Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No co Ty zostajemy tutaj
tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie
Livia
Nela
Marcel
-
JusWik wrote:A ja wam powiem ze moja macica zaczela chyba rosnac teraz bo od paru dni ciagnie mnie w pachwinach wlasnie raz w jednej raz w drugiej...myszka2070
-
bereda11 wrote:dziewczyny jak dobrze ze jestem na tym forum z wami bo tyle fajnych nowych rzeczy sie dowiaduje np, adaptery , albo jedna dzisiaj z dziewczyn odebrala wyniki na syndrom downa i napisala tam skale a ja myslalam ze przyjdzie mi wynik i bedzie napisane syndrom downa - tak lub -nie ale ze mnie laik o masakramyszka2070
-
xpatiiix3 wrote:No co Ty zostajemy tutaj
tylko część z Nas do grupy tajnej dołączy chwilowo mam nadzieje ze się nie obraża nowe mamy ale które się nie odzywały bądź dopiero poznajemy dajcie chwile czasu na poznanie Was i wtedy Was zaprosimy bardziej prywatnie
E... Ja nie z tych co się obrażają
Zbierałam się już jakiś czas żeby się odezwać, ale tak dużo piszecie, że zanim nadrobiłam to już nie miałam siły pisaćMuszę być bardziej systematyczna, ale ostatnio mam strasznego lenia
xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny niedawno pisalyscie o niezdrowych rzeczach.. Ja tez muszę sie przyznać wczoraj zjadłam kebaba... Ale juz tak bardzo mi sie chciało
ale to chyba nie jest aż tak bardzo szkodliwe, prawda? Bo od mojego to taki wywód dostałam...
JusWik lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Opowiedz Nam coś o sobie
Od czego by tu zacząć... Mam na imię KarolinaMieszkam w Markach pod Warszawa.
O dzidziusia staraliśmy się prawie rok czasu, i jak odpuściliśmy to ujrzałam 2 kreski na teście. Długo nie mogłam w to uwierzyć, powoli to do mnie dociera
Chcieliśmy bardzo córeczkę, a na ostatnim usg pani doktor stwierdziła ,że widzi siurkaLiczę jeszcze na to, że się coś zmieni ,heh
xpatiiix3, monilia84, Madziaaaaa, Madziuśka, konwalijka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej biedna ja ostatnio jak u Kamila byłam tez prawie całą noc nie spałam bo diabeł mi się śnił darłam się i płakałam hahahah a na koniec wtulilam się w Niego i dalej w kime heheh ale caluśka się trzeslam..
Sylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny:)
Minęły 3 tygodnie od mojej ostatniej wizyty i od tamtej pory z dnia na dzień coraz bardziej się martwię. Czytam was regularnie, ale nie chciałam się odzywać i wam tu smęcić. Jutro przed południem mam wizyte i badania genetyczne, obecnie 13 tydz. i 2 dni.
Martwię się tym, że jakoś tak mi od tygodnia brak objawów ciąży, brzuch jakoś tak się zmniejszył, jestem po poronieniu i chyba pomału schizuje, sorki, że smęce:(
Mam nadzieję, że jutro będzie dobrze, cieszę się z waszych wizyt i super zdjęć, chciałabym jutro też se pochwalić. Pozdrawiam serdecznie.