Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja jak zwykle rzadko się odzywa ale czytam co tam u was. Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Ja dzisiaj odebralam wyniki badan genetycznych i wynik mam ok - niskie ryzyko
a poza tym mam totalną niemoc od kilku dni ale u mnie to zawsze jesienią tak jest
a muszę ogarnąć mieszkanie bo jutro brat z dzieciakami nas nawiedza a mi się tak strasznie nic nie chce. Niech wróci słoneczko, może być mróz ale ja chcę słoneczko.
Pokazywalyscie swoje superasne brzuszki a u mnie na razie oponka większaale może jak się ogarnę to też wam wrzuce
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się u was wydarzyło przez te parę chwil. Jeszcze nie wszystko nadrobiłam. Ja się ostatnio stresuję czy z dzidzią wszystko ok. Dziś zrobiłam sobie krew i mocz. No i dziś pierwszy raz wzięłam z drżeniem APAP, bo już drugi dzień koszmarnie mnie bolała glowa.
Ja mam wózki od znajomych, jakieś mc.lareny czy coś. Chciałam kupić używane bebe comfort (uwielbiam, są genialne z opcją przepinania siedziska przód, tył etc.)no ale jak są to nie wybrzydzam.
Ale powiem wam, że się ostatnio martwię i daleka jestem od kupowania ciuszków czy innych rzeczy dla dzidzi. Byle do wizyty 18.11.
-
A ja tez sie pochwale waga mam okolo 2kg na plusie z 1synem 15kg wychodzac ze szpitala odrazu -12 z plaskim brzuchem z drugim 8kg po wusciu ze szpitala -9 plaski brzuch
wiec chyba za bardzo nie musze sie martwic ale teraz moze byc albo +16 albo +30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:41
-
Sylika wrote:
I czego drażnisz?Ja z Pierworodnym +15 kg, ale zaczynałam od wagi 48 kg. Zrzuciłam z tego w ciągu kilku tygodni jakieś 10. Reszta została forever. Z Margolą +15 kg ale do 32 tc. Ze szpitala wyszłam z wagą jakieś -4kg, a startowałam z wagą 61,5. Zrzucałam to wszystko rok. No ispadłam do 57,5. A teraz już znów lecę w górę jak strzała, hahaha.
A właśnie.... dzisiaj zaczynam 15 tcSylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyhehe ja 3 kg ;/ i tak na prawde tylko odkąd zaczełam brać dupka .
Mam pytanie bo może miałyście już posiew dostałam wyniki i nie wiem co z nimi
Wyhodowano różnorodną florę bakteryjną 10^5 / ml moczu - 2 rodzaj
e bakterii: ziarenkowce Gram(+)
A na dole legenda w przypadku wystąpienia antybiogramu czyli chyba ok ?
i co to kurde znaczy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:04
-
olala4 wrote:kurcze dziewczyny Wam tez tak się nic nie chce? nigdy nie byłam perfekcyjną panią domu ale teraz obawiam się, ze jak tak dalej pójdzie to będzie naprawdę źle...
a ja właśnie od rana robię się na perfekcyjną, szoruję pucuję przed jutrzejszą imprą -
ja liczę na niewielki przyrost ale co z tego jak na starcie miałabym co zrzucić. W sierpniu zaczęłam dietę udało się schudnąć 3kg a na początku wrzesnia dwie kreseczki na teście i koniec diety
dodatkowo odstawiłam papierosy jak się dowiedziałam o dzidzi to i tak jestem w szoku z tą wagą, że na razie nic na plusie ale apetyt mam średni. Jem małe porcje bo szybko się najadam a dodatkowo zawsze uwielbiałam słodycze, które mnie gubiły a teraz jakoś mi nie wchodzą... no i dobrze
-
olala4 wrote:fajnie ,że masz siłę!!! ja w niedzielę też będę mieć gości - urodziny męża
oj nie mam Kochanaco 15 minut przerwę robię ale ja mam bzika na punkcie czystości:D
a Ty pisałaś,że jesteś z Czewy ja pochodzę spod czewy około 30 km a teraz mieszkam w okolicy Kluczborka:)
ja nic nie przytyłam jeszcze:) ale tali nie mam już i brzuszek widać, nie umiem wciągać go:) -
to teraz trochę dalej Cię wywiało
za pracą czy za facetem? bo to chyba najczęstsze dwa powody
?
no ja ostatnio lodówkę na raty myłam bo musiałam robić odpoczynki, dziś też robię w kuchni porządki małymi kroczkami - zawsze dobre i to. W niedzielę to małe spotkanie ale w następną sobotę mam 3 latka córki i wtedy to już większa impreza mam nadzieję, że jakoś to ogarnę -
Madziuśka wrote:mój M dzisiaj wieczorem będzie na kilka dni i nawet myślę czy nóg nie zrobić depilatorem zamiast maszynką z tej okazji
pysk w pryszczach, włosy nie farbowane, ech...
Hahahahaha. Ale jak dziś wraca, to za późno na debilator. Brzydkie kropki czerwone zostaną. To trzeba było wczoraj pojechaćPalinas89, Madziuśka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
olala4 wrote:to teraz trochę dalej Cię wywiało
za pracą czy za facetem? bo to chyba najczęstsze dwa powody
?
no ja ostatnio lodówkę na raty myłam bo musiałam robić odpoczynki, dziś też robię w kuchni porządki małymi kroczkami - zawsze dobre i to. W niedzielę to małe spotkanie ale w następną sobotę mam 3 latka córki i wtedy to już większa impreza mam nadzieję, że jakoś to ogarnę
na studiach byliśmy we wrocławiu a po ślubie wróciliśmy w strony męża:)
na pewno:) my kobiety zawsze damy radę -
Matko nie ogarniam ile napisałyście od wczoraj
ja mam dzisiaj wolne, dlatego dopiero teraz coś piszęzajmuję się dzisiaj bardziej moim Rafałkiem
ogólnie specjalnie wpadłam sprawdzić, czy Hiacyntka dała nam znać))
Myszko jak widzisz nie ma się czym przejmować- a propo brzucha- zobacz jaki ma np Malina( swoją drogą Malina figurkę masz mistrzowską )
Bardzo się cieszę, że wróciłaś na forum,no i że dzidziuch rośnie jak na drożdzach
xpatiiix3, ma_lina lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc