X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

Pati, z grupą zamknięta na FB super pomysł. Ton teraz pytanie: kto jest na FB i kto jest ok z tym, żebyśmy się tam spiknęły? Może jak kogoś nie ma, to założy konto tylko na potrzeby majówek? :)
    Dajcie znać dziewczyny i przeniesiemy się tam.

ja jestem za

Sylika lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja jestem za
    Ja tez mam konto wiec z mojej strony nie ma problemu ;-) jak juz chcecie ;-)

Sylika lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Ja tez mam konto wiec z mojej strony nie ma problemu ;-) jak juz chcecie ;-)
    Ja też jestem za :-)

Sylika lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • Anjaa Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki:***

Również życzę wszystkim wizytującym udanych wizyt i moooocno 3 mam kciuki:)

Agnieszka trzymam kciuki aby wszystko było dobrze u Was:*** wiem przez co przechodzisz, u mojej młodszej siostry wykryto raka złośliwego piersi w lipcu tego roku:( Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba, ale walczymy!!!! Nie można się poddawać, trzeba być silnym i wierzyć że wszystko będzie dobrze:**

A teraz z innej beczki.... ja używam suchych szamponów w sytuacjach awaryjnych już dobre kilka lat, a przy moich skłonnościach do przetłuszczania się włosów to cudo;)teraz mam trochę inny problem, odkąd zaszłam w ciążę mam straszne problemy z łupieżem (którego nigdy wcześniej nie miałam);/ może Kochane byście coś poradziły na tę dolegliwość bo nie ukrywam, że jest bardzo upierdliwa i nieestetyczna:/

Jeżeli chodzi o konto na fb to tez się z chęcią dopiszę :)

Miłego Dzionka

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za FB :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja tak całkiem z innej beczki - czy macie zwierzaki ? Psy / koty, co kto lubi...?
    Ja mam psa, ma 15,5 roku i chyba wybiera sie na tą drugą stronę ;(
    Właśnie wróciłam od weterynarza. Dostał zastrzyki na wzmocnienie, ale lekarz cudów nie był w stanie obiecać.
    Wiem, ze swoje przeżył i w ogole, ale wcale mnie to nie pociesza. Ciezko mi dzis cholernie ;(

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice wysłałam Ci zaproszenie zaraz na fejsie się odnajdziemy kto grupę zakłada Ty czy ja czy kto tam chce.? No i myślę że tajna lepiej heheh u mnie nikt ze znajomych nie wie ze w ciąży jak komuś mignie majówka to się skapną :P hehe będziemy się dodawać do znajomych i potem zapraszać do grupy no i uważam że chyba musze przesiać listę z pierwszej strony cześć dziewczyn raz się odezwała i dalej cisza albo pousuwaly konta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:49

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam psiaka , i wiem jak Ci musi byc cieżko :( jeśli sie meczy i lekarze nic nie mogą zrobić to nie wiem czy nie powinnaś mu ulżyć w cierpieniu , bo najgorsze co musi byc to patrzeć jak Ci zwierzak umiera na rękach a Ty nie mozesz nic zrobić :/ a do przychodni nie ma szans by dojechać . To boli jeszcze bardziej :( jeśli poradziłaś sie kilku lekarzy albo wiesz ze ten twoj jest dobry i mu ufasz to zastanów sie zreszta jak jego stan jest tak ciężki to na pewno Ci to proponowali . Wiem ze to ciężkie ale dla niego jest gorsze to ze sie meczy :( Współczuje Ci bardzo bo przeżywałam to samo jakieś 5 lat temu

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Hej.
    Ja tak całkiem z innej beczki - czy macie zwierzaki ? Psy / koty, co kto lubi...?
    Właśnie wróciłam od weterynarza. Dostał zastrzyki na wzmocnienie, ale lekarz cudów nie był w stanie obiecać.
    Wiem, ze swoje przeżył i w ogole, ale wcale mnie to nie pociesza. Ciezko mi dzis cholernie ;(

oj wpoółczuję. przezyłam odejście mojego Maniuśka (Berneńczyk) dwa lata temu - musieliśmy go uśpić.
    ciesz się każdą chwilą spędzoną razem

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach i ja mam obecnie dwa koty : Kitek i Lola :)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Felice wysłałam Ci zaproszenie zaraz na fejsie się odnajdziemy kto grupę zakłada Ty czy ja czy kto tam chce.? No i myślę że tajna lepiej heheh u mnie nikt ze znajomych nie wie ze w ciąży jak komuś mignie majówka to się skapną :P hehe będziemy się dodawać do znajomych i potem zapraszać do grupy no i uważam że chyba musze przesiać listę z pierwszej strony cześć dziewczyn raz się odezwała i dalej cisza albo pousuwaly konta
    Ja tez jestem za tajna grupa nie lubię dużo udostępniać na fb. ;-)
    To fakt jest ponad 90 dziewczyn wpisane a raczej wszystkie się nie udzielają. :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Hej.

Ach jak ja cie rozumiem :/ Ja miałam przez 8 lat sznaucera miniaturkę, który nigdy nie chorował aż nagle w lany poniedziałek dziwnie osłabł wizyta we wtorek u lekarza, zastrzyki kroplowki a i tak zdechł na moich kolanach w środę :/ Okazało się ze to bobeszjoza po ukąszeniu przez kleszcza który się nie wbił a ukasil i odpadł :/ Tak bardzo przeżyłam jego śmierć :/ Tęsknię za nim cały czas bo to taki prawdziwy przyjaciel :/
    A teraz czekam na odbiór mojego maltańczyka, który będzie za dwa tygodnie do odbioru ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy nic miałam fretke ale mi zdechła z tęsknoty po prostu zasnęła jak do szpitala z Nela na tydzien poszlam.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak byłam w wczesniesniejszej grupie założycielce wysyłaliśmy emaile w wiadomościach i ona założyła grupę i wszystkich zapraszała . Nie wiem róbcie jak chcecie :) mnie wkurza fb bo cos mi sie zjebało i każde powiadomienia zaraz mi wyskakują na telefonie i mi brzęczy wiec przy naszej częstotliwości pisania to bedzie masakra jakaś :/ takze jeszcze muszę sie nad tym zastanowić i cos z tym zdziałać . Pozatym mam konto tutaj wykupione :) i mam pare grup wiec będę tylko skakać z fb na ovu ale mogę sie ewentualnie dostosować .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fb super :) wreszcie będę mogła dodać fotkę jakaś żeby nie wędrowała po necie :)

My mamy psa :) ma 2 latka rasy westie :) nasza córeczka ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 104 :P no także tak zaraz obłuda listę spiszę te które nie pamiętam by ostatnio pisały jak do końca tygodnia się nie odezwą to przesiewowe listę ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw ja mam miniaturkę misia polarnego :P

kw lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Pati jak byłam w wczesniesniejszej grupie założycielce wysyłaliśmy emaile w wiadomościach i ona założyła grupę i wszystkich zapraszała . Nie wiem róbcie jak chcecie :) mnie wkurza fb bo cos mi sie zjebało i każde powiadomienia zaraz mi wyskakują na telefonie i mi brzęczy wiec przy naszej częstotliwości pisania to bedzie masakra jakaś :/ takze jeszcze muszę sie nad tym zastanowić i cos z tym zdziałać . Pozatym mam konto tutaj wykupione :) i mam pare grup wiec będę tylko skakać z fb na ovu ale mogę sie ewentualnie dostosować .

Możesz wyłączyć powiadomienia wtedy nie będzie brzeczec :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq my stąd nie uciekamy na pewno :) tam po prostu na zdjęcia będzie czas jaki masz telefon to Ci pomogę ;) ja mam wyłączone powiadomienia z fejsa na telefonie i mi nie pika :)

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, zakładaj :)

Ja miałam do niedawna dwa psy. Jeden ugryzl mi Margolę w buzie (od zawsze był lekko walnięty i trzeba było uważać. Przygarnelismy go jako dorosłego psa). No w każdym razie po tamtym incydencie psów juz u nas nie ma. Są za to trzy myszoskoczki ;)
    Wcześniej zawsze były zwierzęta, głównie koty. I jeden mój "synek". Miał 16 lat, jak go uspilam i rozumiem, jak to bardzo boli :(

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ