X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, ale teraz widzę, że robicie ewakuacje na fb, nie odświeżyłam strony i nie doczytałam do końca :) hihi

• aniesiack Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wysłałam zaproszenie do Pati :)

f2w3rjjg9i651cla.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty zostajemy tutaj ;) tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    A ja wam powiem ze moja macica zaczela chyba rosnac teraz bo od paru dni ciagnie mnie w pachwinach wlasnie raz w jednej raz w drugiej...
    ja tez tak mam juz ze 3tyg a ostatni tydzien to normalnie non stop... masakra-najgorzej jak troche postoje i to ciagnie i swedzi tak jakby ;)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    dziewczyny jak dobrze ze jestem na tym forum z wami bo tyle fajnych nowych rzeczy sie dowiaduje np, adaptery , albo jedna dzisiaj z dziewczyn odebrala wyniki na syndrom downa i napisala tam skale a ja myslalam ze przyjdzie mi wynik i bedzie napisane syndrom downa - tak lub -nie ale ze mnie laik o masakra
    mi powiedzieli ze listem wysla wyniki a jak cos bedie nie tak to zadzwonia... wiec caly czas licze ze dostane list i ze nie zadzwonia-u mnie w rodzinie nie ma zadnych przypadkow downa wiec mysle ze u mnie tez bedzie ok...

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No co Ty zostajemy tutaj ;) tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie ;)

E... Ja nie z tych co się obrażają :)
    Zbierałam się już jakiś czas żeby się odezwać, ale tak dużo piszecie, że zanim nadrobiłam to już nie miałam siły pisać ;) Muszę być bardziej systematyczna, ale ostatnio mam strasznego lenia ;)

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niedawno pisalyscie o niezdrowych rzeczach.. Ja tez muszę sie przyznać wczoraj zjadłam kebaba... Ale juz tak bardzo mi sie chciało :( ale to chyba nie jest aż tak bardzo szkodliwe, prawda? Bo od mojego to taki wywód dostałam...

JusWik lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiedz Nam coś o sobie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj ochotę na frytki z MCDONALDS i chyba popołudniu zabiorę Klaudie i zgrzeszymy razem :)

xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Opowiedz Nam coś o sobie ;)

Od czego by tu zacząć... Mam na imię Karolina :P Mieszkam w Markach pod Warszawa.
    O dzidziusia staraliśmy się prawie rok czasu, i jak odpuściliśmy to ujrzałam 2 kreski na teście. Długo nie mogłam w to uwierzyć, powoli to do mnie dociera :)
    Chcieliśmy bardzo córeczkę, a na ostatnim usg pani doktor stwierdziła ,że widzi siurka ;) Liczę jeszcze na to, że się coś zmieni ,heh

xpatiiix3, monilia84, Madziaaaaa, Madziuśka, konwalijka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło Cię poznać mam nadzieje że będzie Ci z Nami tutaj dobrze :)

Karolakarola lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( zle sie czuje dzis masakra :( na wymioty mnie zbiera a w nocy mdlilo:( i koszmary mialam ktore zepsuly mi dzien leze pod koldra z nerwem w glowie :(

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:11

JusWik lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też od kilku dni miewam dziwne sny, w dodatku są bardzo realistyczne :(

Sylika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka też ostatnio szukałam takich słodkich skarpeteczek jak masz na zdjęciu ale nie było w sklepie :P tzn były ale poskładane a właśnie szukam na takim jakby stojaczku :P

milka_89 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej biedna ja ostatnio jak u Kamila byłam tez prawie całą noc nie spałam bo diabeł mi się śnił darłam się i płakałam hahahah a na koniec wtulilam się w Niego i dalej w kime heheh ale caluśka się trzeslam..

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • paris Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    Minęły 3 tygodnie od mojej ostatniej wizyty i od tamtej pory z dnia na dzień coraz bardziej się martwię. Czytam was regularnie, ale nie chciałam się odzywać i wam tu smęcić. Jutro przed południem mam wizyte i badania genetyczne, obecnie 13 tydz. i 2 dni.
    Martwię się tym, że jakoś tak mi od tygodnia brak objawów ciąży, brzuch jakoś tak się zmniejszył, jestem po poronieniu i chyba pomału schizuje, sorki, że smęce:(
    Mam nadzieję, że jutro będzie dobrze, cieszę się z waszych wizyt i super zdjęć, chciałabym jutro też se pochwalić. Pozdrawiam serdecznie.

f2w343r81obn8r6j.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przedstawię sie - mam na imię Gabriela i jestem z pomorza.

xpatiiix3, monilia84, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paris trzymamy kciuki :* musi być wszystko dobrze :)

paris lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ