Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kw wrote:Ja z piciem również mam problem teraz w ciąży na wodę nie mogę patrzeć i muszę się zmuszać do każdego łyka, pije letnią z cytryną jakaś jedna herbatę a 3 szklanki to jednak mało i nie wiem co zrobić żeby się zmusić
mnie koleżanka powiedziała,że kiedyś usłyszała w tv aby pić co godzinę 12 łyczków wody i twierdzi,że to działa i wypija bez problemu 2 l a wcześniej nie mogła patrzeć na wodę, może warto spróbować..? -
Anniusia wrote:ja po szale sprzątaniowym w weekend mam chyba kontuzję stopy, myłam podłogę na kucka wyginając stopę i tak mnie teraz boli już pod koniec sprzątania zaczęło chyba sobie coś naciągnęłam..nawet byłam wczoraj u rodzinnej to przy okazji zapytałam o stopę i stopa wygląda normalnie zero opuchnięcia mówi,że sobie naciągnęłam...ehh:( najgorzej w nocy bolało..
uuuuuuuuu to niedobrze, teraz musisz się oszczędzać!!!
ja muszę w szał sprzątania wpaść w czwartek - w sobotę urodzinki 3 latka Kornelkipasia27 lubi tę wiadomość
-
kw wrote:Ja z piciem również mam problem teraz w ciąży na wodę nie mogę patrzeć i muszę się zmuszać do każdego łyka, pije letnią z cytryną jakaś jedna herbatę a 3 szklanki to jednak mało i nie wiem co zrobić żeby się zmusić
ja do wody też się zmuszam. piję herbaty i jedną kawkę dziennie. no ale kawa i herbata to nie to samo co woda -
olala4 wrote:uuuuuuuuu to niedobrze, teraz musisz się oszczędzać!!!
ja muszę w szał sprzątania wpaść w czwartek - w sobotę urodzinki 3 latka Kornelki
ehh ale jak tu odpocząć jak co chwilę ktoś chcę przyjść oglądać mieszkanie:P
śliczne imię ma Twoja córcia:) też chciałam Kornelkę ale mąż jest na nie:P -
Patii, a jak Twoje choróbska?
Wszyscy juz zdrowi?
PS: co do mdłości to rownież współczuję... Ciebie juz powinny opuścić !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:02
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Anniusia wrote:mnie koleżanka powiedziała,że kiedyś usłyszała w tv aby pić co godzinę 12 łyczków wody i twierdzi,że to działa i wypija bez problemu 2 l a wcześniej nie mogła patrzeć na wodę, może warto spróbować..?
Napewno spróbuje tego sposobu może dzieki niemu uda sie wypic wiecej -
Pati ja też Ci wysyłam link do swojego konta, musiałam założyć co prawda drugie, mam nadzieję że nie będzie bić, dodam jakąś fotkę dla Was na dniach, słowo
bo jestem antyzdjęciowa ogólnie i tak jak Wam pisałam mało wrzucam do neta ale wstawię dla Was żeby nie było że dzikusek jestem
-
Witam się z Wami!
monilia - mi też zaczęło szybko lecieć. Wczoraj się dowiedziałam, ze maluch znowu podgonił do terminu OM i dziś kończę 13 tydzień
kw - ja też tak niestety mam. Nie wiem czemu tak jest, ale najchętniej w ogóle bym nie zasypiała.
Kornelka - śliczne imięAle do końca nie jestem przekonana. No i dla chłopaka Olek tylko teraz co tam mi wczoraj machało?
Wydaje mi się, że jednak Olo
Pati - biednaDodatkowo musisz jeszcze 2 dzieci ogarnąć i wszystko dookoła. Trzymaj się!
Mam masę energii po wczorajszej wizycie. Zaczęłam na prawdę wierzyć, że jestem w ciąży i że tym razem się udaOd rana chce mi się płakać. To moja pierwsza ciąża i dlatego tak przeżywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:07
Carolq, monilia84, Agnieszka0812, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny