Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Ale się tabelka mamuś ładnie zapełnia
Na razie 1:0 dla dziewczynek
Kto jutro wizytuje?
(W sumie to ja, ale nie usg, tylko kontrola u gina prowadzącego. Na usg chodzę do doktorka z lepszym sprzętem, więc moja wizyta się nie liczy)
Ale nie dowiem sie jeszcze plci
Powieddzieli ze na tym drugim scanie ok 20tc mowia.. wiec albo jak sama dojrze to bede wiedziala albo musze jeszcze czekac
Podejrzewamy z miskiem babeczke ale on jest nastawiony na faceta-przynajmniej bardzo chce- ja chce tylko zeby zdrowiutkie bylo
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Agnieszka0812, xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
myszka2070 -
Hej ja niestety dalej to samo, wczoraj jeden dzien bez wymiotów i już miałam nadzieje ze mi przeszło.. A dziś myślałam ze zemdleje nad tym wc... Taka jestem zmęczona tymi mdlosciami
do tego idę dziś do lekarza bo z końcem tygodnia kończy mi sie zwolnienie i muszę zrobić wszystko by mi przedłużył bo na Sprzatanie nie chce wracać w ciazy.. Bedą mi tez pobierać krew bo podejrzewają anemię. Za wizytujace trzymam kciuki!!!
-
Milka, bidulko, lekarz chyba nie powinien robić problemu z L4 przy takich dolegliwościach i tym bardziej anemii...
Trzymaj się!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:30
Agnieszka0812, milka_89 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
My z małym dopiero po śniadaniu ale nam dzisiaj zeszło
Od 3 dni staram się regularnie jeść te 5-6 posiłków i czuje się dużo lepiej wcześniej wstając z łóżka rano kręciło mi się w głowie nawet parę razy się nieźle zachwialam.
apetytu nadal brak
Carolq - w sumie śmie śmieszny ten artykuł ja na szczęście nie spotkałam się z żadnym z tych stwierdzeń
Edit: Oprócz tego ze za słabo ubieram synka i będzie na pewno chory. Ale moja mama to już przez 2 lata prawie zawsze powtarza jak jest u nas lub my na urlopie w Plparadoksalnie synek jeszcze ani razu tutaj w UK nie był jakoś chory z Polski niestety wyjeżdżał dwa razy z antybiotykiem chyba klimat mu nie służy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:42
Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość
-
A ja sobie leżę niuniek w poprzek z prawej strony kopie mnie w dłoń
Jadę do Kamila na weekend tzn w piatek jade w niedziele wracam, wiec mam nadzieje, że też poczuje jutro 17tc zaczynamy, a te ruchy już takie mega wyraźne pod ręką wcześniej jakoś tak pod ręką nie było czuć a teraz już tak lekko ale wyraźnie za to osobiście w brzuchu to już takie kopniaczki konkret odczuwam
Fajnie i z tygodnia na tydzień co raz mocniejsze są
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kochane współczuję Wam tych mdłości biegunek wymiotów aby Wam szybko przeszlo :*
No mnie wczoraj też skręciło i na kibelka z pół godziny siedziałam moje hemoroidy tego nawet nie wytrzymały miałam się ich pozbyć ale niestety musze znowu poczekać aż urodze i po połogu do proktologa lecieć na wycięcie tego cholerstwa bo znowu dają o sobie znać...Livia
Nela
Marcel
-
Sylika,to taki przezroczysty żel w tubce z aplikatorem. Wciska sobie porcję 2-3 razy dziennie do środka i za 3 dni jest ok. Plus jak najczęściej smaruje sz palcem na zewnątrz. To jedyne,,co zawsze mi pomaga.
Pati, no i nie mów, że w domu nadal się nie kapnęli, że jesteś w ciąży....
Dziewczyny, mega współczuję dolegliwościSylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny mi mdłości opuściły zupełnie dopiero 4 dni temu. Ale tak od 1,5 tygodnia stopniowo odpuszczaly. I tak nadrabiam z jedzeniem że brzuch mi od niego wywalilo. Ale to ewidentnie tzw.ciąża spożywcza
gratuluję wizyt i trzymam kciuki za wizytujace.
A czy mama trojaczkow już się ujawniła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Sylika,to taki przezroczysty żel w tubce z aplikatorem. Wciska sobie porcję 2-3 razy dziennie do środka i za 3 dni jest ok. Plus jak najczęściej smaruje sz palcem na zewnątrz. To jedyne,,co zawsze mi pomaga.
Pati, no i nie mów, że w domu nadal się nie kapnęli, że jesteś w ciąży....
Dziewczyny, mega współczuję dolegliwości
kupiłam ten żel i sobie zaaplikowałam trochę mnie zapiekło aż syknęłam i kupiłam kapsułki provag i tez wzięłam mam nadzieje że i mi szybko ulży dziękuje za porade . -
nick nieaktualny
-
Sylika wrote:kupiłam ten żel i sobie zaaplikowałam trochę mnie zapiekło aż syknęłam i kupiłam kapsułki provag i tez wzięłam mam nadzieje że i mi szybko ulży dziękuje za porade .
Tak, na początku chwile piecze. To normalne i krótkotrwałeOby Ci szybko przeszło
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Carolq wrote:Właśnie jak ktoś zna mamę trojaczków niech ją zaprosi na forum
Jejku jaka cisza tutaj a mi się tak nudzi mężu pracuje i jakos ze mna nie chce za bardzo gadaćale to rozumiem a ja szukam pierdołek dla Malucha
Wyczaiłam mamę trojaczków :-)Zaprosiłam zobaczymy czy do nas zajrzy:-)
Ja na razie nic dla dzidzi nie szukam, ale przyszła mi dziś poducha motherhood ta do spania i może być później do karmienia.Jezu jaka wygoda, rewelacja mega polecam.Będzie wygodne spanko i asekuracja od męża bo On jak śpi to nie czuje jak tymi gicami przebiera hahaluna91, Carolq, Magenta, Madziuśka, Sylika, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Pati - no fakt, Twojego brzuszka już ciężko nie zauważyć. Chociaż powiem Wam, że jak byłam u małżeństwa z rodziny jakiś czas temu to zauważyłam brzuch ciążowy, ale oni nic nie pisnęli słówkiem więc z mężem stwierdzilismy, że nie będziemy się dopytywać. No i pocztą pantoflową się dowiedzieliśmy, że ona jest w 4mc.
A mi się nie chce kotletów tłuc i jestem po 2 wielkich bułkach z ziarnem, na kanapkach salami, ser i sałata no, ale musiałam dopchać pąkiem z lukrem
Agnieszka0812, xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Jejku jak ja bym chciała mieć bliźniaki... pewnie nie wiem co to znaczy, moja teściowa to się modliła, żeby u nas nie było bo ona sama ma bliźniaków i mówi, ze to jest na maksa ciężka praca a trojaczki... jejku dużo siły trzeba mieć
Ciekawe jak z brzuszkiem u potrójnej mamy, pewnie ma niezłego balonika.
A właśnie mamusie bliźniaków - pochwalcie się brzuszkamiCzy u Was są duże czy nadal nie wyszły?
Magenta, Sylika lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek