X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś akurat był ostatni odcinek 600 gr szczęścia.. nie każdy dobrze się skończył niestety, ale było dużo szczęśliwych historii;)

• Negra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka_89 wrote:
    To program publicystyczny w odcinkach. Ja znalazłam na TVP vod ;) bardzo fajne ale trzeba mieć silne nerwy ja to becze ciagle i zaraz sie stresuje..
    Ja też to oglądałam- taki dokument w odcinkach o wczesniakach. Codziennie jest na TVP2 o 17:15, a o 14 powtarzają z poptzedniego dnia. Na vod można obejrzeć wszystkie od początku, bo łącznie ma być chyba 40 odcinkow i już dobiegają końca. Do tej pory oglądałam na Dwójce, ale w tamtym tyg kilka przegapiłam i nadrabiam na vod :)
    Mąż na mnie krzyczy, po co to oglądam i się niepotrzebnie stresuję, bo też rycze prawie na kazdym odcinku. Ale już tak się wkrręciłam, że nie mogę przestać...

Carolq, bereda11, ma_lina lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi mocno pęcherz boli chyba przetrzymałam za długo siku... bo Nelcik usypiałam :/ chyba znowu żuravit w ruch pójdzie..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dziś akurat był ostatni odcinek 600 gr szczęścia.. nie każdy dobrze się skończył niestety, ale było dużo szczęśliwych historii;)
    A no właśnie- dzisiejszego nie widziałam, ale tak mi się wydawało, że to końcówka juz
    Edit: było kilka takich historii, które dawały nadzieję, że nawet gdyby coś się stało i dziecko przyjdzie na świat dużo wcześniej, to dzięki postępowi medycyny jest wielka szansa na pozytywne zakończenie historii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:58

zabuszka lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zaczynanie pierwszego ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaczęłam ryczeć od pierwszych 5 minut .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:03

zabuszka, Negra, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie daje rady, bo mam przed oczami jak mi dziecko zabierają na górę a potem moja wielka histeria ,że nie ma jej ze mną na sali ze mna się rozmawiać nie dało.. brr nie chce żeby znowu to samo mi się przytrafiło.. i nikomu nie życzę niby to tylko i aż doba.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja to nie daje rady, bo mam przed oczami jak mi dziecko zabierają na górę a potem moja wielka histeria ,że nie ma jej ze mną na sali ze mna się rozmawiać nie dało.. brr nie chce żeby znowu to samo mi się przytrafiło.. i nikomu nie życzę niby to tylko i aż doba.. :/
    Miałam podobnie- małego zobaczyłam dopiero 30h po CC, bo też go zabrali do inkubatora na oddziale wcześniaków. I jak przenieśli mnie na poporodowy, to wszyskie mamy z dziećmi, ja jedna bez i bez sił, żeby zejść 3p niżej. Dopiero jak dałam radę się zpionizowac, mąż na wózku zawiózł mnie do dziecka....

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy tego nie oglądałam. Inna rzecz, że przy tym moim małym krzykaczu, ciężko coś obejrzeć. Kuzwa, no dzisiaj ewidentnie jej nie lubię (chyba się nawet powtarzam). Usypiałam ją, uwaga... 1,5h. Z sypialni wyparowałam wkurwiona, jak stado dzików (P sobie rozkosznie ogląda Shreka) z informacją, że ja już tam dzisiaj, przynajmniej przez najbliższe 3h NIE WCHODZĘ! (Krzykacz obudzi się w czasie tych 3h przynajmniej 2 razy). Zrobiłam mozarelle z pomidorami i tez zasiadłam przed Shrekiem.

Aaaa... i Krzykacz mnie zaraził. Wrr...

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tego unikam jak ognia, później bym się stresowała, że będę mieć wcześniaka...wolę póki co nasycać się samymi szczęśliwymi historiami bez kłopotów w tle :D

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam jeden odcinek ale to chyba nie jest dla mnie za dobre co chwile płacze i sie denerwuje . W dupie z tym ;P

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Nigdy tego nie oglądałam. Inna rzecz, że przy tym moim małym krzykaczu, ciężko coś obejrzeć. Kuzwa, no dzisiaj ewidentnie jej nie lubię (chyba się nawet powtarzam). Usypiałam ją, uwaga... 1,5h. Z sypialni wyparowałam wkurwiona, jak stado dzików (P sobie rozkosznie ogląda Shreka) z informacją, że ja już tam dzisiaj, przynajmniej przez najbliższe 3h NIE WCHODZĘ! (Krzykacz obudzi się w czasie tych 3h przynajmniej 2 razy). Zrobiłam mozarelle z pomidorami i tez zasiadłam przed Shrekiem.

Tulę i wysyłam dobre fluidy :D Dałabym ci knedli na humor ale za daleko jesteś

FeliceGatto lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahahahaa patrzcie, co znalazłam :D

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=625133357624651&id=511027395701915

konwalijka, Negra, kkasya, Marietta lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja obejrzalam rodzinke pl uwielbiam ich usmialam sie , teraz shreka ogladam

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=625133357624651&id=511027395701915
    So true :D

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:

ha ha ha h aniezle

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Miałam podobnie- małego zobaczyłam dopiero 30h po CC, bo też go zabrali do inkubatora na oddziale wcześniaków. I jak przenieśli mnie na poporodowy, to wszyskie mamy z dziećmi, ja jedna bez i bez sił, żeby zejść 3p niżej. Dopiero jak dałam radę się zpionizowac, mąż na wózku zawiózł mnie do dziecka....

Biedulko ja to wykapalam się i poszłam na gore, ale tak się rozwyłam jak ja trzymałam i musiałam stamtąd wyjść bo nie mogłam znieść tego że nie mogę jej zabrać i te monitorki pikajace.. no i urodziłam ja o 9.15 a na następny dzień 16-17 dostałam nie pamiętam dokładnie już ale jak już ja dostałam nie chciałam nikomu oddać :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

Współczuję trzymaj sie :*

A ja zaraz Wam pokaże co robiła Nel 5 min temu od brzucha się okleić nie chciała i zwiesiła się jak pies na mojej nodze i musiałam stać na jednej ciut nie bocian :o na fejsa wrzucam foto :P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:

Buahahahahaha!!!!

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:

Jakie te obrazki prawdziwe :)
    Ten obrazek z ciasteczkami na brzuchu odrazu skojarzyl mi się z Pati brzuszkiem.

CassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ