X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

Pati, z grupą zamknięta na FB super pomysł. Ton teraz pytanie: kto jest na FB i kto jest ok z tym, żebyśmy się tam spiknęły? Może jak kogoś nie ma, to założy konto tylko na potrzeby majówek? :)
    Dajcie znać dziewczyny i przeniesiemy się tam.

ja jestem za

Sylika lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja jestem za
    Ja tez mam konto wiec z mojej strony nie ma problemu ;-) jak juz chcecie ;-)

Sylika lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Ja tez mam konto wiec z mojej strony nie ma problemu ;-) jak juz chcecie ;-)
    Ja też jestem za :-)

Sylika lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • Anjaa Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki:***

Również życzę wszystkim wizytującym udanych wizyt i moooocno 3 mam kciuki:)

Agnieszka trzymam kciuki aby wszystko było dobrze u Was:*** wiem przez co przechodzisz, u mojej młodszej siostry wykryto raka złośliwego piersi w lipcu tego roku:( Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba, ale walczymy!!!! Nie można się poddawać, trzeba być silnym i wierzyć że wszystko będzie dobrze:**

A teraz z innej beczki.... ja używam suchych szamponów w sytuacjach awaryjnych już dobre kilka lat, a przy moich skłonnościach do przetłuszczania się włosów to cudo;)teraz mam trochę inny problem, odkąd zaszłam w ciążę mam straszne problemy z łupieżem (którego nigdy wcześniej nie miałam);/ może Kochane byście coś poradziły na tę dolegliwość bo nie ukrywam, że jest bardzo upierdliwa i nieestetyczna:/

Jeżeli chodzi o konto na fb to tez się z chęcią dopiszę :)

Miłego Dzionka

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za FB :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja tak całkiem z innej beczki - czy macie zwierzaki ? Psy / koty, co kto lubi...?
    Ja mam psa, ma 15,5 roku i chyba wybiera sie na tą drugą stronę ;(
    Właśnie wróciłam od weterynarza. Dostał zastrzyki na wzmocnienie, ale lekarz cudów nie był w stanie obiecać.
    Wiem, ze swoje przeżył i w ogole, ale wcale mnie to nie pociesza. Ciezko mi dzis cholernie ;(

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice wysłałam Ci zaproszenie zaraz na fejsie się odnajdziemy kto grupę zakłada Ty czy ja czy kto tam chce.? No i myślę że tajna lepiej heheh u mnie nikt ze znajomych nie wie ze w ciąży jak komuś mignie majówka to się skapną :P hehe będziemy się dodawać do znajomych i potem zapraszać do grupy no i uważam że chyba musze przesiać listę z pierwszej strony cześć dziewczyn raz się odezwała i dalej cisza albo pousuwaly konta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:49

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam psiaka , i wiem jak Ci musi byc cieżko :( jeśli sie meczy i lekarze nic nie mogą zrobić to nie wiem czy nie powinnaś mu ulżyć w cierpieniu , bo najgorsze co musi byc to patrzeć jak Ci zwierzak umiera na rękach a Ty nie mozesz nic zrobić :/ a do przychodni nie ma szans by dojechać . To boli jeszcze bardziej :( jeśli poradziłaś sie kilku lekarzy albo wiesz ze ten twoj jest dobry i mu ufasz to zastanów sie zreszta jak jego stan jest tak ciężki to na pewno Ci to proponowali . Wiem ze to ciężkie ale dla niego jest gorsze to ze sie meczy :( Współczuje Ci bardzo bo przeżywałam to samo jakieś 5 lat temu

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Hej.
    Ja tak całkiem z innej beczki - czy macie zwierzaki ? Psy / koty, co kto lubi...?
    Właśnie wróciłam od weterynarza. Dostał zastrzyki na wzmocnienie, ale lekarz cudów nie był w stanie obiecać.
    Wiem, ze swoje przeżył i w ogole, ale wcale mnie to nie pociesza. Ciezko mi dzis cholernie ;(

oj wpoółczuję. przezyłam odejście mojego Maniuśka (Berneńczyk) dwa lata temu - musieliśmy go uśpić.
    ciesz się każdą chwilą spędzoną razem

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach i ja mam obecnie dwa koty : Kitek i Lola :)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Felice wysłałam Ci zaproszenie zaraz na fejsie się odnajdziemy kto grupę zakłada Ty czy ja czy kto tam chce.? No i myślę że tajna lepiej heheh u mnie nikt ze znajomych nie wie ze w ciąży jak komuś mignie majówka to się skapną :P hehe będziemy się dodawać do znajomych i potem zapraszać do grupy no i uważam że chyba musze przesiać listę z pierwszej strony cześć dziewczyn raz się odezwała i dalej cisza albo pousuwaly konta
    Ja tez jestem za tajna grupa nie lubię dużo udostępniać na fb. ;-)
    To fakt jest ponad 90 dziewczyn wpisane a raczej wszystkie się nie udzielają. :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Hej.

Ach jak ja cie rozumiem :/ Ja miałam przez 8 lat sznaucera miniaturkę, który nigdy nie chorował aż nagle w lany poniedziałek dziwnie osłabł wizyta we wtorek u lekarza, zastrzyki kroplowki a i tak zdechł na moich kolanach w środę :/ Okazało się ze to bobeszjoza po ukąszeniu przez kleszcza który się nie wbił a ukasil i odpadł :/ Tak bardzo przeżyłam jego śmierć :/ Tęsknię za nim cały czas bo to taki prawdziwy przyjaciel :/
    A teraz czekam na odbiór mojego maltańczyka, który będzie za dwa tygodnie do odbioru ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy nic miałam fretke ale mi zdechła z tęsknoty po prostu zasnęła jak do szpitala z Nela na tydzien poszlam.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak byłam w wczesniesniejszej grupie założycielce wysyłaliśmy emaile w wiadomościach i ona założyła grupę i wszystkich zapraszała . Nie wiem róbcie jak chcecie :) mnie wkurza fb bo cos mi sie zjebało i każde powiadomienia zaraz mi wyskakują na telefonie i mi brzęczy wiec przy naszej częstotliwości pisania to bedzie masakra jakaś :/ takze jeszcze muszę sie nad tym zastanowić i cos z tym zdziałać . Pozatym mam konto tutaj wykupione :) i mam pare grup wiec będę tylko skakać z fb na ovu ale mogę sie ewentualnie dostosować .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fb super :) wreszcie będę mogła dodać fotkę jakaś żeby nie wędrowała po necie :)

My mamy psa :) ma 2 latka rasy westie :) nasza córeczka ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 104 :P no także tak zaraz obłuda listę spiszę te które nie pamiętam by ostatnio pisały jak do końca tygodnia się nie odezwą to przesiewowe listę ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw ja mam miniaturkę misia polarnego :P

kw lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Pati jak byłam w wczesniesniejszej grupie założycielce wysyłaliśmy emaile w wiadomościach i ona założyła grupę i wszystkich zapraszała . Nie wiem róbcie jak chcecie :) mnie wkurza fb bo cos mi sie zjebało i każde powiadomienia zaraz mi wyskakują na telefonie i mi brzęczy wiec przy naszej częstotliwości pisania to bedzie masakra jakaś :/ takze jeszcze muszę sie nad tym zastanowić i cos z tym zdziałać . Pozatym mam konto tutaj wykupione :) i mam pare grup wiec będę tylko skakać z fb na ovu ale mogę sie ewentualnie dostosować .

Możesz wyłączyć powiadomienia wtedy nie będzie brzeczec :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq my stąd nie uciekamy na pewno :) tam po prostu na zdjęcia będzie czas jaki masz telefon to Ci pomogę ;) ja mam wyłączone powiadomienia z fejsa na telefonie i mi nie pika :)

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, zakładaj :)

Ja miałam do niedawna dwa psy. Jeden ugryzl mi Margolę w buzie (od zawsze był lekko walnięty i trzeba było uważać. Przygarnelismy go jako dorosłego psa). No w każdym razie po tamtym incydencie psów juz u nas nie ma. Są za to trzy myszoskoczki ;)
    Wcześniej zawsze były zwierzęta, głównie koty. I jeden mój "synek". Miał 16 lat, jak go uspilam i rozumiem, jak to bardzo boli :(

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ