Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:A ja znowu wymiotuje jak chory kot:/ teraz już nie rano tylko wieczorami... ale aż się lżej czuje, jak wszystko ze mnie zejdzie po całym dniu
blee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a co do Fb czy innych komunikatorów to ja nie posiadam FB wiem dziwne ale mi to nie potrzebne , mój P ma ale mamy tam chyba ze 2 zdjecia razem a on jako narazie tez nie chce wstawiac zadnych info na temat naszej ciązy...
-
Cigaretta tylko przy dupku na początku parę razy się zdarzyło a tak to nie z Marcelem ja wiem może ze 3 dni lekkiego mulenia przez pół godzinki rano z Nel 2tyg mdłości i tam chyba jeden czy 2 hafty a teraz po dupku odstawiłam i jak ręką odjąć mdoci ustąpiłyLivia
Nela
Marcel
-
Cigaretta - oby ci jak najszybciej przeszło, ja w pierwszej ciąży zero objawów w tej parę dni miałam jakieś lekkie mdłości wiec nie wiem co to znaczy wymiotowac.
Leków żadnych w tamtej i tej nie brałam ale w sumie to możliwe za na leki organizm kiepsko reaguje
Na pewno dam znać jutro co i jak jak dobrze mieć internet w telefonie dopiero jakieś 5 miesięcy temu to odkryłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 22:36
Cigaretta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie mdłości wzięły właśnie troszkę później, na samym początku nie miałam nic. Dziś jak piłam u mamy herbatę z cytryną to mi się jej smak skojarzył z wymiocinami i też mnie cofnęło.
Carolq - niech bardziej doświadczone mamuśki się wypowiedzą, ale mi się wydaje, że to za wcześnie na ruchy. Ja to na ruchy się jeszcze nie nastawiam, nawet o nich nie myślę, w pierwszej ciąży to i w 20 tygodniu mogą się pojawić więc ja cierpliwie czekamPierwsza "baza" do której czekam to usg genetyczne i poznanie płci
Może jutro Wam brzuch wstawiępowiecie czy urósł
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dzięki, bereda :**
Koleżanka dziś określiła to jako "ooo robisz się wypukła" i to chyba najtrafniejsze określenie jest jednak
A ja zamówiłam "W oczekiwaniu na dziecko", bo znajomi mają właśnie tę i bardzo polecają. Udało mi się w twardej oprawie kupić z przesyłką za tyle, za ile chodzą w miękkiejwłaśnie czekam na kuriera, może jutro przywiezie
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny lece sie położyć bo przed 5 musze wstać
Choc nie wiem czy zasne to spróbuje odpocząćc...
Trzymajcie kciuki jutro za Nas a ja życze powodzenia wszystkim mamuską które jutro mają USG czy wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:23
bereda11, luna91, monilia84, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
kw wrote:Dziewczyny lece sie położyć bo przed 5 musze wstać
Choc nie wiem czy zasne to spróbuje odpocząćc...
Trzymajcie kciuki jutro za Nas a ja życze powodzenia wszystkim mamuską które jutro mają USG czy wizyte
Powodzenia! Trzymaj sie3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
No wiecie co zeby mc Donald byl tylko do 24 to juz zbrodnia
luna91, monilia84, FeliceGatto, izizizi, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie.
kw wszystko bedzie dobrze. Kciuki zaciśnięte za Ciebie i wszystkie dzis wizytujace mamusie.
mi mdlosci do konca jeszcze nie odpuscily ale sa duuuzo slabsze. Dziś pierwszy dzien bez dupka- mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.