Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:kw-a ty dzisiaj nie miałas miec wizytki?? czy mi sie cos pokickało
kto jutro wizytuje???????
odebrałam wyniki tsh - 2,09 było 3,90
ft4 17,88 norma 12-22 /nie robiłam wcześniej ,ale pewnie było wyższe/
po dawce euthoryxu 50
przez 2 tygodnie
spadło nieźle moze obnizyc dawke na 25???
co myślicie??
Ja jutro wizytuje ale coś czuje, że dla mnie dziewczynki już braknie
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:kw-a ty dzisiaj nie miałas miec wizytki?? czy mi sie cos pokickało
kto jutro wizytuje???????
odebrałam wyniki tsh - 2,09 było 3,90
ft4 17,88 norma 12-22 /nie robiłam wcześniej ,ale pewnie było wyższe/
po dawce euthoryxu 50
przez 2 tygodnie
spadło nieźle moze obnizyc dawke na 25???
co myślicie??
Nic nie zmieniaj bierz 50. Ja tez biorę 50 juz jakieś 9 tygodni i ciągle mam 2,1 tsh -
Cassie - jest wybrzuszenie
Alicee- słodkoWłaśnie miałam pisać, że źle się czuję, mam wzdęcia, boli mnie wszystko pod żebrami, ale jak to wynik hormonów to niech działają na zdrowie fasolki
Paulisia - heheh nie braknie, mogę się zamienić ewentualnie, bo ja w chłopca strzelamCassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Alicce ja wizytę mam jutro u ginekologa-genetyka czeka mnie podróż 100 km a później jeszcze błądzenie po Wawie
Boje się strasznie o ciągle myślę o tym czy będą robić mi ta biopsje kosmowki czy nie tak pragnę żeby dzidzia była zdrowa
Nie mówiłam Wam ze jak byłam w 10w4d na USG to lekarz powiedział ze widzi chłopca ( miał extra dobre usg) ale to się potwierdzi dopiero za jakiś czas jak dzidzia urośnie
Nadal nie umiem wstawić do was zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkasya wrote:Dziewczyny - wcześniej pisaliście cos o jedzeniu i kilogramach - noooooo to właśnie wciągnęłam McFlurry
CassieMK, kkasya lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb92b5d60459.jpg
Moja fasolka zdjęcie robione tydzień temu emu przez genetyka 11w3d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:19
FeliceGatto, Madziuśka, Marietta, luna91, xpatiiix3, Cigaretta, hiacynta99, klaudia1534, tiffi, Różyczka, konwalijka, monilia84, Dariaaa88, izizizi lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70d9c6756d53.jpg
A to mój brzuszek hehe już niezła piłeczka zdjęcie z piątku wysyłałam do psiapsiolki która mieszka daleko ode mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:13
xpatiiix3, luna91, Madziaaaaa, CassieMK, bereda11, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahah ja też się jaram moją oponą powstałą z tłuszczu i gazów - taak taak ciążowy
kw- słodka kruszyna a zdjęcia brzuszka nie można powiększyć więc wcale prawie nie widać. Kochana nie wiem jak możesz się czuć i jak bardzo się martwisz po tym co przeszłaś, dużo siły i wytrwalości! Teraz musi być dobrze.
kkasya - mniam mniammcflury, ja dziś zeżarłam pół paczki ciastek, i pojawiaja się już mandarynki - kupiłam dziś za 12 złotych prawie 2kg wieczorem skończę
O właśnie ja miałam kupić w oczekiwaniu na dziecko, ale skoro polecacie coś innego może warto się rozejrzeć
CassieMK lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek