Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciliśmy ze spacerku troszkę przewietrzyłam swoje myśli i odstresowałam się
czekamy do wizyty za tydzień i tyle
Luna będzie dobrze
W poniedziałek przyniesiesz Nam super wieści.
A co do tego co pisałaś o lekarzach też mi się wydaje że raczej by nic nie ukrył ale ta moja schizka i te myśli ... Nikomu nie wierze i to chyba jest problem -
Jakby ktoś się martwił, że mu brzuch nie rośnie, to przesyłam pocieszające zdjęcia:

Co prawda w moich oczach urósł (od przodu widać, że nie mam już talii, a miałam 59cm!), ale niewiele.
I wiecie co? Nawet mi się to podoba! Niech rośnie tylko tyle, ile trzeba.
Bobas też na usg zawsze jest malutki - wy piszecie o 8cm maluchach, mój miał 6 - też dobrze. Może jak się urodzi to dłużej będzie się mieścić w maleńkie ubranka (a mamy ich masę).
No i czytam ciągle, że Wasze bobasy machają do Was rączkami, wiercą się, skaczą. A moje nic. Na USG w ogóle się nie rusza. To daje mi nadzieję, że będzie dużo spało jak się urodzi, a ja spokojnie skończę studia.
Carolq, luna91, katarzyna_d, Magenta, i.am.chappie, xpatiiix3, anka418, FeliceGatto, mejbi, bereda11, Sylika lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Cassie - wydaje mi się, ze ja mam kształtem podobny brzuchol do Twojego

U nas w ogóle jest wiele podobieństw, łącznie z wiekiem ciąży
) poka brzuch 
Bereda, no ja właśnie zamierzam dokupić takie same, to też są M, tyle, że inne majty mam takie jakby skrojone jak spodenki i dlatego mnie piją, muszę celować w takie właśnie wyżej wycięte, L by mi z tyłka spadły, zwłaszcza teraz, gdy waga nadal na minusie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Diabla! Żyjesz!

Halo, co Wy macie z tymi buziami
Pati, swoją miałaś pokazać. Przecież my tu same swoje, nikt się do zdjęcia specjalnie nie maluje
A zawsze to inaczej pisać do kogoś, kogo się widziało nie tylko od szyi do pupy 
Malina, to Ty będziesz jak ta Nalka i Dorjana, o których pisałam
Hiacynta, daj znać jutro co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:01
milka_89, xpatiiix3, ma_lina lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Felice ja jeszcze zasmarkana, jutro wrzucę fotkie aktualną jak facjate otapetuje ciut bo jestem wypryszczona jak 15 latka hehehe i się ogarnę w końcu bo jadę do Kamila i czas umyć po tygodniu włosy ahahahahha no cóż jak siedzę w domu chora i wychodzę tylko prowadzić do przedszkola to czapka szalik aż na nos to mi się nie chce ani myć włosów ani tapetować
FeliceGatto, CassieMK lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Dobra mam moją gębę sprzed tyg 29.10 bez tapety więc się nie przestraszcie to był trening przed Halloween żeby odstraszać nieproszonych gości hahaha no i moja biedna Neli z gorączka wtedy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:29
CassieMK, Kłosia, luna91, Carolq, monaa, bereda11, kkasya, Negra, Madziuśka, Diabla85, Cigaretta, Anniusia, mejbi, kamisia88, monilia84, Anjaa, Alicce, Różyczka, La-mia lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
mam to samo , no 2 razy w tyg a przed ciaza codziennie mylam szokCassieMK wrote:A ja w ogóle zauważyłam, że w ciąży wystarczy mi umyć włosy raz w tygodniu, bo w ogóle się nie przetłuszczają!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No to żeby nie było że ciągle z Nelą to i z synem wrzucę ale to jeszcze wrześniowe z przedszkolaczkiem

FeliceGatto, monaa, CassieMK, bereda11, kkasya, Negra, Diabla85, Cigaretta, mejbi, kamisia88, monilia84, Sylika lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

Chyba podobny, tylko mój zaczyna się tak od razu na okrągło od kości łonowej, a u Ciebie nad