X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, ale teraz widzę, że robicie ewakuacje na fb, nie odświeżyłam strony i nie doczytałam do końca :) hihi

• aniesiack Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wysłałam zaproszenie do Pati :)

f2w3rjjg9i651cla.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty zostajemy tutaj ;) tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    A ja wam powiem ze moja macica zaczela chyba rosnac teraz bo od paru dni ciagnie mnie w pachwinach wlasnie raz w jednej raz w drugiej...
    ja tez tak mam juz ze 3tyg a ostatni tydzien to normalnie non stop... masakra-najgorzej jak troche postoje i to ciagnie i swedzi tak jakby ;)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    dziewczyny jak dobrze ze jestem na tym forum z wami bo tyle fajnych nowych rzeczy sie dowiaduje np, adaptery , albo jedna dzisiaj z dziewczyn odebrala wyniki na syndrom downa i napisala tam skale a ja myslalam ze przyjdzie mi wynik i bedzie napisane syndrom downa - tak lub -nie ale ze mnie laik o masakra
    mi powiedzieli ze listem wysla wyniki a jak cos bedie nie tak to zadzwonia... wiec caly czas licze ze dostane list i ze nie zadzwonia-u mnie w rodzinie nie ma zadnych przypadkow downa wiec mysle ze u mnie tez bedzie ok...

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No co Ty zostajemy tutaj ;) tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie ;)

E... Ja nie z tych co się obrażają :)
    Zbierałam się już jakiś czas żeby się odezwać, ale tak dużo piszecie, że zanim nadrobiłam to już nie miałam siły pisać ;) Muszę być bardziej systematyczna, ale ostatnio mam strasznego lenia ;)

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niedawno pisalyscie o niezdrowych rzeczach.. Ja tez muszę sie przyznać wczoraj zjadłam kebaba... Ale juz tak bardzo mi sie chciało :( ale to chyba nie jest aż tak bardzo szkodliwe, prawda? Bo od mojego to taki wywód dostałam...

JusWik lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiedz Nam coś o sobie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj ochotę na frytki z MCDONALDS i chyba popołudniu zabiorę Klaudie i zgrzeszymy razem :)

xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Opowiedz Nam coś o sobie ;)

Od czego by tu zacząć... Mam na imię Karolina :P Mieszkam w Markach pod Warszawa.
    O dzidziusia staraliśmy się prawie rok czasu, i jak odpuściliśmy to ujrzałam 2 kreski na teście. Długo nie mogłam w to uwierzyć, powoli to do mnie dociera :)
    Chcieliśmy bardzo córeczkę, a na ostatnim usg pani doktor stwierdziła ,że widzi siurka ;) Liczę jeszcze na to, że się coś zmieni ,heh

xpatiiix3, monilia84, Madziaaaaa, Madziuśka, konwalijka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło Cię poznać mam nadzieje że będzie Ci z Nami tutaj dobrze :)

Karolakarola lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( zle sie czuje dzis masakra :( na wymioty mnie zbiera a w nocy mdlilo:( i koszmary mialam ktore zepsuly mi dzien leze pod koldra z nerwem w glowie :(

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:11

JusWik lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • Karolakarola Nowa

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też od kilku dni miewam dziwne sny, w dodatku są bardzo realistyczne :(

Sylika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka też ostatnio szukałam takich słodkich skarpeteczek jak masz na zdjęciu ale nie było w sklepie :P tzn były ale poskładane a właśnie szukam na takim jakby stojaczku :P

milka_89 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej biedna ja ostatnio jak u Kamila byłam tez prawie całą noc nie spałam bo diabeł mi się śnił darłam się i płakałam hahahah a na koniec wtulilam się w Niego i dalej w kime heheh ale caluśka się trzeslam..

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • paris Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    Minęły 3 tygodnie od mojej ostatniej wizyty i od tamtej pory z dnia na dzień coraz bardziej się martwię. Czytam was regularnie, ale nie chciałam się odzywać i wam tu smęcić. Jutro przed południem mam wizyte i badania genetyczne, obecnie 13 tydz. i 2 dni.
    Martwię się tym, że jakoś tak mi od tygodnia brak objawów ciąży, brzuch jakoś tak się zmniejszył, jestem po poronieniu i chyba pomału schizuje, sorki, że smęce:(
    Mam nadzieję, że jutro będzie dobrze, cieszę się z waszych wizyt i super zdjęć, chciałabym jutro też se pochwalić. Pozdrawiam serdecznie.

f2w343r81obn8r6j.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przedstawię sie - mam na imię Gabriela i jestem z pomorza.

xpatiiix3, monilia84, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paris trzymamy kciuki :* musi być wszystko dobrze :)

paris lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ