Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wizytuje w srode i USG i wizyta u poloznejFeliceGatto wrote:Ale się tabelka mamuś ładnie zapełnia
Na razie 1:0 dla dziewczynek
Kto jutro wizytuje?
(W sumie to ja, ale nie usg, tylko kontrola u gina prowadzącego. Na usg chodzę do doktorka z lepszym sprzętem, więc moja wizyta się nie liczy
)
Ale nie dowiem sie jeszcze plci
Powieddzieli ze na tym drugim scanie ok 20tc mowia.. wiec albo jak sama dojrze to bede wiedziala albo musze jeszcze czekac
Podejrzewamy z miskiem babeczke ale on jest nastawiony na faceta-przynajmniej bardzo chce- ja chce tylko zeby zdrowiutkie bylo
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Agnieszka0812, xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
myszka2070
-
Hej ja niestety dalej to samo, wczoraj jeden dzien bez wymiotów i już miałam nadzieje ze mi przeszło.. A dziś myślałam ze zemdleje nad tym wc... Taka jestem zmęczona tymi mdlosciami
do tego idę dziś do lekarza bo z końcem tygodnia kończy mi sie zwolnienie i muszę zrobić wszystko by mi przedłużył bo na Sprzatanie nie chce wracać w ciazy.. Bedą mi tez pobierać krew bo podejrzewają anemię. Za wizytujace trzymam kciuki!!!

-
Milka, bidulko, lekarz chyba nie powinien robić problemu z L4 przy takich dolegliwościach i tym bardziej anemii...
Trzymaj się!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:30
Agnieszka0812, milka_89 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
My z małym dopiero po śniadaniu ale nam dzisiaj zeszło

Od 3 dni staram się regularnie jeść te 5-6 posiłków i czuje się dużo lepiej wcześniej wstając z łóżka rano kręciło mi się w głowie nawet parę razy się nieźle zachwialam.
apetytu nadal brak
Carolq - w sumie śmie śmieszny ten artykuł ja na szczęście nie spotkałam się z żadnym z tych stwierdzeń
Edit: Oprócz tego ze za słabo ubieram synka i będzie na pewno chory. Ale moja mama to już przez 2 lata prawie zawsze powtarza jak jest u nas lub my na urlopie w Pl
paradoksalnie synek jeszcze ani razu tutaj w UK nie był jakoś chory z Polski niestety wyjeżdżał dwa razy z antybiotykiem chyba klimat mu nie służy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:42
Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość
-
A ja sobie leżę niuniek w poprzek z prawej strony kopie mnie w dłoń
Jadę do Kamila na weekend tzn w piatek jade w niedziele wracam, wiec mam nadzieje, że też poczuje jutro 17tc zaczynamy, a te ruchy już takie mega wyraźne pod ręką wcześniej jakoś tak pod ręką nie było czuć a teraz już tak lekko ale wyraźnie za to osobiście w brzuchu to już takie kopniaczki konkret odczuwam
Fajnie i z tygodnia na tydzień co raz mocniejsze są
Carolq lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Kochane współczuję Wam tych mdłości biegunek wymiotów aby Wam szybko przeszlo :*
No mnie wczoraj też skręciło i na kibelka z pół godziny siedziałam moje hemoroidy tego nawet nie wytrzymały miałam się ich pozbyć ale niestety musze znowu poczekać aż urodze i po połogu do proktologa lecieć na wycięcie tego cholerstwa bo znowu dają o sobie znać...
Livia

Nela

Marcel

-
Sylika,to taki przezroczysty żel w tubce z aplikatorem. Wciska sobie porcję 2-3 razy dziennie do środka i za 3 dni jest ok. Plus jak najczęściej smaruje sz palcem na zewnątrz. To jedyne,,co zawsze mi pomaga.
Pati, no i nie mów, że w domu nadal się nie kapnęli, że jesteś w ciąży....
Dziewczyny, mega współczuję dolegliwości
Sylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny mi mdłości opuściły zupełnie dopiero 4 dni temu. Ale tak od 1,5 tygodnia stopniowo odpuszczaly. I tak nadrabiam z jedzeniem że brzuch mi od niego wywalilo. Ale to ewidentnie tzw.ciąża spożywcza
gratuluję wizyt i trzymam kciuki za wizytujace.
A czy mama trojaczkow już się ujawniła?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Sylika,to taki przezroczysty żel w tubce z aplikatorem. Wciska sobie porcję 2-3 razy dziennie do środka i za 3 dni jest ok. Plus jak najczęściej smaruje sz palcem na zewnątrz. To jedyne,,co zawsze mi pomaga.
Pati, no i nie mów, że w domu nadal się nie kapnęli, że jesteś w ciąży....
Dziewczyny, mega współczuję dolegliwości
kupiłam ten żel i sobie zaaplikowałam trochę mnie zapiekło aż syknęłam i kupiłam kapsułki provag i tez wzięłam mam nadzieje że i mi szybko ulży dziękuje za porade .
-
nick nieaktualny
-
Sylika wrote:kupiłam ten żel i sobie zaaplikowałam trochę mnie zapiekło aż syknęłam i kupiłam kapsułki provag i tez wzięłam mam nadzieje że i mi szybko ulży dziękuje za porade .

Tak, na początku chwile piecze. To normalne i krótkotrwałe
Oby Ci szybko przeszło
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Carolq wrote:Właśnie jak ktoś zna mamę trojaczków niech ją zaprosi na forum

Jejku jaka cisza tutaj a mi się tak nudzi mężu pracuje i jakos ze mna nie chce za bardzo gadać
ale to rozumiem a ja szukam pierdołek dla Malucha 
Wyczaiłam mamę trojaczków :-)Zaprosiłam zobaczymy czy do nas zajrzy:-)
Ja na razie nic dla dzidzi nie szukam, ale przyszła mi dziś poducha motherhood ta do spania i może być później do karmienia.Jezu jaka wygoda, rewelacja mega polecam.Będzie wygodne spanko i asekuracja od męża bo On jak śpi to nie czuje jak tymi gicami przebiera haha
luna91, Carolq, Magenta, Madziuśka, Sylika, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Pati - no fakt, Twojego brzuszka już ciężko nie zauważyć. Chociaż powiem Wam, że jak byłam u małżeństwa z rodziny jakiś czas temu to zauważyłam brzuch ciążowy, ale oni nic nie pisnęli słówkiem więc z mężem stwierdzilismy, że nie będziemy się dopytywać. No i pocztą pantoflową się dowiedzieliśmy, że ona jest w 4mc.
A mi się nie chce kotletów tłuc i jestem po 2 wielkich bułkach z ziarnem, na kanapkach salami, ser i sałata no, ale musiałam dopchać pąkiem z lukrem
Agnieszka0812, xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Jejku jak ja bym chciała mieć bliźniaki... pewnie nie wiem co to znaczy, moja teściowa to się modliła, żeby u nas nie było bo ona sama ma bliźniaków i mówi, ze to jest na maksa ciężka praca a trojaczki... jejku dużo siły trzeba mieć
Ciekawe jak z brzuszkiem u potrójnej mamy, pewnie ma niezłego balonika.
A właśnie mamusie bliźniaków - pochwalcie się brzuszkami
Czy u Was są duże czy nadal nie wyszły?
Magenta, Sylika lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek