Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z wolumenu :) byłam po orzechy :P i akurat zdążyłam :)

• Marietta Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Hej :)
    Za chwilę w dzień dobry tvn będzie temat o dziecku w 11 tc :)

Dzieki, zdążyłam wlączyć ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popłakałam się :D słodko ;) Ten cykl idzie równo z moją ciążą :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten cykl pokazują co 2 tyg ? Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest :)

luna tez jestem w szoku, tyle z was już zna płeć, może i mi się uda pojutrze. Mam nadzieję, że ten lekarz ma dobry sprzęt, choć ta przychodnia zajmuje się tylko takimi badaniami, więc napewno mają dobry sprzęt :P

monilia84, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    hej dziewczyny,witam sie w 12 tc życzę udanych wizyt i od razu sie żegnam na jakiś czas,jestem tego samego zdania co mona,czas odpocząć od forum przynajmniej na kilka miesięcy...może wróce,ale nie sądze,nie chce aby ktorakolwiek z Was poczuła sie urażona,ale niektre wypowiedzi sądla mnie stresujące co nie wpływa kozystnie na bąbelka :( rośnijcie zdrowo! ;)

candles - jesli masz byc spokojniejsza to ok
    oddzywaj sie czasem

a ja zostaję :)
    mam przynajmniej z kim pogadac i wyzalic sie :)
    co ma byc i tak bedzie ...
    a z Wami raźniej :)

monilia84, luna91, Palinas89, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I równo z moja ciąża :) ja w suknie oglądałam to od jakiegoś 3 tygodnia :) fajnie szkoda tylko ze tak krótko

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles, ale please, zajrzyj tak raz na dwa tygodnie, tak wpadnij "z dupy" po prostu i powiedz: heja, u nas dobrze, buziaki :)

nick nieaktualny, luna91 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    A tak wogole to w dzien dobry TVN dzis moje słodkie 40 tygodni , o 10-11 tygodniu ciąży :)

Też oglądałam. Co 2 tygodnie to puszczaja od początku ciąży. Akurat idą równa że mną bo jutro zaczynam 11 tydzień :)

Wyniki miałam w ten sam dzień. HIV 2 dni. Na grupę krwi czekała! Ok 5 dni. Niestety wyszła mi Orh- a całe życie myslalam, że mam +.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie stresuje na forum wiec zostaje myślę że nie ma czym, nawet nie będąc w ciąży nie raz słyszymy różne przykre opowieści wiec każda z nas chyba zdaje sobie z tego sprawę a tak naprawdę będzie co ma być ;-)

Ja mam jutro wizytę i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maleństwo ;-)
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty na pewno będzie dobrze ;-)

FeliceGatto pisałas chyba kilka postów wcześniej ze możliwe ze plemniki twojego mężczyzny te Xx są silniejsze i same dziewczynki w rodzinie. To ja mam samych facetów mąż ma 4 braci a ja 2 wiec wcale się nie zdziwię jak będzie kolejny syn. Może coś jest w tej teorii ;-)

FeliceGatto, monilia84, nick nieaktualny, ma_lina, bereda11, Marietta lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice ma rację z tymi plemnikami - mój brat cioteczny - ma brata TYLKO jego brat dwóch synów - choć celowali w córeczkę - on też celował w córkę - niestety dwóch synów ma /znaczy stety ciesza sie bardzo - ale o córke bardzo trudno w tej rodzinie ... wiec jesli facet ma silniejsze i wiecej jakich tam plemników to bardzo ciezko by była np parka i dzien stosunku ma bardzo słabe znaczenie.

• Majóweczka78 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu.
    Planowałam, że na L4 porobię tyle rzeczy, a mam takiego lenia że nawet posprzątanie to ogromny wysiłek...

Ech i jeszcze dziś pawika zaliczyłam , dopiero drugiego w tej ciąży, ale i tak w szoku jestem bo za pierwszym razem były tylko mdłości.

Miłego dnia

monilia84 lubi tę wiadomość

1usai09kwwuzztpj.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem na forum i nie mam zamiaru nigdzie uciekać :P

Mimo, że wykształcenie mam medyczne, to jeśli chodzi o ciążę, wózki, pieluchy itd to jestem zielona w temacie :D
    a tak to mimo utraty naszego robaczka, będąc z wami tutaj przygotowuję się na kolejną ciążę i bardzo dużo mogę się od was nauczyć( zwłaszcza od już doświadczonych mam).

Ps na pewno nic tutaj mnie bardziej nie zeschizuje niż to, czego dowiedziałam się na studiach o powikłaniach ciąży itp i czego doświadczyłam podczas pracy z niepełnosprawnymi dziećmi ;)
    Mieszkałam do tego z koleżanką, która jest położną, to już w ogóle, stwierdziłyśmy, że będziemy "posrane" będąc w ciąży :P
    Czasem lepiej wiedzieć mniej niż więcej ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

monilia84, Madziaaaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kkasya, xpatiiix3, FeliceGatto, ma_lina, bereda11, Marietta, konwalijka lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy juz synka traz bardzo chciałabym córeczkę ale się nie nastawiam bardzo bo patrząc na nasze rodziny to będzie problem ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ze strony mojego męża to mój mąż i jego brat mają tylko córki. Także zawsze się do niego śmieje że nie potrafią chłopczyków robić :)
    Zobaczymy co teraz mu wyszło, ale stawiam że zasilimy listę w kolorze różowym :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jesli tak to córki nie bedzie . maz ma 8 braci
    1 nie ma dzieci
    2 parka
    3 3 synów
    4 4synow i corka
    5 parka
    6 Syn i 2 corki
    7 syn
    8 syn
    I moj 9 syn i kropek

Ale co tam chlopczyki tez sa fajne

xpatiiix3, nick nieaktualny, Palinas89, monilia84, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie gotowa jestem jeszcze tylko wysuszyć włosy i pomalować się hehhe tylko jak na złość kuwa na biedronkę się załatwiłam gorsza lipa niż wcale się nie ogolić :P ale co zrobić jak co chwila za Nel biegałam z żyletką bo my same we dwie :P nogi nawet pozacinałam :o aby kazał dzisiaj odsłonić tylko brzucha kolczyka z pepka tez juz wyciagnelam bo opierdziel mialam ostatnio ,Kamil niedługo będzie jechał do mnie ale się ciesze jak cholera takie emocje :P

Madziaaaaa, nick nieaktualny, Palinas89, monilia84, FeliceGatto, bereda11, Eliana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:47

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do płci u mnie mieszanie strony mamy dziewuchy góra :D babka dwie córki ciotka 2 córki prababka 3 córki i rodzynek
    A od ojca tzn mój ojciec ma 4 synów i jedna mnie jego matka 3 synów dalszej rodziny nie znam :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasya mam nadzieję, że ujdzie bez dowcipnego :) dzięki kochana ja już jak na szpilkach siedzę mała zasnęła idę ja odłożyć i się malować także chwila spokoju bez kłótni o malowidła :P

milka_89 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) po powrocie dawajcie znać :) a ja znów gotuję barszczyk :)podobno to dobre na krwinki, więc staram się przynajmniej raz na 2 tygodnie :) i co prawka w wyniki krwinek rewelacyjne :)

xpatiiix3, monilia84, luna91, Eliana lubią tę wiadomość

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ