Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:podrzucam coś
nie wiem ściągałam ale jakoś nie chciało pójść więc znalazłam gdzie indziej
nieogladałam więc nie bijcie jak to jakiś szajs
http://vshare.io/d/5f44351/1bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej jakieś 9 kg na plusie, ale BMI wysokie.
W tej ciąży boję się że będzie więcej, brzuch mam taki jak w połowie pierwszej ciąży (obym się myliła).
Zaliczyłam dziś wizytę, generalnie ok. I jak to na NFZ miałam nie mieć usg, ale uprosiłam lekarza i szybki podgląd był więc wiem że z dzieckiem w porządku.
Ile mierzy nie wiem , bo bez pomiarów.
Pewnie za jakieś dwa tygodnie przejdę się prywatnie typowo na usg, może będzie widać kto w środku siedzi? On czy ona?
Z gorszych wiadomości ciśnienie zaczyna mi znów szaleć, dostałam już tablety i zalecenie kontrola, oraz dietka, ograniczyć sól.
A ostatnio mam tak że to co powinno być samo w sobie słone bym dosoliła.Ciężko będzie...... -
konwalijka wrote:Do tej pory nic nie przytylam, co jest dla mnie duzym zaskoczeniem bo w tamtej ciazy ...tadam 22 kg. Ale wtedy byłam bardzo szczupła bo sie odchudzalam i jak mnie jojo dopadło to bolało
Jak się dostać na fb?
A ja tam lubię tu przebywać.
Narazie przytyłam 1 kg juhuuuu!!!
Ogólnie to gratuluję szczęśliwych wizyt i cudnych wieści
też bym chyba chciała dziewczynkę ale czuję że będzie facet. Ciekawe czy mi za tydzień doktorek powiekonwalijka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff nadrobiłam - połozyłam się po obiedzie na "krótką" drzemkę, obudziłam się po 3 godzinach...i to tylko dlatego, że mi się siku zachciało - tak się kończy, jak muszę do miasta pojechać coś załatwić, jestem później padnięta, jak po maratonie.
Williams, super! Trzymam kciuki, żeby się później ta dziewczynka potwierdziła
pati, czy w związku z tym, że - jak się okazało - mam na świecie (i na fb) swoje klony, to ja mam znaleźć Ciebie, czy jak?williams1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny