Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
na maca mam ochotę, ale się opanowuję. Czasami bierze mnie na słodkie i tez staram się w granicach rozsądku, ale ponosi mnie czasami. Ogólnie mam ochotę na potrawy dość cięzkie, tłuste i bardzo wyraźne w smaku.
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
mam do was pytanie, czy któraś odstawiała duphaston z dnia na dzień???
ja mam dziś wieczorem wziąć ostatnią tabletkę i już mi nie kazał brać, zresztą nie mam już co... Troszkę się obawiam, ale skoro lekarz twierdzi że nic się nie stanie to chyba wie co mówi. -
nick nieaktualnyMagdalena91 wrote:Dziolszki ciekawi mnie czy informujecie portale społecznościowe (fb instagram itp. ) o ciąży??
Jeśli tak to kiedy to robicie i w jaki sposób?
Mąż napisał na fejsie w czwartek po prenatalnycha na insta w zasadzie od początku dawałam do zrozumienia ale tam mam mało znajomych i konto ukryte
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:mam do was pytanie, czy któraś odstawiała duphaston z dnia na dzień???
ja mam dziś wieczorem wziąć ostatnią tabletkę i już mi nie kazał brać, zresztą nie mam już co... Troszkę się obawiam, ale skoro lekarz twierdzi że nic się nie stanie to chyba wie co mówi.
Mam za 2 tyg odstawić od razu z dnia na dzień luteine. Biorę 200mg na dzień -
Pati gratulacje!!!!! Będzie Miłoszek, ale super! Ja tez bym chciała chłopczyka, ale moje super silne przekonanie o tym, że u mnie będzie chłopczyk nagle prysnęło i juz nie wiem co za maluszek siedzi w brzuszku - ja dowiem sie dopiero 24.11 więc jeszcze trochę czekania przede mną.
Ale pierwsze przeczucia się sprawdzają - bo ty na początku pisałaś o Miłoszku!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja od jakiś trzech dni po kilka razy w ciągu dnia czuje takie jakby trzepotanie motyla w brzuchu ale tak bardzo nisko czy to jelita czy możliwe ze to dzidzia się odzywa? Ale to dopiero 12w2d to raczej na to za wcześnie mimo że to już druga ciążą a w pierwszej poczułam ruchy bardzo wcześnie bo dokładnie w 15w6d
Ja również nie wstawiam żadnych wiadomości o ciąży na fb ani inne portale. Wie o ciąży narazie najbliższa rodzina.Nie afiszujemy się bo bałam się mówić ale wiem ze otoczenie niedługo zauważy bo mam widoczny coraz bardziej brzuszekxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii gratulacje, już duży chłopak z Miłoszka
super !!
Ja już chce czwartek, a mąż się mnie pyta czy jeszcze jest szansa na bliźniaki hahaha, jak powiedziałam, że raczej nie, to powiedział, że w czerwcu się bierzemy za drugiePalinas89, xpatiiix3, Carolq, luna91, FeliceGatto, klaudia1534, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Pati- najsłodsze zdjęcie usg jakie widziałam
gratki
Mój mąż wrzucił na fb zdjęcie usg naszego ufolka, nie byłam zadowolona, ale tak się cieszył, że nie mogłam kazać mu kasować, nie miałam serca
Felice- jak Cię wszystkie obczajają to ja też ide popatrzeć po twoim pamiętnikuhehe
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochane jestem szczęśliwa ja z takim bananem do gabinetu wchodziłam a z jeszcze większym bananem wyszłam
tak myślę kurde chce ta córkę ale będzie pewnie siusiak no i pokazał ptaka, ale do potwierdzenia za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 18:17
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja już się doczekać nie mogę...
jeszcze 6 dni, oby płeć się ukazała jakakolwiek
Zrobiłam dzisiaj coś ekstramalnie głupiego- kupiłam śpioszki dla CHŁOPCA. Dlaczego dla chłopca? Nie wiem, uwidziło mi się, mężowi nie pokaże, bo mnie za idiotke weźmie
Najwyzej po usg pokaże i powiem "ha ha przeczuwałam", albo schowam na dnie szafy i się nie przyznam
Candles- wpadaj raz na czas, daj znaki życia
Mnie nie nakręca/ nie stresuje jak czytam. Nie wiem, czy będzie zdrowe, dzisiaj widziałam program w telewizji, o dziecku, które się okazało na usg juz "wytrzewione" czyli jelitka nie wskoczyły na etapie organogenezy w ciąży do jam brzusznych. Lekarze to cuda robiąZaraz po porodzie- bach na stół
Rodzice malucha przerażeni pół ciąży, a za 30 minut pokazują dziecko - jak dziecko, tylko z blizną na brzuszku
Carolq, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykw-a ty dzisiaj nie miałas miec wizytki?? czy mi sie cos pokickało
kto jutro wizytuje???????
odebrałam wyniki tsh - 2,09 było 3,90
ft4 17,88 norma 12-22 /nie robiłam wcześniej ,ale pewnie było wyższe/
po dawce euthoryxu 50
przez 2 tygodnie
spadło nieźle moze obnizyc dawke na 25???
co myślicie?? -
Ufff nadrobiłam dzisiejsze posty
Pati, gratuluję syneczka
W kwestii brzucha...mój na początku wywalało tylko po jedzeniu, ale od jakiegoś tygodnia jest cały czas taki sam, o taki:
i go uwielbiamWagowo mam -3 kg, wszyscy mi mówią, że schudłam, aczkolwiek w pasie, biodrach i cyckach przybyło kilka centymetrów
noszę już najmniejszy rozmiar ciuchów ciążowych, bo w moje spodnie się nie mieszczę, w żakietach się nie dopinam, t-shirty obcisłe na biuście, więc spakowałam wszystko i na strych wyniosłam, bo dostałam od kuzynki mnóstwo ciuchów ciążowych
Alicce, Marietta, xpatiiix3, Różyczka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/150152d5afba.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:13
Kłosia, FeliceGatto, luna91, Marietta, Carolq, josephinka84, kkasya, xpatiiix3, Cigaretta, Madziuśka, JusWik, Różyczka, Różyczka, bereda11, monilia84, Dariaaa88 lubią tę wiadomość