Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdalena91 wrote:Dziolszki ciekawi mnie czy informujecie portale społecznościowe (fb instagram itp. ) o ciąży??
Jeśli tak to kiedy to robicie i w jaki sposób?
Ja bliskim znajomym i rodzinie wyslalam indywidualna wiadomosc na whatsaapie. Nie jestem specjalnie facebookowo aktywna,takie nowiny szybko sie rozchodza wiec dalsi znajomi pewnie i tak szybko sie dowiedza poczta pantoflowa.
Pati gratuluje chlopaczka!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:09
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Magdalena91 wrote:Dziolszki ciekawi mnie czy informujecie portale społecznościowe (fb instagram itp. ) o ciąży??
Jeśli tak to kiedy to robicie i w jaki sposób?Alicce, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
Hehehe ale mam zaplon... ale nie widzialam tego posta o chlopcu u pati, teraz przeczytalam jak juz wyslalam swój typ
Narobilam sie pierogow z teściową ale wyszly pyszne mniam mniam, za to teraz padam z nóg.ma_lina, Eliana lubią tę wiadomość
-
Jeśli tak to kiedy to robicie i w jaki sposób?
Kurdę, zastanawiałam się nad tym. Gdyby nie fejsik to pewnie bym nie wiedziała o dzieciach znajomych z liceum/gimnazjum. Zawsze jest z tym kupa radości. Koleżanki wrzucają fotki z usg lub z brzuchem (przeważnie koło 20tc).
Ale nie wiem, czy chcę, żeby po sieci krążyły fotki mojego malucha.
Jak Wy to oceniacie? -
Cigaretta wrote:A my oboje nie palimy, u mojego męża w rodzinie nikt nie pali, a u mnie prawie wszyscy.
-
nick nieaktualnyabsolutnie jestem przeciw wstawianiu zdjec z usg na fcb - owszem jak sie urodzi wstawię zdjecie narodzonego dziecka ...ale jak jeszcze go nie ma na swiecie nie mam potrzeby oglaszania wszem i wobec ze jestem w ciazy - na dodatek zdjecie usg jest moją intymna prywatna sprawą .
Palinas89, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Ja jak już urodzę kiedyś dzieciaczka to wtedy dopiero, jak ciut podrośnie wrzucę zdjęcie naszej rodzinki
Osobiście uważam, że o tym, że jest się w ciąży, nie ma większego sensu pisać, bo kto ma wiedzieć ten wie ( przyjaciele i rodzina )))
JusWik, Negra lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Powiem wam szczerze ze w naszym otoczeniu o ciazy wie najblizsza rodzina i najbliżsi znajomi. Jakos nie mam parcia zeby opowiadac wszystkim do okola.
kurna ząb mnie boli uuuuuu czuje ze jazda bedzie a on do usuniecia jest i nikt go teraz nie usunie -
nick nieaktualnyhymm... no ja właśnie sama nie wiem co mam myśleć na ten temat
zawsze wrzucamy fotkę przy choince czy gdzieś z życzeniami na święta i myślałam aby w tym roku wrzucić też np z torebkami od prezentów gdzie będę miała dwa i złożyć żeczenia z dopiskiem ps: dla każdego po jednym prezencie
ale nie wiem zobaczymy jeszcze