Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoo to ja muszę skoczyc po moj ulubiony tusz z Loreala - wlasnie tak nawet o nim dzis myslałam
no i po Palmersa bo w promocji od dzis kupie na zapas
kupilam dzis 100szt wieszaków do szafy dla dziecipo 50 dla kazdego
no co lubie jak u mnie wisi wszystkotylko majtasy i skarpetki leżą
hehe
FeliceGatto, pasia27, Sylika lubią tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Teraz na tusze, cienie i kredki do oczu
kamisia88, Alicce, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:coo??? 50 %%% obawiam sie ze mi lorealka wykupią
poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje -
nick nieaktualnyNegra wrote:Najlepiej się udac do mniej uczeszczanego rossmana
poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje
ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden
cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobicnie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy
a szafy mają tylko dzieci
póki co nam musi wystarczyc garderoba
kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor
nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół
a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić
-
nick nieaktualnyporobię któregoś dnia fotki pokoi dziecięcych /bo juz w pełni urządzone / to wam sie pochwalę
nie odbierzcie mnie jak jakąś chwalipiętęja sie poprostu tak ogromnie cieszę ,że wkońcu po 8 latach bedziemy na swoim
Carolq, mejbi, konwalijka, Kłosia, pasia27, kkasya, i.am.chappie, monaa, Sylika, Baronowa_83, Eliana lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden
cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobicnie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy
a szafy mają tylko dzieci
póki co nam musi wystarczyc garderoba
kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor
nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół
a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej, trochę załamka z tą tarczycą...
Dołączę do Was laseczki na fb jutro bo tam się chyba dzieje sporo, jak mnie zechcecie oczywiściebo ja mało zdjęć wrzucam ogólnie do neta ale na dniach coś sobie strzelę żebyście chociaż wiedziały jak wyglądam
-
Czyli jednak ten świat jest mały:) jeśli chodzi o poród, to mam wątpliwości... Początkowo stawiałam na Białą, ale mąż nasłuchał się w pracy, że najlepiej w Bialymstoku-w jakiejś prywatnej klinice. Tylko, że ja nie jestem zwolenniczką takich prywatnych porodów- bo przecież niegdy nie wiadomo, czy w trakcie jie pojawią się jakieś komplikacje- a wtedy i tak przywożą Ciebie i/lub dziecko do państwowego szpitala. a to przecież jeszcze wiekszy stres. Poza tym jak odejdą wody, to gdzie my do Bialegostoku dojedziemy!?
Sylika lubi tę wiadomość
-
Napisz mi jeszcze, jak oceniasz Daniluka na prywatnych wizytach? Właśnie z tego powodu chodzę do niego, że Zalewski nie pracuje już w szpitalu. Zalewski dla mnie do tej pory wszystko na plus- choćby to, że byłam u niego 3x na usg genetycznym- ma cierpliwość
-
nick nieaktualnyhehhe nie no Białystok u mnie odpada
jak małego rodziłam to zajechałam na ip do Białej / ok 25km/ z 7 cm rozwarciem
wszystko piorunująco poszło ,więc ja nawet o tak odległym rejonie nie myślę
no rzeczywiście świat jest barrdzo małyNegra lubi tę wiadomość