Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziaaaaa wrote:Dziewczyny jesteście mega szczupłe to te parę kg Wam nie zaszkodzi
No dziewczyny są mega szczupłe ale ja raczej do nich nie należę ja mam górę mega chuda i brak cycków za to nogi masakra uda i łydki ale one akurat są umięśnione ehhh a teraz uda tez juz przytyły ehhh -
A z podkarpacia ktoras jest jeszcze badz w Rzeszowie myśli rodzic? Ja fakt nie pierwszy raz i polecic moge Profamilie w sobote urodzilam w pon do domu .opieka super no i jedzonko mniam mniam .
Kurczak do rossmana tez wpadne ale dopiero 12 oby cos dla mnie zostalo popatrzam dokladnie czy sie złapię. Dzis juz mi mezulek buleczke kupil i kawusie skabiutka zrobil i zaraz bede wcinac . potem do pediatry i do mamymonilia84 lubi tę wiadomość
-
Wy takie szczuplutkie, że parę kg Wam nie zaszkodzi
Gorzej mam ja bo dość, że malutka to jeszcze pulchniutka. Wstyd nawet zrobić, a co dopiero wysłać Wam tu brzuszek. W pierwszej ciąży strasznie dużo przytyłam ; ( ale mam nadzieję, że po porodzie zrobimy jakąś grupę wsparcia do odchudzania
izizizi, Carolq lubią tę wiadomość
-
Hej kochane a mi nocki minęła na haftowane co raz aż już nie miałam czym co mi lepiej było to zaraz znowu szarpało
na szczęście od 2 h spokój ale pogadam z babcia żeby Marcela zaprowadziła bo boje się ze się zwymiotuje znowu mi niedobrze ;/ jeszcze brzuch jak kamień od tych wymiotów taka śpiewa macica boje sie jakiekolwiek leki brać bo zwrócę i tak..
Livia
Nela
Marcel
-
Co do wagi dziewczyny to u mnie słabo, coś tam na plusie jest ale delikatnie, ostatnio na minusie było. Ale ja ważę 78kg także u mnie przyrost wagi jest dużo mniejszy (przynajmniej powinien) niż u kobiet szczupłych.
Pati zdróweczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:45
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnydzien dobry moje majóweczki :*
witam sie w 14 tygodniu i II TRYMESTRZE !!!!
u mnie -2 i oby jak najdluzej sie tego trzymac - bo u mnie sporo zapasu jesttakze musze sie bardzo pilnować ...
milego dzionka
u mnie lejepsia kosc -zawsze jak mam jechac na wizytke to deszcz
dzis wizytka mam nadzieje ze wszystko ok z dzidziemmejbi, monilia84, Clio_99, Madziuśka, xpatiiix3, pasia27, Madziaaaaa, kkasya lubią tę wiadomość
-
Alicce gratuluje 2 trymestru teraz to poleci szybciutko, ja Wam powiem szczerze że nie czuje jak to szybko leci, już mam 15tc a nie dawno byłam na pierwszej wizycie u gina, strasznie leci, oby tylko bezproblemowo nadal
luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej kobietki, jestem za ta poporodowa odchudzajaca grupa wsparcia
u mnie juz 3,5 kg do przodu ale mala jestem i jak przytyje z 20kg to bede wygladac jak ludzik michelin, wiec postanowilam nie dac sie codziennym frytkowo-chipsowym zachciankom, oby udalo mi sie je ograniczyc tylko do weekendow.
Wiem ze do porodu jeszcze daleko ale moja doktor juz sie mnie wypytuje jak chce rodzic itd. U mnie w RPA to tylko prywatny szpital wchodzi w gre wiec moge sobie wybrac jaki porod chce, naturalny z lub bez epiduralu czy zaplanowana cesarka.. oczywicie lekarze naciskaja na cesarki bo jest im tak wygodnie, ale ja chyba raczej wole naturalny. Czy ktoras z was miala podawany epidural?
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!monilia84 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny