Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ten cykl pokazują co 2 tyg ? Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest
luna tez jestem w szoku, tyle z was już zna płeć, może i mi się uda pojutrze. Mam nadzieję, że ten lekarz ma dobry sprzęt, choć ta przychodnia zajmuje się tylko takimi badaniami, więc napewno mają dobry sprzętmonilia84, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,witam sie w 12 tc życzę udanych wizyt i od razu sie żegnam na jakiś czas,jestem tego samego zdania co mona,czas odpocząć od forum przynajmniej na kilka miesięcy...może wróce,ale nie sądze,nie chce aby ktorakolwiek z Was poczuła sie urażona,ale niektre wypowiedzi sądla mnie stresujące co nie wpływa kozystnie na bąbelka
rośnijcie zdrowo!
candles - jesli masz byc spokojniejsza to ok
oddzywaj sie czasem
a ja zostaję
mam przynajmniej z kim pogadac i wyzalic sie
co ma byc i tak bedzie ...
a z Wami raźniejmonilia84, luna91, Palinas89, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:A tak wogole to w dzien dobry TVN dzis moje słodkie 40 tygodni , o 10-11 tygodniu ciąży
Też oglądałam. Co 2 tygodnie to puszczaja od początku ciąży. Akurat idą równa że mną bo jutro zaczynam 11 tydzień
Wyniki miałam w ten sam dzień. HIV 2 dni. Na grupę krwi czekała! Ok 5 dni. Niestety wyszła mi Orh- a całe życie myslalam, że mam +.Carolq lubi tę wiadomość
-
Ja się nie stresuje na forum wiec zostaje myślę że nie ma czym, nawet nie będąc w ciąży nie raz słyszymy różne przykre opowieści wiec każda z nas chyba zdaje sobie z tego sprawę a tak naprawdę będzie co ma być
Ja mam jutro wizytę i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maleństwo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty na pewno będzie dobrze
FeliceGatto pisałas chyba kilka postów wcześniej ze możliwe ze plemniki twojego mężczyzny te Xx są silniejsze i same dziewczynki w rodzinie. To ja mam samych facetów mąż ma 4 braci a ja 2 wiec wcale się nie zdziwię jak będzie kolejny syn. Może coś jest w tej teorii
FeliceGatto, monilia84, Carolq, ma_lina, bereda11, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelice ma rację z tymi plemnikami - mój brat cioteczny - ma brata TYLKO jego brat dwóch synów - choć celowali w córeczkę - on też celował w córkę - niestety dwóch synów ma /znaczy stety ciesza sie bardzo - ale o córke bardzo trudno w tej rodzinie ... wiec jesli facet ma silniejsze i wiecej jakich tam plemników to bardzo ciezko by była np parka i dzien stosunku ma bardzo słabe znaczenie.
-
Jejciu.
Planowałam, że na L4 porobię tyle rzeczy, a mam takiego lenia że nawet posprzątanie to ogromny wysiłek...
Ech i jeszcze dziś pawika zaliczyłam , dopiero drugiego w tej ciąży, ale i tak w szoku jestem bo za pierwszym razem były tylko mdłości.
Miłego dniamonilia84 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem na forum i nie mam zamiaru nigdzie uciekać
Mimo, że wykształcenie mam medyczne, to jeśli chodzi o ciążę, wózki, pieluchy itd to jestem zielona w temacie
a tak to mimo utraty naszego robaczka, będąc z wami tutaj przygotowuję się na kolejną ciążę i bardzo dużo mogę się od was nauczyć( zwłaszcza od już doświadczonych mam).
Ps na pewno nic tutaj mnie bardziej nie zeschizuje niż to, czego dowiedziałam się na studiach o powikłaniach ciąży itp i czego doświadczyłam podczas pracy z niepełnosprawnymi dziećmi
Mieszkałam do tego z koleżanką, która jest położną, to już w ogóle, stwierdziłyśmy, że będziemy "posrane" będąc w ciąży
Czasem lepiej wiedzieć mniej niż więcej
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*monilia84, Madziaaaaa, hiacynta99, anka418, kkasya, xpatiiix3, FeliceGatto, ma_lina, bereda11, Marietta, konwalijka lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
U nas ze strony mojego męża to mój mąż i jego brat mają tylko córki. Także zawsze się do niego śmieje że nie potrafią chłopczyków robić
Zobaczymy co teraz mu wyszło, ale stawiam że zasilimy listę w kolorze różowymxpatiiix3 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
O jesli tak to córki nie bedzie . maz ma 8 braci
1 nie ma dzieci
2 parka
3 3 synów
4 4synow i corka
5 parka
6 Syn i 2 corki
7 syn
8 syn
I moj 9 syn i kropek
Ale co tam chlopczyki tez sa fajne
xpatiiix3, Carolq, Palinas89, monilia84, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Prawie gotowa jestem jeszcze tylko wysuszyć włosy i pomalować się hehhe tylko jak na złość kuwa na biedronkę się załatwiłam gorsza lipa niż wcale się nie ogolić
ale co zrobić jak co chwila za Nel biegałam z żyletką bo my same we dwie
nogi nawet pozacinałam :o aby kazał dzisiaj odsłonić tylko brzucha kolczyka z pepka tez juz wyciagnelam bo opierdziel mialam ostatnio ,Kamil niedługo będzie jechał do mnie ale się ciesze jak cholera takie emocje
Madziaaaaa, Carolq, Palinas89, monilia84, FeliceGatto, bereda11, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
po powrocie dawajcie znać
a ja znów gotuję barszczyk :)podobno to dobre na krwinki, więc staram się przynajmniej raz na 2 tygodnie
i co prawka w wyniki krwinek rewelacyjne
xpatiiix3, monilia84, luna91, Eliana lubią tę wiadomość