Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:hej dziewczyny:) udało mi się nadrobić was:)
gratuluję udanych wizyti trzymam kciuki za wizytujące:)
jestem wypompowana po weekendzie przez najbliższy czas nie mam ochoty przyjmować gości:P
czyli imprezka udana? wszyscy się zorientowali, ze jesteś w ciąży? -
olala4 wrote:Anniusia wrote:hej dziewczyny:) udało mi się nadrobić was:)
gratuluję udanych wizyti trzymam kciuki za wizytujące:)
jestem wypompowana po weekendzie przez najbliższy czas nie mam ochoty przyjmować gości:P
czyli imprezka udana? wszyscy się zorientowali, ze jesteś w ciąży?
ojj udana bardzono właśnie kolega jeden męża się zorientował ale tylko dlatego,że 2 miesiące temu wpadł na mnie w laboratorium i pomyślał już wtedy,że pewnie robię badania bo w ciąży jestem:) aaa i zauważyli brzuszek ale głupio im było pytać
:D
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki..Wiec maluszek ma 7 cm ,NT -1.8 to chyba ladnie ..no i ogolnie powiedziala ze wszytko ok , dzidzius sie ruszal strasznie ...oto zdjecie .
http://zapodaj.net/75ef1d9b93917.jpg.html
pobrali mi krew tez na badanie syndromu downa..
to teraz was zaczynam nadrabiac ...JusWik, Madziuśka, Sylika, Madziaaaaa, CassieMK, Marietta, Anjaa, FeliceGatto, i.am.chappie, Negra, Carolq, kkasya, katarzyna_d, josephinka84, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:hej dziewczynki..Wiec maluszek ma 7 cm ,NT -1.8 to chyba ladnie ..no i ogolnie powiedziala ze wszytko ok , dzidzius sie ruszal strasznie ...oto zdjecie .
http://zapodaj.net/75ef1d9b93917.jpg.html
pobrali mi krew tez na badanie syndromu downa..
to teraz was zaczynam nadrabiac ... -
Ja mam tak jak Madzia ten do mikrofali i przyznam się szczerze tylko trzymam w nim butelki wrzątkiem i po sprawie
no i miałam przy jednym i drugim TT buteleczki
teraz tez kupie z 2 nowe i styka mam nadzieje ze uda się chociaż 6msc karmić to jest moje minimum
niestety przy Neli tylko 4msc ale cóż nie mój wybór nie dość ze ona odrzucała bo z butli dużo ściągane jadła przez to ze tabsy na tarczyce brałam to mi tak wyniki spadły ze dostałam taka dawkę ze juz wcale mojego nie mogła jeść
i dupa...
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
myszka2070 wrote:Ja mam pytanko i raczej kieruje je do mamusiek w UK.. we wtorek bylam na badaniu USG Ten pierwszy scan tu w uk niestety byl to juz poczatek 16tc czyli 15t0d no i pielegniarka powiedziala ze wszystko wyglada ok i ze pobiora jeszcze krew zeby sprawdzic ryzyko na syndrom downa.. powiedziala ze jak bd cos nie tak to zadzwonia odrazu a jak wszystko bd ok to wysla list co i jak... A dzis przyszlo mi wezwanie do szpitala na scan na sobote na oddzial ANTE NATAL CLINIC no i zaczol sie stres bo nie mam wyjasnione po co ten scan i dlaczego skoro tu robia tylko 2 przez cala ciaze... Mialyscie tak???
-
Madziaaaaa wrote:Po porodzie ze szpitala z reguły wychodzi się max po 12h później połozna przychodzi do domu co drugi dzień przez pierwsze 3 tyg a później raz na tydzień przez koleje 3
O to jaka metodę karmienia wybierasz pytają na pierwszym spotkaniu w 10 tyg wiec od razu informują co musisz kupić i po porodzie na pierwszej wizycie w domu pytają czy masz
Nawet alarm przeciwpożarowy trzeba mieć cała ciążę sprawy. -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:I gratuluję ekstra wiesci z wizyt
I PROSZĘ JESZCZE RAZ TERMINY PODAĆ BO NIE MAM JUŻ JAK SIĘ WRACAĆ DO TYŁUNIE MAM CZASU... KMIL DOPIERO WYSZEDŁ
hehe
mój termin to 18.05 : płeć nieznana może w piątek na badaniu się wyjaśni
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
no to gratuluje udanych wizyt mamuśki
a ja mam fioła na punkcie barszczu czerwonego wczoraj gotowałam ale miałam gości i szybko poszedł, dziś kolejna partia he he ale ja mam smaki że ho ho owoce też łomocze , jabłka , banany , pomarańcze i śliwki mogę wszystko a jeszcze chyba upierdziele szybko biszkopt i powtykam jabłka tak mi się chce jakiegoś ciasta pysznego . -
Baronowa_83 wrote:Masakra:/
Myszka jeżeli to o skan chodzi to może ze względu na te wcześniejsze poronienia masz więcej bo jeżeli o ten syndrom down to dzwonią telefonicznie nie martw się to na pewno nic groźnego
bereda11 super bardzo bardo się cieszęmówiłam ze będzie wszystko w najlepszym porządku
-
bereda11 ile Ty masz tam miejsca
Moja dzidzia to jest taka ugnieciona, nawet na nóżki nie ma miejsca i ma zgięte "po turecku".
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Marietta wrote:Mnie również magnez pomaga
Co do kręgosłupa- też miałam problemy już przed ciążą, ale bałam się, że będzie gorzejZobaczymy, jak to będzie jak kilogramy dojdą
Ja od miesiąca na zwolnieniu lekarskim.
Cześć Tola, fajnie, że jesteściebędę miała z kim o szpitalu podyskutować
Chętnie się przyłączę do dyskusji na temat szpitaliMarietta, tola2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jitka wrote:bereda11 ile Ty masz tam miejsca
Moja dzidzia to jest taka ugnieciona, nawet na nóżki nie ma miejsca i ma zgięte "po turecku".
Carolq, La-mia lubią tę wiadomość