Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
super, ze u Was wizyty oki
ja się będę stresować we wtorek, bo nie pisałam u mnie to w sumie 4 ciąża teraz a w domku tylko jeden dzieciak ale najważniejsze,że jest!!! Jest naszym całym światem
Staram się oczywiście myśleć pozytywnie ale gdzieś tam w głowie siedzi a jak się znów powtórzy???
na obiad zwyciężyła kasza+sos+ oczywiście ogórek kiszony
taki obiad pamiętam ze stołówki szkolnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dziewczęta trochę miałam do nadrobieniaja jestem po "dźganiu" igłą tak z rana
lekarz skierował na toksoplazmozę i różyczkę, a, że chodzę prywatnie to badanka 150 zł mnie wyniosły.
Cały czas myślę o tym moim nt, mam w przyszłym tyg wizytę u swojego lekarza zobaczymy co powie.
Takiego smaka narobiłyście na fast-foody, że chyba mojego urobię dzisiaj na małą pizzęale to późnym wieczorkiem, bo w pracy do 16 a później na studia, ambitna ze mnie mamuśka i zapisałam się jeszcze na podyplomówkę ( 2sem) mam nadzieję, że uda mi się ją w czerwcu skończyć
Prośba o zmianę terminu porodu, po prenatalnych wyszedł 3 majWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 15:36
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Witam
Ja po wizycie
miałam dzis ciekawy dzień
Lekarka mnie zaprosiła na USG na odział na specjalistyczny sprzet, robi mi to Usg mierzy itp i zła bo maluszek śpi i żle sie ułozył!!
Kazała mi pospacerować z 10 min i wrócic !!
ok kolejne USG dalej lekarka wkurw.... bo mały w dupie miał całe badania i brzuchem ruszała itp i nic poźniej dopochwowe !
po godzinie czasu mówił ze jej rece opadaja i że nie zmierzy przezierności karkowej, a ja czy się cos zmieniło od srody bo wynik był ok:P
a ona usiadła i prawie sie rozpłakała hahahhahha bo zapomniała ze miałam genetyczne hahaaha
w sumie jeszcze raz zbadała maluszka i zdrowy jak ryba 7,47 cm
mam zdj duzo ale dziwne nie wyraźne tylko 3D mam wyraźne.
No i tak oto przeszłam drugie Usg genettylko, że ja byłam na usg tydzień po tyg i dziecko w dalszym ciągu jest źle ułożone do badania...
Tyle, że przeziernosc tydzień temu dało się zbadać i jest ok.
Jesli chodzi o obiadki, to wczoraj miałam placki ziemniaczane z gulaszem, a dziś po wizycie z synem u pediatry mąż zabrał nas na pizzętakże też odżywiam się bardzo zdrowo i niskokaloryczne:) Spodnie ciążowe h&m zamówiłam na Allegro na wszelki wypadek w rozmiarze 38, bo już czuję, że przytyje na takiej diecie 25 kg
na razie 36 jest ok, ale wierzę, że dobije do 38
-
Ja jestem +3 kg. W poprzedniej do 36tyg przytyłam 17,5 kg
ale w mojej rodzinie to standard, że dużo tyjemy w ciaży- kuzynki właśnie po 25 kg. Ale później wszystkie szybko wracamy do rozmiaru 36, więc nie przejmuję się zbytnio
Madziaaaaa lubi tę wiadomość