Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JusWik wrote:Dziewczyny a brzuszki wam juz cos widac czy nie?
No właśnie się też nad tym zastanawiam. Mąż twierdzi, że tak, ja czuję pod ręką zaokrąglenie, ale czy to tak widać to ktoś postronny y musiał powiedziećwilliams1 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cześć ciotki ,jestem Miłosz ważę sobie juz 106g mierze prawie 9cm także kawał chłopa ze mnie
No i moją ulubioną zabawą jest wspinanie się po pępowinie
na zdjęciu widać jak trzymam pepowine jak jakaś katane ciut nie mały samuraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:33
Carolq, FeliceGatto, tiffi, Madziaaaaa, luna91, JusWik, josephinka84, Palinas89, klaudia1534, kkasya, bereda11, hiacynta99, Alicce, izizizi, anka418, Eliana, Anjaa, Marietta, monilia84, Madziuśka, Patrycja24, Różyczka, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pytam bo kurna mi sie wydaje ze stoi w miejscu i nie rosnie. Jak sie najjem to go wywala i wtedy to owszem widac ale to nie ciazowy. Choc moja siostra maly brzuch w ciazy miala i w jednej i w drugiej wiec pewnie i u mnie pozno sie pokaze... ale tak bym chciala miec taki ogromnyyyyyyyy
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaleeee fajny
Hehehe, kiedy je zobaczymy "na żywo". Tyle czasu jeszcze
Pati, dawaj Polskie suwaczki,a nie tak z angielska zajechałaś i dziecko w calach mierzyszCarolq, xpatiiix3, Palinas89, Marietta lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
JusWik wrote:Pytam bo kurna mi sie wydaje ze stoi w miejscu i nie rosnie. Jak sie najjem to go wywala i wtedy to owszem widac ale to nie ciazowy. Choc moja siostra maly brzuch w ciazy miala i w jednej i w drugiej wiec pewnie i u mnie pozno sie pokaze... ale tak bym chciala miec taki ogromnyyyyyyyy
Też mam takie myśli czasem, że nie mam brzucha. Haha, ale zaraz sobie myślę, że jestem w 11 tc i już bym chciała brzuchol mieć
Felice - weszłam na Twój pamiętnik - ale z ciebie laska. Wyglądasz bardzo młodo a mała strasznie do Ciebie podobna.
Pati - słodziakWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:38
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewcyny, czy Wy też macie taki apetyt? Ja już nie mam na to siły, ciągle bym jadła. Zjem obiad i mam ochotę znowu na coś. Podkreślam, że obiad musi być treściwy i wyraźny w smaku. To dopiero 3 miesiąc a ja mam smaka jak w ciąży mnogiej. Zaraz będe jak słoń wyglądać.
JusWik lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Yyyyy, dziękuję
za tą laskę najbardziej, hahahaha :*
Mała to cały tata. Musze wrzucić jakieś jego zdjęcie, żeby było widać. Za to Pierworodny cały jego ojciec. Mam dwoje dzieci, żadne do mnie nie podobneMoże Glut będzie bardziej mój
Ja! LUNA! Ja mam taki apetyt! 13 tc i plus 3 kg. Jem non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:45
JusWik, luna91, bereda11, Carolq lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Felice to prawda. A na zdjeciu z synem to jak brat z siostra. Laska nie z tej ziemi - naprawde!!!
Xpatiiix3 ale fajny maluch!!!
Ja jeszcze 2 tygodnie i 2 dni do usg genetycznychxpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Mam dosyć. Zjadłam obiad i nadal mam na coś ochotę. Mam gorszego głoda niż po rzuceniu fajek. Zawsze jadłam tak "normalnie" i miałam szybką przemianę materii a teraz wpier**lam jak świniak
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Mam dosyć. Zjadłam obiad i nadal mam na coś ochotę. Mam gorszego głoda niż po rzuceniu fajek. Zawsze jadłam tak "normalnie" i miałam szybką przemianę materii a teraz wpier**lam jak świniak
Oj, jak Cię dobrze rozumiem...http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
luna91 wrote:Mam dosyć. Zjadłam obiad i nadal mam na coś ochotę. Mam gorszego głoda niż po rzuceniu fajek. Zawsze jadłam tak "normalnie" i miałam szybką przemianę materii a teraz wpier**lam jak świniak
-
haha Felice weszłam na ten Twój pamiętnik, obczaiłam foty(rzeczywiście jesteś dobrze zakonserwowana hehe), troche poczytałam i się uśmiałam
masz tam obrazek "dół jak ch*j", ja dzisiaj wrzuciłam mojemu Rafałkowi na fejsbuczka o taki
My jesteśmy zapalonymi wędkarzami, więc obrazek tematyczny, bo nie zawsze łowy są udane hehe ( tzn jemu się często nie udaje, a mnie rybki bardziej lubią)FeliceGatto, hiacynta99, tiffi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
FeliceGatto wrote:Yyyyy, dziękuję
za tą laskę najbardziej, hahahaha :*
Mała to cały tata. Musze wrzucić jakieś jego zdjęcie, żeby było widać. Za to Pierworodny cały jego ojciec. Mam dwoje dzieci, żadne do mnie nie podobneMoże Glut będzie bardziej mój
Ja! LUNA! Ja mam taki apetyt! 13 tc i plus 3 kg. Jem non stop
podgladnelam Cie Felice a co , jak laska to chcialam zobaczycno laska , laska rzeczywiscie:-)