Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq powiadomienia to nie problem można wyłączyć całkowicie i nic nie będzie ci się pojawiać na tablicy i w powiadomieniach.
Ja mam tak zrobione na wszystkich grupach o treningach jak mam ochotę poczytać to wchodzę na grupę.
Akurat tutaj nie mam nic wykupione to mi nie szkodzi zamienić na fb -
Dobra zakładam grupę w takim razie i wysyłajcie mi dane będę pokolei dodawać a potem przerobie listę tam wrzucę żebyśmy siebie poznawały jakoś
Ja tez mam abonament do końca ale ja stąd nie uciekam heheeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:04
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za zrozumienie...
Czekamy teraz 2-3 godziny czy bedzie w stanie sie podnieść, na razie śpi. Przynajmniej śpi spokojnie, nic go chyba nie boli juz i nie meczy (dostał m.in. przeciwbólowe).
Sama juz nie wiem co robić. Młodości mu nikt nie zwróci niestety...
PS: na FB co prawda sie nie udzielam, ale jak trzeba bedzie, to zacznę.
williams1 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
FB tajne jest ok, bo u mnie prawie nikt z znajomych nie wie o ciąży i chce żeby na razie tak zostało
A co do zwierzątek to my mamy szynszylka
Oto mój Szyluś
Anjaa, Carolq, xpatiiix3, FeliceGatto, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Carolq może zrobić tak ze sobie zaznaczyć że nie chcesz dostawać powiadomień z grupy i tyle
będziesz zaglądać kiedy chcesz i sama sprawdzać czy coś nowego jest tylko na wstępie zaznaczam żeby syfu nie robić zrobimy jeden post gdzie się przedstawimy i codziennie kto pierwszy ten zakłada post z data np mamy xX. XX. Xxxx piątek i pod Nim komentarze czy jeden post na brzuszki bo potem ciężko się połapać
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Dobra zakładam grupę w takim razie i wysyłajcie mi dane będę pokolei dodawać a potem przerobie listę tam wrzucę żebyśmy siebie poznawały jakoś
Ja tez mam abonament do końca ale ja stąd nie uciekam hehee
a gdzie mamy wysłać dane tutaj w wiadomości do ciebie?