Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysiu witamy
Obawy przed badaniami genetycznymi przeżywała każda z Nas, to normalne, zwłaszcza że straciłaś już raz maluszka, to ten strach potrafi się nagromadzać.
Trzymam za Was mocno kciuki na pewno będzie dobrze
Co do objawów to ja nie mam żadnych i już dawno mi się skończyły takie pseudoobjawy a moja kruszynka tydzień temu miała już 7cm także rośnie jak na droźdżach
Czekamy na wieści od Ciebiexpatiiix3, paris lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Milka też ostatnio szukałam takich słodkich skarpeteczek jak masz na zdjęciu ale nie było w sklepie
tzn były ale poskładane a właśnie szukam na takim jakby stojaczku
ja kupiłam takie w rossmanie dla męża rózowe baletki takie ala z napisem od spodu kocham TatęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:46
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
monilia84 dziękuje za miłe słowa:) jestem z Wami od samego początku, odezwałam się troszkę wczesniej, a teraz dałam sobie czas, żeby jakoś sie ogarnąć i przetrzymać te 3 tygodnie. a
Po jutrzejszych badaniach odetchnę i obiecuję sobie, że już nie będę się martwić i uwierzę, że wszystko się uda. Tym razem będę się cieszyć z każdego dnia oczekiwania na maluszka:)monilia84 lubi tę wiadomość
-
myszka2070 wrote:mi powiedzieli ze listem wysla wyniki a jak cos bedie nie tak to zadzwonia... wiec caly czas licze ze dostane list i ze nie zadzwonia-u mnie w rodzinie nie ma zadnych przypadkow downa wiec mysle ze u mnie tez bedzie ok...
Myszka mi powiedzieli ze jakby te wyniki na down syndrom były złe zadzwonia w ciąży 5 dni minął już ponad tydzień wiec myślę że wszystko ok
U was też na bank jest wszystko dobrze :-*
Ale sobie wymyśliłam obiad placki Ziemniaczane z gulaszem i sosem grzybowym plus surówka nastałam się jak głupia przy garach ale takiego obiadu to chyba nie jadłam z 4 lata
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
mmmmm właśnie wcinam gołąbki które wczoraj zrobiłam z sosem pomidorowym pyyyycha
a propos tych małych grzeszków odnośnie jedzenia to myślę że od czasu do czasu to nic się nie stanie jak sobie dogodzimyxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jakos sie zle czuje mdli mnie odbija sie tak fuuu i jeszcze gliwa boli. Wlosy musialam umyc bo moje biedactwo wypilo grysik a tak gi zaczeli kasxlec ze zwymiotowal i wlosom sie oberwalo a zapach jaki rozsiewalam Chanel to to nie byl.
Dzis mnie wzielo na wozki i szukam czegos no tez licze sie z cena no moze znajde odpowiedni.
Jeszcze lozko dla malego pasuje go oduczac lozeczka bo do maja musi byc wolne -
Zabuszka masz super włosy!! Bardzo bym chciała takie bo ty masz jakby trochę rozjasnione czy to pasemka albo refleksy? A co do skarpetek ja kupiłam je w takim bardzo tanim sklepie w Belgii cos w stylu pepco zapłaciłam niecałe 1 euro
i daliśmy jednego dla mojej mamy a jednego dla teściowej. Taka pamiątka z dnia kiedy dowiedziały sie ze bedą babciami
ja uciekam bo mama zaraz do mnie przyjeżdża pomoc mi posprzątać bo niestety ja nie daje rady z łazienka i tymi plynami
-
myszka2070 wrote:wiem,widzialam a gdzie ta grupa jest??? Jak sie zapisac???
Dodałam
Baronowa ale Ciebie nie mogę dodać chyba zablokowałaś zaproszenia do grup sprawdź czy coś dostałaś. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:16
myszka2070 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
zabuszka wrote:Ja okropna kiedys wcielam zupke chińską nie ma co samo zdrowie
Ja też. Wcisnelam 2 zupki chińskie. Takiego miałam smaka, że się nie dało. A w ogóle nie jadam takich rzeczy. Ostatni raz jadlam na jakiejś wycieczce studenckiej czyli jakieś 7 lat temu :p -
xpatiiix3 wrote:Dodałam
Baronowa ale Ciebie nie mogę dodać chyba zablokowałaś zaproszenia do grup sprawdź czy coś dostałaś. ?xpatiiix3 lubi tę wiadomość