Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane! Kurczę ja nie mam TVN ale poszukam w necie napewno gdzieś znajdę
gratuluje wszystkim mamusiom udanych wizyt a zdjęcia są przepiękne!! Obym i ja takie miała i zeby i mi strczylo dziewczynek
chociaż mam przeczucia na chłopca. Ja dalej mam mdłości i od 4 dni nie jem mięsa
nawet patrzeć na mięso nie mogę
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i oby maluchy pokazały swoją płeć!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Clio_99 wrote:Jak tak patrząc na geny. To znmow potwierdza się chłopiec. Od strony męża sami chlopcy. U mojej siostry też 2 chłopców. I do tego sex w owulacje. Chłopak jak ta lala. Uciesze się że Wszystkiego chociaż z tyłu głowy jednak dziewczynka nie daje mi spokoju. Mój z kolei mówi, że jak facet pali papierosy to ma mniejsze szanse na chłopca :p a pali...
Z tymi papierosami to chyba nie prawda mój mąż też pali i to nie mało a synek ppierwszyjak teraz tez będzie to teoria obalona
-
Witam was mamuski z drugiego trymestru!!!
Bylam dzis polazic po sklepach, kupilam sukienke w ktorej brzuszek bedzie super wygladal, tzn juz wyglada
jest malutki ale juz widac ze ciazowy!
) no i naogladalam sie przecudnych ciuszkow dzieciecych, tak juz bym chciala zaczac je kupowac, niestety wszystko albo na chlopca albo na dziewczynke, a ja sie dowiem dopiero za 5 tygodni co mi tam tak brzuch od srodka wypycha. Ja stoje w kolejce po dziewuszke mam nadzieje ze dla mnie tez wystarczy:-)
Trzymam kcuki za dzisiejsze wizyty!Palinas89, monilia84, FeliceGatto, luna91, Różyczka, CassieMK lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualnyJa tez juz mam obiad gotowy, pomidorowa w końcu, bo już mi długo chodziła po głowie :p a dla męża gulasz. Tak się źle poczułam przy garach, nogi mi się ugiely, zimne poty oblały, nie wiem co to było, jakiś stan przedzawałowy chyba
, teraz leżę i nie mam sił na nic.
-
Mój Rafał też znowu zaczął palić papierochy, a 2,5 roku nie palił.
a zaczął znowu, bo zmienił pracę i jest teraz kierowcą i co chwila coś go wkur***, a on jest cholerykiem to już w ogóle kiszka.
Irytuje mnie ten mój chłop
no nienawidze tego smrodu i jeszcze sąsiad obok ze swoim ojcem co chwila kopcą i nie mogę normalnie okna otworzyć, bo te faje wlatują mi do chaty :CAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:U Nas hiv itd na drugi dzień
A ja pytam już któryś raz po co odczyn coombsa robić przy 0rh+.? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
UWAGA na ten moment SYN Miłosz
czyli to przeczucie ,które mnie najbardziej prześladowało ,ze jednak syn i ciagle on on ,wrócę do domu to wrzucę fotkę
jeszcze dzień nadrobił
wspina się na pepowinie hahaha ja buchnelam śmiechem z ginem hahahha komedia potem więcej napisze
Carolq, Alicce, kkasya, ma_lina, hiacynta99, izizizi, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, Cigaretta, FeliceGatto, luna91, Madziaaaaa, bereda11, anka418, Eliana, Marietta, monilia84, CassieMK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel