Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł w 16tc
Ja pół nocy nie spałam Marcel ciągle budził z krzykiem ze duch w pokoju jest... :o A na zmianę Nelke budził która zasnąć potem nie mogłaO ludzie i brzuch mnie boli całą noc wstawałam siku między tymi krzykami... Także tego uroki macierzyństwa
Miłego dnia kochane.!
PS. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty i podglądanie ,czekam na dobre wieści :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:53
JusWik, monilia84, Carolq, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień Dobry
Kw trzymam mocno kciuki bo wiem co czujesz, ale tym razem musi być dobrze, ja mam jutro USG prenatalne i też licze na to że będzie super że moja perełeczka jest zdrowiutka
Pati gratuluje 16tcxpatiiix3 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jej 16tc ja zaczęłam 10;P . My już dawno na nogach małego zaczyna kaszleć ... bajka no ale jak tesciowie smarkają i kichają to się tego spodziewałam .
Jakoś ciągle jestem śpiąca i zmęczona i głowa boli non stop. ale tak poza tym jest wszystko dobrze .
Nie wiem jak wy to robicie ze o 23-24 jeszcze jesteście w stanie tu pisać ja 21 to juz dawno w piórach -
Kkasya-pięknie wyglądasz!
Ja dzis na 20 do gin, nie mogę sie juz doczekać bo dawno sie z kropkiem nie widzieliśmy. No i przepisze mi pewnie cos na ten pęcherz, bo nie mogę juz sobie z nim poradzić... Wciąż bardzo liczne bakterie i poranne okropne parcie (w ciagu dnia juz lepiej). Ehhh... No i mam nadzieje ze wkrótce bede mogła zacząć schodzić z tych okrutnych dawek luteiny, bo ledwo przez nie żyje. I tęsknie Iuz za dawna sobą, kiedy mi sie po prostu chciało. Bo teraz nie chce mi sie nic, mdłości 24 na dobę, ból głowy nie do opisania i wymioty
No. To ponarzekaliśmy...
Miłego dnia dziewczynki !!!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
witam się i ja. my tez dzisiaj wizytujemy i mam mega nerwy. mam nadzieję że z dzidzią wszystko w porządku jest... uf uf uf muszę oddychać
xpatiiix3, monilia84, FeliceGatto, ma_lina, Carolq, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość
-
To ja i mój spękany bebzunek
monilia84, Madziuśka, FeliceGatto, Paulisia, Carolq, Alicce, Madziaaaaa, izizizi, Aniu_leczka, Clio_99, Kłosia, luna91, klaudia1534, hiacynta99, myszka2070, Dariaaa88, josephinka84, JusWik, Palinas89, Eliana, bereda11, CassieMK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati super brzuszek
jak ty dajesz radę go ukryć przed rodziną ?
Zmykam do pracy, a 16 45 badania prenatalneTrzymajcie kciuki żeby była zdrowa dziewczynka
FeliceGatto, ma_lina, monilia84, xpatiiix3, Carolq, Madziaaaaa, klaudia1534, JusWik lubią tę wiadomość
-
O cholerka, Pati, to rzeczywiście masz już kawał piłki
Dziewczyny kochane, trzymamy mocno kciuki. Wszystko będzie dobrze,zobaczyciePamiętajcie, że wiele z nas zbliża się lub przekroczyło magiczny moment 12tc, kiedy szanse poronienia drastycznie maleją
Buziole!xpatiiix3, JusWik, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
A i wiecie zauważył wczoraj Kamil że zaczęłam się lekko bujać
równowagę ciężko utrzymać wiec nie moge wolno chodzic bo sie potykam xD
Wiecie co nie wiem, albo oni nie widzą albo czekają aż sama powiemCarolq, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Felice pieniądze
Kurde mieszkania takie drogie a na dzień dobry trzeba za 2 msc z góry to ponad 2 tys wychodzi odkładamy mam nadzieje ze do końca roku się uda w końcu
a jak były pieniądze to zaraz przedszkole choroby i dupa brakuje Nam ciut bo trzeba na początek trochę wadzić w wynajem
Livia
Nela
Marcel
-
A ja skoczyłam do położnej środowiskowej
fajna babka uwielbiam ją chciałam się umówić tylko ale mówi że zaczekać parę minutek to jakiś program ze mną przeprowadzi
pewnie da mi kupę ulotek jak zwykle
hehe dałaby jakieś gratisy to to ja lubię
no i sama w ciąży już całkiem ładny okrągły brzuszek ma
Livia
Nela
Marcel