X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to ja muszę skoczyc po moj ulubiony tusz z Loreala - wlasnie tak nawet o nim dzis myslałam :) no i po Palmersa bo w promocji od dzis kupie na zapas ;)

kupilam dzis 100szt wieszaków do szafy dla dzieci :P po 50 dla kazdego :)
    no co lubie jak u mnie wisi wszystko :) tylko majtasy i skarpetki leżą :P hehe

FeliceGatto, pasia27, Sylika lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Teraz na tusze, cienie i kredki do oczu
    Ajajajć... Strasznie kusi ta promocja... Kilka dni temu zrobiłam nie planowany zapas szminek, a teraz próbuję nie ulec pokusie i nie pobiec po cienie i tusze. Zupełnie nic nie potrzebuję, ale 50% to przecież prawie za darmo :D

kamisia88, Alicce, mejbi lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o te http://allegro.pl/show_item.php?item=5293444452 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coo??? 50 %%% obawiam sie ze mi lorealka wykupią :(

Negra lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    coo??? 50 %%% obawiam sie ze mi lorealka wykupią :(
    Najlepiej się udac do mniej uczeszczanego rossmana :) poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
    A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Ale te problemy z tarczycą to tylko w ciąży i potem się normuje?

Niestety nie ja na Hashi choruje od 10 lat już.

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Najlepiej się udac do mniej uczeszczanego rossmana :) poza tym chyba mają jakieś dostawy, bo promocja trwa chyba do 13.11.
    A wieszaki super i w dobrej cenie- szkoda,że mi szaf brakuje :)

ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden ;)

cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobic ;) nie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy ;) a szafy mają tylko dzieci ;) póki co nam musi wystarczyc garderoba ;) kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor ;) nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół ;) a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porobię któregoś dnia fotki pokoi dziecięcych /bo juz w pełni urządzone / to wam sie pochwalę ;)

nie odbierzcie mnie jak jakąś chwalipiętę ;) ja sie poprostu tak ogromnie cieszę ,że wkońcu po 8 latach bedziemy na swoim :)

Carolq, mejbi, konwalijka, Kłosia, pasia27, kkasya, i.am.chappie, monaa, Sylika, Baronowa_83, Eliana lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ponad 2 lata mam gravesa-basedowa nadczynność tarczycy wyszła dopiero o ciąży a dokładnie jak skończyłam kp syna..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    ta trzeba miec w miescie wiecej jak jeden ;)

cichooo ja to wiesz nowa garderoba nowy domek to i zaopatrzenie nalezy zrobic ;) nie chce mi sie targać tych co mam kazdy z innej budy ;) a szafy mają tylko dzieci ;) póki co nam musi wystarczyc garderoba ;) kasy na pozostałe szafy brak ... teraz kolej na żyrandole i moze jakąś sofę do salonu no i jakis telewizor ;) nie wiem czy uda nam sie kupić na święta stół ;) a pasowałoby z rodzinką chociaz jakąś herbatę na nim wypić ;)
    Czy dobrze kojarzę, że jesteś z lubelskiego? Ja od czasu pozytywnego testu wróciłam w rodzinne strony- właśnie na lubelszczyzne :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak ja lubelskie ;) a Ty Lublin pewnie ?

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, północna część lubelszczyzny zwana też południowym podlasiem- Biala Podl

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Nie, północna część lubelszczyzny zwana też południowym podlasiem- Biala Podl

a do jakiego lekarza chodzisz??

• Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Daniluka na NFZ w por przy szpitalu i Zalewskiego prywatnie

Alicce lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do Daniluka chodze prywatnie ... Zalewski juz nie pracuje w szpitalu ale slyszałam bdb opinie o nim ... a zamierzasz rodzic w Białej ???

• mejbi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, trochę załamka z tą tarczycą... :(

Dołączę do Was laseczki na fb jutro bo tam się chyba dzieje sporo, jak mnie zechcecie oczywiście :D bo ja mało zdjęć wrzucam ogólnie do neta ale na dniach coś sobie strzelę żebyście chociaż wiedziały jak wyglądam :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak ten świat jest mały:) jeśli chodzi o poród, to mam wątpliwości... Początkowo stawiałam na Białą, ale mąż nasłuchał się w pracy, że najlepiej w Bialymstoku-w jakiejś prywatnej klinice. Tylko, że ja nie jestem zwolenniczką takich prywatnych porodów- bo przecież niegdy nie wiadomo, czy w trakcie jie pojawią się jakieś komplikacje- a wtedy i tak przywożą Ciebie i/lub dziecko do państwowego szpitala. a to przecież jeszcze wiekszy stres. Poza tym jak odejdą wody, to gdzie my do Bialegostoku dojedziemy!? :D

Sylika lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kuźwa.... Dziewczyny.... mam już 4,8 kg na plusie.... właśnie się ważyłam (ze tak się chamsko wetnę w dyskusję :P )

pasia27, Negra, izizizi, Carolq, Sylika, Gaaabi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Negra Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz mi jeszcze, jak oceniasz Daniluka na prywatnych wizytach? Właśnie z tego powodu chodzę do niego, że Zalewski nie pracuje już w szpitalu. Zalewski dla mnie do tej pory wszystko na plus- choćby to, że byłam u niego 3x na usg genetycznym- ma cierpliwość :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe nie no Białystok u mnie odpada ;)
    jak małego rodziłam to zajechałam na ip do Białej / ok 25km/ z 7 cm rozwarciem
    wszystko piorunująco poszło ,więc ja nawet o tak odległym rejonie nie myślę ;)

no rzeczywiście świat jest barrdzo mały ;)

Negra lubi tę wiadomość

‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ