Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati - ładna babka z Ciebie, ale zdjęcie z Nelą jest słoooodkie
Ona jak małpeczka w ciebie wlepiona - cudo. Aż mi się córy zachciało, ale już chłopca zaklepałam więc chyba za późno
A może i ja gębę pokażęAle to jak umyję włosy jak juz o nich mowa
xpatiiix3, milka_89, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
milka_89 wrote:Nie działa u mnie przetrzymanie niestety.. Ale właśnie słyszałam dużo opinii pozytywnych o tych suchych szamponach, chyba spróbuje. Ja mam bardzo ciemne włosy wiec pewnie sporo będę musiała szczotkowac zeby ludzie nie myśleli ze mam wszy :p dziś kupiłam farbę bez amoniaku i spróbuje w przyszłym tygodniu pofarbowac
-
Hahah dziewczyny przystopujcie - jutro wszystkie z mąką, kako i innymi specyfikami na łbie do pracy
A odnośnie palenia cos wcześniej pisałyście. Przed ciążą jarałam po paczce dziennie. W pracy to obowiązkowo! Mąż mi dupe truł, że jak chce zaciążyć to mam rzucić. Jak tylko zobaczyłam 2 krechy to od ręki nara z fajami. Przy pierwszej ciąży było cieżko, ale wytrzymałam - niestety długo nie musiałamA teraz jakoś łatwiej mi idzie. Tyle razy miałam momenty zwątpienia jak się denerwowałam, ale kiedyś pokazali w tv taką symulację jak kobieta zaciaga się dymem to dzieciak dusi się aż się zwija
FeliceGatto lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hejah
Felice ma rację powinnyśmy znac swoje twarze tzn lepiej jak się wie do kogo pisze
Przedstawiam mój brzuch z dziś w 14 tyg i moje facjate z synem z około 5 mcy temu
Buziaczkiluna91, milka_89, bereda11, monaa, Carolq, Madziaaaaa, xpatiiix3, Agnieszka0812, monilia84, mejbi, Anjaa, Diabla85, FeliceGatto, Różyczka, kw, Sylika, CassieMK lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Ja mam podobnie jakCassieMK bardzo dużo i bardzo grube włosy do tego bardzo długie teraz do łopatek ale jeszcze w czerwcu do ślubu miałam po pas wiec i cala noc nie wystarczyła na wyskniecie ich a suszarka schodzi mi gdzieś 30 min na szczęście przed ciążą mylam raz a jak mi się chciało to 2 razy w tyg teraz mam je w jeszcze lepszej kondycji i jakby się uparł to i 2 tyg bez mycia by przeszło ale bez przesady wiec raz w tygodniu praktykuje
CassieMK lubi tę wiadomość
-
Najpierw pomyślałam o ty że można otworzyć grupę na fejsie samych majówek tylko i wyłącznie na zdjęcia ale znam z autopsji ze wychodzi potem i tak ze części z Nas szybciej będzie tam zapytać o coś i przestają pisać tu na forum także to tylko i wyłącznie moja sugestia, bo ja to nie bradzo mogę facjate pokazywać.. jest taka jedna życzliwa pani "Konopnicka" ,która może to chętnie wykorzystać później..Livia
Nela
Marcel
-
O i poranne kopanko się zaczęło chciałam pospać póki dzieciaki śpią ale dupa no i jeszcze ten łobuz kopie to już mnie rozbudził
I tak poza tym to obudził mnie huk Meryś spadł z łóżka a ja jak strzała się zerwałam usiadłam i choroba sieroca się załączyła i tak się bujałam i bujałam z Nim i głaskałam aż zasnął.. boziu mój maminsynek ukochany wrednyNelcik kochana moja śpi ze stopami przy mojej twarzy a głowę gdzieś w nogach ma albo w poprzek strasznie dzisiaj się kręci
I miałam ekstra sen ze poszłam przez przypadek z Kamil na ktg bo coś tam nie tak było niby tzn ze coś się niuniek nie ruszał no i mega serduszko usłyszeliśmy i położna mówi kładzie się pani usg zrobimy i ona od razy pyk pyk i mierzy i mówi omg jaki duży i wgljakieś tam wymiary fl ponad 8 itd w 19 tyg :o ze niuniek grubo ponad kilogram a potem 3d włączyła a tam taki maciupeńki jakby z 12 tydzień był i mówi że córeczka wypisz wymaluj a ja płakałam ze szczęścia że jednak córka i od razu pochwaliłam się Wam, że będzie córka Livia bla bla I ze ciągle miałam nadzieje i jednak mój kochany maminsynek zostanie moim rodzynkiem do rozpieszczania hahahah
ehh jeszcze 18 dni do wizyty póki się dowiem czy sen się okaże prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 05:29
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczynki! Mój mąż już po zabiegu, za dwa tygodnie dowiemy się czy nowotwór jest złośliwy czy nie...
Ja wczoraj miałam genetyczne, wszystko w najlepszym porządku, a co najważniejsze, nie ma już krwiaka!!! Nadal muszę uważać, biorę dopegyt od ciśnienia i acard na przepływy, standardowo dupka też. Miłego weekendu! :-*xpatiiix3, monilia84, Kłosia, i.am.chappie, mejbi, Madziaaaaa, JusWik, Carolq, Madziuśka, FeliceGatto, luna91, kamisia88, CassieMK, bereda11 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Miłego dnia dziewczyny
Ja juz w pracy, ale dzisiaj optymistycznie bo piąteczek, chęci na wstawanie nie było za bardzo.
Dzięki za radę z tym MULTIGYN pomaga od pierwszego użycia, także powalcze z nim parę dni a jak nie przejdzie to polecę do lekarza.
Też bardzo chciałabym poznać płeć mojego robaczka na kolejnej wizycie, to już będzie 17tc to może uda sie lekarzowi coś podglądnąć, ale i tak nie sądzę żebym się pomyła że to będzie dziewczynka, mamuśka ma takie przeczucie i tak będzie pewnie.
Moja córka coraz częściej patrzy na mój bębenek ale jeszcze się nie domyśla, nie chce jej jeszcez mówić, jeszcze troszeczkę musi poczekaćAgnieszka0812, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc