Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunka kochana - napewno wszystko bedzie w najlepszym porządeczku
nie smutaj głuptasku :*
tutaj tyle cioć trzyma kciuki za Twoim maluszkiem ze musi być dobrze MUSI !!!!
witam wszystkie nowe majóweczki :*Carolq, pasia27, luna91 lubią tę wiadomość
-
Luna, żabko,rybko, dziubutku! Nic się nie bój
Negra, GRATULEJSZON!!!!
To kto jeszcze dzisiaj wizytuje?
Hej BaronowaCo tam? Jak tam?
Sylika,teraz to już możesz na luzie brzuch wypinac
Dobry nowa mamusiu. A nóż widelec będzie jednak dziewczynkaCarolq, pasia27, Negra, Sylika, luna91, kkasya lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Kochane no to pytanie z innej beczki która z Was ma sterylizator do butelek ? jaki i czy polecacie zakupić . Bo jedna koleżanka chce mi dać taki do mikrofali a druga zaproponowała że za 50 zł odsprzeda mi swój z Avent elektryczny i nie wiem
Elektrycznego nie miałam to nie pomogęCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Luna, żabko,rybko, dziubutku! Nic się nie bój
Negra, GRATULEJSZON!!!!
To kto jeszcze dzisiaj wizytuje?
Hej BaronowaCo tam? Jak tam?
Sylika,teraz to już możesz na luzie brzuch wypinac
Dobry nowa mamusiu. A nóż widelec będzie jednak dziewczynkaMadziaaaaa, Carolq, luna91, Agnieszka0812, FeliceGatto, tola2014, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziaaaaa dzięki za radę w takim razie ja właśnie się zastanawiam nad wszystkim czytam , ale troszkę się nie odnajduję w tych sprawach też słyszałam dobre opinie o tych butelkach ale też o Avent na którą jakoś się nastawiłam. I tak jakoś się nie mogę na nic zdecydować a chciałam mieć wsyztsko z jednej firmy by było kompatybilne ze sobą .I tak to ooo...
-
tola2014 wrote:Fajne
wygodne? Ale masz już brzuchol
u mnie jeszcze nic nie widać
-
I potem przy drugim sobie butelki nowe tylko kupisz
.
Ja się na tommie tippe zdecydowałam ale o Avent tez dużo dobrego slyszalam chyba są podobnej jakości itp zależy komu jakie panują. Jeszcze wiem o dr brown mają dużo pozytywnych opinii u nas jednym synkowi nie podpasowaly. Dostałam jedna od koleżanki ale Wiktor nie chciał nawet spróbować może kształt smoczka mu nie podszedłCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam Tommie Tippe. Sterylizator na 6 butelek (taki do kontaktu) i butelki. Jestem mega zadowolona. Avent miałam z Pierworodnym. Butelki w zasadzie są bardzo podobne.
Jak zdecydujesz się na sterylizator do mikrofali, to musisz sprawdzić, czy Ci się zmieści (są różne mikrofalówki). Minusem jest to, że wyjeżdżając tam, gdzie mikrofalówki nie ma, jesteś w dupie. A taki na prąd zabierasz ze sobą wszędzie (nasz był z nami w górach, na mazurach, nad morzem i w Turcji).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 15:44
Carolq lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Negra - Gratuluję
Marietta - też chętnie się przyłącze do Waszej rozmowy o szpitalach. Niby już miałam wybrany, ale nasłuchałam się nieciekawych historii i teraz już sama nie wiem, gdzie...Marietta, tola2014 lubią tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
ufff doczytałam
Luna trzymam kciuki - wrócisz tu przeszczęśliwa, zobaczysz!
to zgłaszam się do grupy pryszczowo - włochatej. z tym ze na brzuchu mam jasne włoski więc mi nie przeszkadzają. tylko te na jednej linii się czarne robią - ale jakoś nie mam schizy
Carolq, katarzyna_d, FeliceGatto, Gaaabi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłasnie się dowiedziałam ze od 11 listopada będzie szkoła zamknięta, no przecież młody rozniesie dom ;p do poniedziałku oszaleje z nim przy takiej pogodzie ....
Ja mam smaka na makaron z mięsem mielonym i sosem serowo czosnkowyma no i ogórki muszę kupić bo wczoraj była inwentaryzacja w sklepie i był zamknięty
Luna trzymam kciuki za wizytę !!!!!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:ufff doczytałam
Luna trzymam kciuki - wrócisz tu przeszczęśliwa, zobaczysz!
to zgłaszam się do grupy pryszczowo - włochatej. z tym ze na brzuchu mam jasne włoski więc mi nie przeszkadzają. tylko te na jednej linii się czarne robią - ale jakoś nie mam schizy
To ja też nie dość, że wyglądam jak łysiejąca małpa to jeszcze cała w gejzerach no masakraCarolq, Madziaaaaa, FeliceGatto, Madziuśka lubią tę wiadomość