Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja właśnie wróciłam z od przyjaciółki udało się jej dostać dom socjalny wiadomo dużo pracy ale na święta prawie pięknie się urządza naprawdę się cieszę. Szkoda tylko że jej zbyt dużo nie będę mogła pomóc, w pracach remontowych
Jutro wizyta mam nadzieje ze moja tez będzie udanabereda11 lubi tę wiadomość
-
91 już poprawiłam wielkość
Tak to prawda że strach jest ogromny ale i pragnienie dziecka w domu jest też ogromne wiec staram się nad tym jakoś panować...
Och ja właśnie wcinam mandarynki a od kilku dni mam ciągle ochotę na zielone grejpfrutyDziś zjadłam 2 a wczoraj aż 4 heheh Jakoś na słodkości mnie nie bierze ja wolę owoce a i tak mam + 3 kg ale to pewnie też przez zaparcia mega
A co do leków na tarczyce to ja biorę juz w tej chwili Letrox 125 jeden dzień i 6 dni Letrox 100 -
Witam sie z wieczora!!!
Wczoraj poszłam o 12stej zapisać się do diabetologa to od razu kazali mi usiasc w kolejce to wyobrazcie sobie ze dopiero przed 18 weszlam do gabinetu
Tak mnie głowa bolala juz ze wczoraj odpadłam o 20tej. Z rana zjadłam tylko sniadanie i przed wyjsciem jakblko jakbym wiedziala ze tak sie skonczy to bym zaopatrzyla sie w jedzenie. Dzisiaj rano byłam na krzywej cuktowej oczywiscie po godz jak juz mnieli mi krew pobrac zwymiotowałam nie zbyt duzo ale polecialo troche. Wiec juz jest obawa czy wyniki wyjda dobrze jak cos bedzie nie tak w wynikach to jeszcze raz bede powtarzac krzywa cukrowa od razu wzieli mi na tsh. Jutro po 10tej jade odebrac wyniki. Ale przez ta glukoze caly dzien mi nie dobrze i caly czas odbija mi sie ta glukoza:(
Wczoraj juz dostałam nowy glukometr chociaz ze mam z poprzedniej ciąży.Diete mam zaczac od jutra oraz codziennie robic pomiary cukru 4 razy i raz dziennie pomiar ketonow w moczu.
Co do fb to ja w poprzedniej ciazy nic nie wstawialam ze jestem w ciazy dopiero jak urodzialam i w tej tez nie mam zamiaru wstawiac az do czasu rozwiazania te osoby ktore wiedza ze jestem w ciazy to piszemy sobie na prywatnych rozmowach po co maja wszyscy wiedziec.
Mi sie ostatnio snilo ze mialam robione USG i dziecko mialo zalozona rozowa czapeczke na glowie a jak lekarz sprawdzil plec to powiedzial ze chlopiec hehe ale ja mam tez przeczucie na chlopaka
Jutro sie odezwe jak wyniki
Do jutra papa buziolki :*FeliceGatto, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kw wrote:Wizytę mam u Roszkowskiego na Czerniakowskiej w Szpitalu Orłowskiego i szukam właśnie dojazdu autobusem z dworca centralnego
też się wybieram jutro do tego lekarza, ale prywatnie:) Ponoć najlepszy specjalista w stolicy, ale z humorami i drogi:) Zobaczymy:)
-
Ja miałam ostatnio sen, że karmiłam córkę piersią, jak ją położyłam do łóżeczka to patrze a główka mała a tułów taki wielki i mówię do mamy: zobacz jaki tłuścioch a mama: trzeba było więcej w macu jeść
Kurde dziewczyny moja wyobraźnia mi figle płata i takie pierdoły mi się śnią.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
kw wrote:Wizytę mam u Roszkowskiego na Czerniakowskiej w Szpitalu Orłowskiego i szukam właśnie dojazdu autobusem z dworca centralnego
Z centralnego autobus 127, wysiadasz na przystanku CzerniakowskaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:40
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
josephinka84 też wiem że jest ponoć najlepszy i że gwiazdy do niego chodzą bo moja kuzynka,która pracuje przy filmach tez do niego chodziła w ciąży z polecenia jednej osobistości
To prawda że wizyta jest droga a on sam jest humorzasty ponoć ale ja mam szczęście ze mój gin go zna i on chyba jako jedyny słynie z prawidłowego wykonywania biopsji kosmówki i dlatego do niego trafiłam ze skierowaniem od genetyka oczywiście też ustalone przez mojego gin i Roszkowskiego
Dziękuję dziewczyny za wsparcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:17
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:mam do was pytanie, czy któraś odstawiała duphaston z dnia na dzień???
ja mam dziś wieczorem wziąć ostatnią tabletkę i już mi nie kazał brać, zresztą nie mam już co... Troszkę się obawiam, ale skoro lekarz twierdzi że nic się nie stanie to chyba wie co mówi.
Tak czy inaczej najważniejsze, żeby skonsultować branie czy odstawianie leków z lekarzem