Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:ha ha z tego wynika ze tlusciutka jestem ha ha
he hedobry tekst - uśmiałam się
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Różyczka wrote:Ja też będę rodzić w Krakowie
Chętnie się przyłączę do dyskusji na temat szpitali
Różyczka- i inne z Krakowa/ okolicŻeby nie śmiecić tu, jest wątek "mamy z krakowa" i "gdzie rodzić w krakowie", to co do samego szpitala/ położnej tam możemy dyskutować
Różyczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ile ważą wasze dzieciaczki? Bo ja na ostatniej wizycie 30-10-2015 mam podaną przybliżoną wagę dziecka jako 72 g. Jak patrze po stronach to dziecko w 14 tygodniu (a ja miała usg w 13 tygodniu i 1 dzień)ma
40-50 gramów.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
bereda11 wrote:hej dziewczynki..Wiec maluszek ma 7 cm ,NT -1.8 to chyba ladnie ..no i ogolnie powiedziala ze wszytko ok , dzidzius sie ruszal strasznie ...oto zdjecie .
http://zapodaj.net/75ef1d9b93917.jpg.html
pobrali mi krew tez na badanie syndromu downa..
to teraz was zaczynam nadrabiac ...bereda11 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:No i jaki ma profil cudny, jaki nosek słodziusi
nie mogę się doczekać, aż zobaczę tak wyraźnie moją dzidzię...
CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJitka wrote:Dziewczyny, a ile ważą wasze dzieciaczki? Bo ja na ostatniej wizycie 30-10-2015 mam podaną przybliżoną wagę dziecka jako 72 g. Jak patrze po stronach to dziecko w 14 tygodniu (a ja miała usg w 13 tygodniu i 1 dzień)ma
40-50 gramów.
niestety mi gin nie podał wagi - przy kazdej zreszta ciazy w moim przypadku -wage podał dopiero na polówkowym usg -
nick nieaktualnyBereda gratulacje
śliczny maluszek :*
Mi też z usg wyszło ze o 5 dni do przodu:), ale lekarka mi nie zmieniła terminu porodu, powiedziała ze do 20 tyg będą się te wielkości zmieniać.
Jeden maluszek szybciej rośnie a drugi troszkę wolniej
Tak że Pati miałaś racje ty to jednak mądra babka jesteś :p
bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:Tyyyy bereda! Tak teraz patrzę, a może ta niższa część plamki to taki mały nosek, a ta wyższa część to serio rączka zza głowy wystaje? To by miało sens, no i godzi obie teorie
CassieMK lubi tę wiadomość
-
i.am.chappie wrote:Ale śliczne fotki dziewczęta - bereda Twoje takie fotogeniczne
ja jutro zobaczę jak maleństwo urosło, a pewnie sporo przez miesiąc nadrobiło. Już się nie mogę doczekać!
ha ha ha ha
i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś ija wizytowałam
Lekarz powiedział ,że wszystko ok
Synek był ze mną na wizycie, bo nie chciał mnie samej puscic bo on chce dzidziusia zobaczyc
FeliceGatto, kkasya, bereda11, CassieMK, Negra, Madziuśka, Clio_99, i.am.chappie, luna91, xpatiiix3, Magenta, pasia27, Aniu_leczka, monilia84 lubią tę wiadomość