Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - ładna babka z Ciebie, ale zdjęcie z Nelą jest słoooodkie :D Ona jak małpeczka w ciebie wlepiona - cudo. Aż mi się córy zachciało, ale już chłopca zaklepałam więc chyba za późno :D

A może i ja gębę pokażę :P Ale to jak umyję włosy jak juz o nich mowa :D

xpatiiix3, milka_89, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka dzięki ;) jeszcze nic straconego ;)

No ja nie susze bo mi dosyć szybko schną chyba ze musze na już gdzieś iść ale to rzadko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 22:25

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

milka_89 lubi tę wiadomość

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakao?? Nigdy bym o tym nie pomyślała :p ale tego to ja na głowę sobie nie posypie ;)

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:00

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka_89 wrote:
    Nie działa u mnie przetrzymanie niestety.. Ale właśnie słyszałam dużo opinii pozytywnych o tych suchych szamponach, chyba spróbuje. Ja mam bardzo ciemne włosy wiec pewnie sporo będę musiała szczotkowac zeby ludzie nie myśleli ze mam wszy :p dziś kupiłam farbę bez amoniaku i spróbuje w przyszłym tygodniu pofarbowac ;)
    ja nigdy nie szczotkowalam po tym suchym szamponie tylko recznikiem dluzej wycieralam pozniej tylko uczesalam i juz ale ja jestem blondynka wiec mi latwiej bo tego nie widac ale koleazanki z ciemnymi wlosami tez tak Go uzywaly

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah dziewczyny przystopujcie - jutro wszystkie z mąką, kako i innymi specyfikami na łbie do pracy :D

A odnośnie palenia cos wcześniej pisałyście. Przed ciążą jarałam po paczce dziennie. W pracy to obowiązkowo! Mąż mi dupe truł, że jak chce zaciążyć to mam rzucić. Jak tylko zobaczyłam 2 krechy to od ręki nara z fajami. Przy pierwszej ciąży było cieżko, ale wytrzymałam - niestety długo nie musiałam :( A teraz jakoś łatwiej mi idzie. Tyle razy miałam momenty zwątpienia jak się denerwowałam, ale kiedyś pokazali w tv taką symulację jak kobieta zaciaga się dymem to dzieciak dusi się aż się zwija :/

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jadnak zostanę przy normalnym myciu głowy :)

bereda11, kkasya, luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejah
    Felice ma rację powinnyśmy znac swoje twarze tzn lepiej jak się wie do kogo pisze :P
    Przedstawiam mój brzuch z dziś w 14 tyg i moje facjate z synem z około 5 mcy temu
    59ufko.jpg
    5o9i5y.jpg
    Buziaczki :D

luna91, milka_89, bereda11, monaa, nick nieaktualny, Madziaaaaa, xpatiiix3, Agnieszka0812, monilia84, mejbi, Anjaa, Diabla85, FeliceGatto, Różyczka, kw, Sylika, CassieMK lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny blondasek :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie jakCassieMK bardzo dużo i bardzo grube włosy do tego bardzo długie teraz do łopatek ale jeszcze w czerwcu do ślubu miałam po pas wiec i cala noc nie wystarczyła na wyskniecie ich a suszarka schodzi mi gdzieś 30 min na szczęście przed ciążą mylam raz a jak mi się chciało to 2 razy w tyg teraz mam je w jeszcze lepszej kondycji i jakby się uparł to i 2 tyg bez mycia by przeszło ale bez przesady wiec raz w tygodniu praktykuje :-P

CassieMK lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:54

kkasya, xpatiiix3, monaa, CassieMK lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw pomyślałam o ty że można otworzyć grupę na fejsie samych majówek tylko i wyłącznie na zdjęcia ale znam z autopsji ze wychodzi potem i tak ze części z Nas szybciej będzie tam zapytać o coś i przestają pisać tu na forum także to tylko i wyłącznie moja sugestia, bo ja to nie bradzo mogę facjate pokazywać.. jest taka jedna życzliwa pani "Konopnicka" ,która może to chętnie wykorzystać później..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK fajniutki brzusio ;)

Kamisia88 no no ale mamuśka z Ciebie ładna ;)

Agnieszka0812, kamisia88, CassieMK lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i poranne kopanko się zaczęło chciałam pospać póki dzieciaki śpią ale dupa no i jeszcze ten łobuz kopie to już mnie rozbudził :P
    I tak poza tym to obudził mnie huk Meryś spadł z łóżka a ja jak strzała się zerwałam usiadłam i choroba sieroca się załączyła i tak się bujałam i bujałam z Nim i głaskałam aż zasnął.. boziu mój maminsynek ukochany wredny <3 Nelcik kochana moja śpi ze stopami przy mojej twarzy a głowę gdzieś w nogach ma albo w poprzek strasznie dzisiaj się kręci :P
    I miałam ekstra sen ze poszłam przez przypadek z Kamil na ktg bo coś tam nie tak było niby tzn ze coś się niuniek nie ruszał no i mega serduszko usłyszeliśmy i położna mówi kładzie się pani usg zrobimy i ona od razy pyk pyk i mierzy i mówi omg jaki duży i wgl :P jakieś tam wymiary fl ponad 8 itd w 19 tyg :o ze niuniek grubo ponad kilogram a potem 3d włączyła a tam taki maciupeńki jakby z 12 tydzień był i mówi że córeczka wypisz wymaluj a ja płakałam ze szczęścia że jednak córka i od razu pochwaliłam się Wam, że będzie córka Livia bla bla I ze ciągle miałam nadzieje i jednak mój kochany maminsynek zostanie moim rodzynkiem do rozpieszczania hahahah :) ehh jeszcze 18 dni do wizyty póki się dowiem czy sen się okaże prawda ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 05:29

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! Mój mąż już po zabiegu, za dwa tygodnie dowiemy się czy nowotwór jest złośliwy czy nie...
    Ja wczoraj miałam genetyczne, wszystko w najlepszym porządku, a co najważniejsze, nie ma już krwiaka!!! Nadal muszę uważać, biorę dopegyt od ciśnienia i acard na przepływy, standardowo dupka też. Miłego weekendu! :-*

xpatiiix3, monilia84, Kłosia, nick nieaktualny, mejbi, Madziaaaaa, JusWik, nick nieaktualny, Madziuśka, FeliceGatto, luna91, kamisia88, CassieMK, bereda11 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ciesze się ogromnie i trzymam mocno za Was kciuki :* Aby tylko się okazało że to nie groźnego ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati piękny sen, uwielbiam!♥

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :)

Ja juz w pracy, ale dzisiaj optymistycznie bo piąteczek, chęci na wstawanie nie było za bardzo.
    Dzięki za radę z tym MULTIGYN pomaga od pierwszego użycia, także powalcze z nim parę dni a jak nie przejdzie to polecę do lekarza.

Też bardzo chciałabym poznać płeć mojego robaczka na kolejnej wizycie, to już będzie 17tc to może uda sie lekarzowi coś podglądnąć, ale i tak nie sądzę żebym się pomyła że to będzie dziewczynka, mamuśka ma takie przeczucie i tak będzie pewnie.
    Moja córka coraz częściej patrzy na mój bębenek ale jeszcze się nie domyśla, nie chce jej jeszcez mówić, jeszcze troszeczkę musi poczekać :)

Agnieszka0812, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:00

monilia84 lubi tę wiadomość

‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ