Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mejbi wrote:Gin mi nie dał żadnego skierowania. Dał tylko namiary na jakąś dobrą endokrynolog ale to wiadomo, prywatnie. No jak nie będzie innego wyjścia to pójdę prywatnie bo bez skierowania to pewnie nie mam co liczyć na nfz. Ehhh koszty ostatnio mnie trochę przerażają bo dojdzie kolejna wizyta prywatnie co miesiąc. I co nam po płaceniu tych składek, jak przychodzi co do czego to do lekarza się dostać normalnie nie można, masakra
ostatnio słyszałam że np we Wrocławiu teraz zapisy na 2019!!!!
do mojego endo nawet w Lux Med i prywatnie nie ma szans do końca roku wrrr
-
hej nie moge was nadrobic od wczoraj mnie nie bylo na necie taka chora jestem:(
dzisiaj bylam u diabetologa i mam juz insuline niestety wprowadzona jak narazie na noc 2 jednostki i tylko do sniadania 1 jednostke mam nadzieje ze nie bede miala mocno podnoszonej bo w poprzedniej ciazy to w ciagu dnia mialam jakos ponad 80 jednostek. Milej Nocki Życze :* -
Madziuśka wrote:ja tez Hashi i ostatnio z niedoczynności w nadczynność wpadłam. i znowu korekta leków.
teraz za dwa tyg idę zobaczymy co teraz mnie czeka
Ja w pierwszej ciąży zaczynałam od Letroxu 50 a skończyłam na 125 a teraz zaczęłam od Letroxu 100 a teraz już biorę 100 x6 a 1x125 wiec nie wiem co będzie na koniec ciąży ehhh i dziś gin powiedział ze pewnie znów mi się powiększyła niedoczynność i dlatego mam pewnie prawie 4 kg na plusie ehhh Ja idę teraz 1.12 i zobaczymy czy tak jest ehh -
kw wrote:Ja w pierwszej ciąży zaczynałam od Letroxu 50 a skończyłam na 125 a teraz zaczęłam od Letroxu 100 a teraz już biorę 100 x6 a 1x125 wiec nie wiem co będzie na koniec ciąży ehhh i dziś gin powiedział ze pewnie znów mi się powiększyła niedoczynność i dlatego mam pewnie prawie 4 kg na plusie ehhh Ja idę teraz 1.12 i zobaczymy czy tak jest ehh
Ale te problemy z tarczycą to tylko w ciąży i potem się normuje? -
Felice tak mamy ten sam termin
i płeć ta sama.
Ja chodze na NFZ i coś ten lekarz nic o płci niechce mówić. Ale na prenatalnych powiedzieli, że na 60% dziewczynkai mam nadzieje ze nic sie nie zmieni, bo strasznie pragnę mieć córeczkę, a mój syn siostrzyczke
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Widzę, że tu połowa dziewczyn to z Częstochowy. I jak mówicie o tym, że może razem na porodówkach wylądujecie to mi tak smutno się zrobiło, że ja tu sama z Trójmiasta
kkasya nie jestes sama...ja też jestem z Trójmiasta:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:57
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kw wrote:Ja w pierwszej ciąży zaczynałam od Letroxu 50 a skończyłam na 125 a teraz zaczęłam od Letroxu 100 a teraz już biorę 100 x6 a 1x125 wiec nie wiem co będzie na koniec ciąży ehhh i dziś gin powiedział ze pewnie znów mi się powiększyła niedoczynność i dlatego mam pewnie prawie 4 kg na plusie ehhh Ja idę teraz 1.12 i zobaczymy czy tak jest ehh
ja mam po obniżeniu 5x150 i 2x175 - też Letrox.
mam nadzieję że trafilismy z dawką. chociaż kto to Hashi wie