X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to ja muszę skoczyc po moj ulubiony tusz z Loreala - wlasnie tak nawet o nim dzis myslałam :) no i po Palmersa bo w promocji od dzis kupie na zapas ;)

kupilam dzis 100szt wieszaków do szafy dla dzieci :P po 50 dla kazdego :)
    no co lubie jak u mnie wisi wszystko :) tylko majtasy i skarpetki leżą :P hehe

FeliceGatto, pasia27, Sylika lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Teraz na tusze, cienie i kredki do oczu
    Ajajajć... Strasznie kusi ta promocja... Kilka dni temu zrobiłam nie planowany zapas szminek, a teraz próbuję nie ulec pokusie i nie pobiec po cienie i tusze. Zupełnie nic nie potrzebuję, ale 50% to przecież prawie za darmo :D

kamisia88, Alicce, mejbi lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o te http://allegro.pl/show_item.php?item=5293444452 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coo??? 50 %%% obawiam sie ze mi lorealka wykupią :(

Negra lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    coo??? 50 %%% obawiam sie ze mi lorealka wykupią :(
    Najlepiej się udac do mniej uczeszczanego rossmana :) poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
    A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Ale te problemy z tarczycą to tylko w ciąży i potem się normuje?

Niestety nie ja na Hashi choruje od 10 lat już.

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Najlepiej się udac do mniej uczeszczanego rossmana :) poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
    A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje :)

ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden ;)

cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobic ;) nie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy ;) a szafy mają tylko dzieci ;) póki co nam musi wystarczyc garderoba ;) kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor ;) nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół ;) a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porobię któregoś dnia fotki pokoi dziecięcych /bo juz w pełni urządzone / to wam sie pochwalę ;)

nie odbierzcie mnie jak jakąś chwalipiętę ;) ja sie poprostu tak ogromnie cieszę ,że wkońcu po 8 latach bedziemy na swoim :)

Carolq, mejbi, konwalijka, Kłosia, pasia27, kkasya, i.am.chappie, monaa, Sylika, Baronowa_83, Eliana lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ponad 2 lata mam gravesa-basedowa nadczynność tarczycy wyszła dopiero o ciąży a dokładnie jak skończyłam kp syna..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden ;)

cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobic ;) nie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy ;) a szafy mają tylko dzieci ;) póki co nam musi wystarczyc garderoba ;) kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor ;) nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół ;) a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić ;)
    Czy dobrze kojarzę, że jesteś z lubelskiego? Ja od czasu pozytywnego testu wróciłam w rodzinne strony- właśnie na lubelszczyzne :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak ja lubelskie ;) a Ty Lublin pewnie ?

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, północna część lubelszczyzny zwana też południowym podlasiem- Biala Podl

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Nie, północna część lubelszczyzny zwana też południowym podlasiem- Biala Podl

a do jakiego lekarza chodzisz??

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Daniluka na NFZ w por przy szpitalu i Zalewskiego prywatnie

Alicce lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do Daniluka chodze prywatnie ... Zalewski juz nie pracuje w szpitalu ale slyszałam bdb opinie o nim ... a zamierzasz rodzic w Białej ???

• mejbi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, trochę załamka z tą tarczycą... :(

Dołączę do Was laseczki na fb jutro bo tam się chyba dzieje sporo, jak mnie zechcecie oczywiście :D bo ja mało zdjęć wrzucam ogólnie do neta ale na dniach coś sobie strzelę żebyście chociaż wiedziały jak wyglądam :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak ten świat jest mały:) jeśli chodzi o poród, to mam wątpliwości... Początkowo stawiałam na Białą, ale mąż nasłuchał się w pracy, że najlepiej w Bialymstoku-w jakiejś prywatnej klinice. Tylko, że ja nie jestem zwolenniczką takich prywatnych porodów- bo przecież niegdy nie wiadomo, czy w trakcie jie pojawią się jakieś komplikacje- a wtedy i tak przywożą Ciebie i/lub dziecko do państwowego szpitala. a to przecież jeszcze wiekszy stres. Poza tym jak odejdą wody, to gdzie my do Bialegostoku dojedziemy!? :D

Sylika lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kuźwa.... Dziewczyny.... mam już 4,8 kg na plusie.... właśnie się ważyłam (ze tak się chamsko wetnę w dyskusję :P )

pasia27, Negra, izizizi, Carolq, Sylika, Gaaabi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz mi jeszcze, jak oceniasz Daniluka na prywatnych wizytach? Właśnie z tego powodu chodzę do niego, że Zalewski nie pracuje już w szpitalu. Zalewski dla mnie do tej pory wszystko na plus- choćby to, że byłam u niego 3x na usg genetycznym- ma cierpliwość :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe nie no Białystok u mnie odpada ;)
    jak małego rodziłam to zajechałam na ip do Białej / ok 25km/ z 7 cm rozwarciem
    wszystko piorunująco poszło ,więc ja nawet o tak odległym rejonie nie myślę ;)

no rzeczywiście świat jest barrdzo mały ;)

Negra lubi tę wiadomość

‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ