Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Kurczę ja nie mam TVN ale poszukam w necie napewno gdzieś znajdę ;) gratuluje wszystkim mamusiom udanych wizyt a zdjęcia są przepiękne!! Obym i ja takie miała i zeby i mi strczylo dziewczynek :) chociaż mam przeczucia na chłopca. Ja dalej mam mdłości i od 4 dni nie jem mięsa :( nawet patrzeć na mięso nie mogę :( trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i oby maluchy pokazały swoją płeć!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:39

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    Jak tak patrząc na geny. To znmow potwierdza się chłopiec. Od strony męża sami chlopcy. U mojej siostry też 2 chłopców. I do tego sex w owulacje. Chłopak jak ta lala. Uciesze się że Wszystkiego chociaż z tyłu głowy jednak dziewczynka nie daje mi spokoju. Mój z kolei mówi, że jak facet pali papierosy to ma mniejsze szanse na chłopca :p a pali...

Z tymi papierosami to chyba nie prawda mój mąż też pali i to nie mało a synek ppierwszy ;-) jak teraz tez będzie to teoria obalona :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kamil rzuca i znowu zaczyna ale u niego w domu wszyscy kopcą to się nie dziwię ze po tygodniu czasem 2 się łamie :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to pali jak smok, a pierwszy chłopak ;)

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi mężczyźni pojechali na zakupy, obiad mam gotowy wiec nudzę się okrutnie idę za chwile przebrać się w dres o ćwiczę będę miała z głowy ;-)

Eliana lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was mamuski z drugiego trymestru!!!:-) Bylam dzis polazic po sklepach, kupilam sukienke w ktorej brzuszek bedzie super wygladal, tzn juz wyglada :-) jest malutki ale juz widac ze ciazowy!:-)) no i naogladalam sie przecudnych ciuszkow dzieciecych, tak juz bym chciala zaczac je kupowac, niestety wszystko albo na chlopca albo na dziewczynke, a ja sie dowiem dopiero za 5 tygodni co mi tam tak brzuch od srodka wypycha. Ja stoje w kolejce po dziewuszke mam nadzieje ze dla mnie tez wystarczy:-)
    Trzymam kcuki za dzisiejsze wizyty!

Palinas89, monilia84, FeliceGatto, luna91, Różyczka, CassieMK lubią tę wiadomość

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz mam obiad gotowy, pomidorowa w końcu, bo już mi długo chodziła po głowie :p a dla męża gulasz. Tak się źle poczułam przy garach, nogi mi się ugiely, zimne poty oblały, nie wiem co to było, jakiś stan przedzawałowy chyba :P, teraz leżę i nie mam sił na nic.

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Rafał też znowu zaczął palić papierochy, a 2,5 roku nie palił.
    a zaczął znowu, bo zmienił pracę i jest teraz kierowcą i co chwila coś go wkur***, a on jest cholerykiem to już w ogóle kiszka.

Irytuje mnie ten mój chłop :)
    no nienawidze tego smrodu i jeszcze sąsiad obok ze swoim ojcem co chwila kopcą i nie mogę normalnie okna otworzyć, bo te faje wlatują mi do chaty :C

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed ciążą palilam czasem jeszcze ciągnie ale dla mnie w ogóle nie było takiej opcji żeby palić w ciąży

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my oboje nie palimy, u mojego męża w rodzinie nikt nie pali, a u mnie prawie wszyscy.

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę jechać właśnie wsiadam do autobusu :D Kamil czeka w mieście ;) ciekawe ile zapłacę jak za normalna wizytę czy 200...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, obstawiamy płeć u Pati! :P

Ja stawiam na babeczkę :)

nick nieaktualny, Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    U Nas hiv itd na drugi dzień

A ja pytam już któryś raz po co odczyn coombsa robić przy 0rh+.?
    Bo teraz jest zalecenie zeby badac wszystkim ciężarnym. Nie tylko tym z minusem

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Dziewczyny, obstawiamy płeć u Pati! :P

Ja stawiam na babeczkę :)
    Też myślę, że u Pati dziewczynka :)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u Pati stawiam na chłopaczka - te ogórki kiszone mnie intrygują.

xpatiiix3, FeliceGatto, Eliana lubią tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez stawiam na chłopca u Patii ;)
    Jakieś takie przeczucie mam ;)

xpatiiix3, FeliceGatto, Eliana lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wyrzylam sie na wszystkich kwiatkach i krzewach znaczy porzadki na podworku zmeczylam sie i jakos nawet humor mi sie polepszyl.

nick nieaktualny, xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez twierdze ze u Pati chłopczyk :)

no i no i ??? hop hop Pati :)

xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA na ten moment SYN Miłosz :P czyli to przeczucie ,które mnie najbardziej prześladowało ,ze jednak syn i ciagle on on ,wrócę do domu to wrzucę fotkę :) jeszcze dzień nadrobił ;) wspina się na pepowinie hahaha ja buchnelam śmiechem z ginem hahahha komedia potem więcej napisze ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kkasya, ma_lina, nick nieaktualny, izizizi, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, nick nieaktualny, FeliceGatto, luna91, Madziaaaaa, bereda11, nick nieaktualny, Eliana, Marietta, monilia84, CassieMK lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ