Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracając do wczorajszego tematu suchych szamponów ja mam dość ciemne włosy i kupiłam suchy szampon Batiste dla szatynek i faktycznie 2 porównaniu do zwykłego nie zostawia takich siwych włosów
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej i moje dziecko dopadl kaszel taki straszny suchy i az biedaka na wymioty pociaglo nic postaram sie go hakos zwalczyc . kaszle tylko w nocy i pidczas drzemki. Dzis mbie doszly jakies rozmyslania kogo nosze pid serduchem i nawet zrobilam sledztwi w swoim cyklu jak to i ktory dzien to byl . no to slak z kazdej strony nie wrozy mi to corci.... Moze mnie zaskoczy mam taka nadnadzieje.choc wiadomo aynka tez bede kochac jak najbardziej
-
Ja np palette kupuje ona bez amoniaku i jedyna ktora mi wlosy bierze poczytaj składy i tez zależy jakie włosy masz ciemne czy jasne itd czy masz jakieś siwe.? (ja mimo tego że młoda już mam sporo siwych z przodu u mnie w rodzinie szybko kobiety posiwiały)Livia
Nela
Marcel
-
Dzień doberek !
Agnieszka0812 trzymam kciuki żeby wszystko było ok! no i gratuluję cudownych wieści z genetycznego!
Mi też się jakieś głupoty śniły ale to dlatego że wczoraj naoglądałam się serialu "Skazane" i obejrzałam ze 3 odcinki pod rząd a ja mam tak często że potem mi obrazy w głowie zostają i coś mi się śni podobnego.
Nasza córa wie że będzie miała rodzeństwo i bardzo się cieszy. Nie chcieliśmy ukrywać bo jednak rozmawia się sporo na temat ciąży, rodzina pyta jak się czuje albo o lekarza itd. A ona już nie taka mała i dużo rozumie a słuch ma doskonały hehwięc nie chciałam żeby się domyślała czy sama coś w głowie tworzyła
Ja życzę Wam miłego dzionka i lecę się szykować bo jadę do koleżanki. Mam do niej spory kawałek drogi i chyba sobie tą jazdę umilę bo chodzi za mną shake waniliowy z maca od kilku dnibędzie akurat haha
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki !Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Witam w 14 tyg. 0 dni.
Co do wózka mam Coletto po synkuMało używany więc nie myślę o nowym.
Wizytę mam w poniedziałek i mam nadzieję że potwierdzi dziewczynkę.
Śliczne macie brzuszki dziewczynki;) Mój to wstyd pokazać, bo wszystkie takie szczuplutkie jesteście. -
nick nieaktualnyWitam śię dzis w II trymestrze!!!!
mam nadzieje że będzie spokojniejszy dla mnie i pełen widocznych zmian
Pozdrawiam i również trzymam kciuki za wizyty!!!
Ja szykuję się na swoją
xpatiiix3, ma_lina, mejbi, Madziaaaaa, monilia84, JusWik, FeliceGatto, Kłosia, Negra, luna91, CassieMK, Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek kochane.
Agnieszka trzymam za was kciuki- musi być dobrze! Gratuluję udanej wizyty Tobie i wszystkim mamusiom i życzę powodzonka na dzisiejszych!!!
Mi sie dzis snilo ze skaleczylam sie w rękę i leciała mi strasznie gęsta krew i martwilam sie o dzidziusia ze mam za gęsta krew i cos mu sie stanie, masakra.
Co do włosów to moje tez sie strasznie przetluszczaja teraz, skóra zrobila sie sucha i stopy mam strasznie sucheeee.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamisia, jaki Ty pozytywny ludek jesteś
Dziewczyny, kciuki za wizyty! Czekamy na relacje
Pati, z grupą zamknięta na FB super pomysł. Ton teraz pytanie: kto jest na FB i kto jest ok z tym, żebyśmy się tam spiknęły? Może jak kogoś nie ma, to założy konto tylko na potrzeby majówek?
Dajcie znać dziewczyny i przeniesiemy się tam.xpatiiix3, Dariaaa88, Sylika, myszka2070, CassieMK lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/