Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciliśmy ze spacerku troszkę przewietrzyłam swoje myśli i odstresowałam się
czekamy do wizyty za tydzień i tyle
Luna będzie dobrzeW poniedziałek przyniesiesz Nam super wieści.
A co do tego co pisałaś o lekarzach też mi się wydaje że raczej by nic nie ukrył ale ta moja schizka i te myśli ... Nikomu nie wierze i to chyba jest problem -
Jakby ktoś się martwił, że mu brzuch nie rośnie, to przesyłam pocieszające zdjęcia:
Co prawda w moich oczach urósł (od przodu widać, że nie mam już talii, a miałam 59cm!), ale niewiele.
I wiecie co? Nawet mi się to podoba! Niech rośnie tylko tyle, ile trzeba.
Bobas też na usg zawsze jest malutki - wy piszecie o 8cm maluchach, mój miał 6 - też dobrze. Może jak się urodzi to dłużej będzie się mieścić w maleńkie ubranka (a mamy ich masę).
No i czytam ciągle, że Wasze bobasy machają do Was rączkami, wiercą się, skaczą. A moje nic. Na USG w ogóle się nie rusza. To daje mi nadzieję, że będzie dużo spało jak się urodzi, a ja spokojnie skończę studia.Carolq, luna91, katarzyna_d, Magenta, i.am.chappie, xpatiiix3, anka418, FeliceGatto, mejbi, bereda11, Sylika lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Cassie - wydaje mi się, ze ja mam kształtem podobny brzuchol do Twojego
U nas w ogóle jest wiele podobieństw, łącznie z wiekiem ciąży) poka brzuch
Bereda, no ja właśnie zamierzam dokupić takie same, to też są M, tyle, że inne majty mam takie jakby skrojone jak spodenki i dlatego mnie piją, muszę celować w takie właśnie wyżej wycięte, L by mi z tyłka spadły, zwłaszcza teraz, gdy waga nadal na minusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Diabla! Żyjesz!
Halo, co Wy macie z tymi buziamiPati, swoją miałaś pokazać. Przecież my tu same swoje, nikt się do zdjęcia specjalnie nie maluje
A zawsze to inaczej pisać do kogoś, kogo się widziało nie tylko od szyi do pupy
Malina, to Ty będziesz jak ta Nalka i Dorjana, o których pisałam
Hiacynta, daj znać jutro co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:01
milka_89, xpatiiix3, ma_lina lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Felice ja jeszcze zasmarkana, jutro wrzucę fotkie aktualną jak facjate otapetuje ciut bo jestem wypryszczona jak 15 latka hehehe i się ogarnę w końcu bo jadę do Kamila i czas umyć po tygodniu włosy ahahahahha no cóż jak siedzę w domu chora i wychodzę tylko prowadzić do przedszkola to czapka szalik aż na nos to mi się nie chce ani myć włosów ani tapetować
FeliceGatto, CassieMK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dobra mam moją gębę sprzed tyg 29.10 bez tapety więc się nie przestraszcie to był trening przed Halloween żeby odstraszać nieproszonych gości hahaha no i moja biedna Neli z gorączka wtedy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:29
CassieMK, Kłosia, luna91, Carolq, monaa, bereda11, kkasya, Negra, Madziuśka, Diabla85, Cigaretta, Anniusia, mejbi, kamisia88, monilia84, Anjaa, Alicce, Różyczka, La-mia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
CassieMK wrote:A ja w ogóle zauważyłam, że w ciąży wystarczy mi umyć włosy raz w tygodniu, bo w ogóle się nie przetłuszczają!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No to żeby nie było że ciągle z Nelą to i z synem wrzucę ale to jeszcze wrześniowe z przedszkolaczkiem
FeliceGatto, monaa, CassieMK, bereda11, kkasya, Negra, Diabla85, Cigaretta, mejbi, kamisia88, monilia84, Sylika lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel