Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamisia, załóż jakiekolwiek konto
U nas dzisiaj pieczona karkówka z ziemniaczkami i roszponką
I tez głowa nawala, bo Małgosia jak chora, to drze papę non stop i o wszystko. Dziś jej nie lubię
Witamy nową mamusieTrojaczków?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:17
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej, doczytałam, chcę na fb, pati wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, jak zaakceptujesz to podeślę Ci dane
Mam pytanie/sugestię. Należę do jednej tajnej grupy na fb z innego forum (ślubnego) i tam zrobiłyśmy tak, że na górze grupy jest przypięty post i zrobiona lista, kto jest kto: nick, a obok imię i nazwisko. Może to jest dobry pomysł, żeby się połapać kto kim jest?monaa, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Ja po wizycie
miałam dzis ciekawy dzień
Lekarka mnie zaprosiła na USG na odział na specjalistyczny sprzet, robi mi to Usg mierzy itp i zła bo maluszek śpi i żle sie ułozył!!
Kazała mi pospacerować z 10 min i wrócic !!
ok kolejne USG dalej lekarka wkurw.... bo mały w dupie miał całe badania i brzuchem ruszała itp i nic poźniej dopochwowe !
po godzinie czasu mówił ze jej rece opadaja i że nie zmierzy przezierności karkowej, a ja czy się cos zmieniło od srody bo wynik był ok:P
a ona usiadła i prawie sie rozpłakała hahahhahha bo zapomniała ze miałam genetyczne hahaaha
w sumie jeszcze raz zbadała maluszka i zdrowy jak ryba 7,47 cm
mam zdj duzo ale dziwne nie wyraźne tylko 3D mam wyraźne.
No i tak oto przeszłam drugie Usg genetluna91, Carolq, Madziuśka, xpatiiix3, williams1, kkasya, Palinas89, JusWik, bereda11, konwalijka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny