kg. Glukoza 79 więc super
Toxo:
Toksoplazmoza IgG <0,130 IU/ml
Toksoplazmoza IgM 0,29 S/CO
to chyba dobrze?
Podaj normy jakie podali przy Toxo.
-
kkasya - gratulacje!
Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszcze!
Kochane mam pytanie, czy na takim etapie ciąży jak ja jestem miałyście/ macie jeszcze mdłości? Ja dziś wieczorem umieram. Ledwo mogę wstać bo zaraz puszczę pawia. Dopiero teraz mnie tak wzięło. We wczesnej ciąży tak nie miałam..
A co do wzrostu: ja 178 a mąż 188Więc też będzie kawał dzieciaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 22:31
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
U nas ja na kobietę w miarę wysoka jestem 175 a mąż tyle samo wiec na faceta to tak średnio.raczej niski Wiktor jak się urodził to długości nie znam w ubranka newborn wchodził wiec raczej średni za to teraz przyspieszył ma 99cm waga ponad 16kg a ubranka kupuje 104 to min w grudniu kończy 2 latka wiec wydaje mi się ze dość duży jest zobaczymy jak kolejne na kogo się poda.
bereda11 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:
Kochane mam pytanie, czy na takim etapie ciąży jak ja jestem miałyście/ macie jeszcze mdłości? Ja dziś wieczorem umieram. Ledwo mogę wstać bo zaraz puszczę pawia. Dopiero teraz mnie tak wzięło. We wczesnej ciąży tak nie miałam..
Kochana, jesteśmy na tym samym etapie i mamy tak samoja na początku prawie żadnych dolegliwości nie miałam, od dwóch tygodni dużo rzygam i często mnie mdli. Mam apetyt na mało co i w ogóle jest gorzej, niż było, więc oby do drugiego trymestru!
Kuzynka też mi mówiła ostatnio, że najgorzej czuła się między 10 a 14 tygodniem...
U nas ja 170 cm i mąż 184 cm, więc chyba też nie będzie maleństwo -
luna91 wrote:kkasya - gratulacje!
Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszcze!
-
Madzia to ładnie sobie mierzy Mery teraz nosi 104-110 ,nawet parę na 116 a tylko 10msc różnicy jakoś te chłopaki ładnie. Rosną
A co do wzrostu to ja 168 ale Kamil to o głowę prawie wyższy nie wiem ile dokładnie długie niech będzie aby nie szerokieLivia
Nela
Marcel
-
Tak poza tym to..
Dzień dobry kochane
Ja już spać nie mogę hahahha emocje biorą górę
Miłego dnia i mocne kciuki za resztę dzisiaj wizytujących niech Wam dzieci pokażą co mają w krokuFeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć Dziewczyny ! Dawno nie pisałam ! Gratuluje wszystkim zdrowych i wspaniałych dzieciaczków ! Ja od samego początku mam kłopoty ze spaniem dziś 5 i koniec spania !! Mam wizytę w czwartek na 19 15 ! Czuje się coraz lepiej ale od jakiegoś czasu boli mnie kość łonowa miała tak któraś ? Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynyOwieczka29
-
Cześć dziewczyny
Oj z tym spaniem ehhh ja też chodze co chwile w nocy do wc i zasypiam po 2 a budze sie o 7 :
Powodzenia dla tych które idą dziś na usgJa musze czekac do jutra na wizyte 100 km od domu w klinice
Oj już dziś sie boje ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 07:29
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Eee dupa ja nie wiem już jak to ma byc bo mi raz nic a raz zamusowalo ale mi w ciągu 3 tyg pH spadło z 8 na 5.5.. i przy 8ph nic a przy 5.5pH musowało jak cholera aż syczało i w co tu wierzyć.?
Pati mam do Ciebie pytanko bo moje PH znowu wynosi 8, i powiedz mi co zrobiłaś że tak ładnie Ci spadło. Woda z cytryną, herbatką z sokiem żurawinowym???
Co dziewczyny polecacie, bo muszę wziąć sie za moje pH
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
cześć to moze i u mnie taka zachcianka z tego powodu 7,5 ph kawy jakos nie bardzo moge pic za to herbatka koniecznie z cytryna chociaz wcześniej nie lubiłam .
Gratulacje córeczek i synusia;)
Mam takie pytanko ile czeka się na wyniki hiv ,toxo. Jeszcze do wizyty tyle czasu ale pasuje wiedzieć czy dużo wcześniej je robić bo juz nie pamiętam jak to było. Wiem za to że po kieszeni pociągnie;D hehe .