Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Hahahahaha. Ale jak dziś wraca, to za późno na debilator. Brzydkie kropki czerwone zostaną. To trzeba było wczoraj pojechać
eeee może wieczorem nie zauważy. tak będzie zafascynowany mną że na nogi nie popatrzy??
a wczoraj nie pomyślałam. coś ciężko mi się mysli -
Wizyta 45 min ,wszystkie pomiary super,serce git 169 ,ręce nogi są,kość nosowa jest
5.55cm wielkosci,no i ......płeć hehe dziewczynka z dużym prawdopodobieństwem
bo na 100% to za miesiąc, ale powiedział ze gdyby miał obstawić to dziewczynka.
kamisia88, xpatiiix3, luna91, milka_89, Baronowa_83, Madziuśka, kkasya, bereda11, FeliceGatto, monaa, CassieMK, Madziaaaaa, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:Wizyta 45 min ,wszystkie pomiary super,serce git 169 ,ręce nogi są,kość nosowa jest
anka418 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
williams1 wrote:Wizyta 45 min ,wszystkie pomiary super,serce git 169 ,ręce nogi są,kość nosowa jest
Super cieszę się, że wszystko dobrze:-) -
Ja w pierwszej 17 kg. Przy wyjściu ze szpitala - 9, kilka następnych dni kolejne 4. Z reszta walczylam toche. Teraz plan na Maks 13. Zobaczymy
xpatiiix3, Negra, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
patiii dolaczylam cie do przyjaciolek , teraz czekam az mnie potwierdzisz i przesle ci nazwe konta ? tak ?
ciazowych zdjec jeszcze nie mam dziewczynki , zrobie jak dobrze wyjedzie wizyta w poniedzialek to przeslexpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny