Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy Wy też tak jak ja nie możecie się doczekać pierwszych ruchów czyli tego bulgotania,muskania? Ja od początku mam bulgotanie, tak mi kichy głośno pracują
i zastanawiam się czy rozpoznam to właściwe bulgotanie?
Carolq, aniesiack, mejbi, monilia84, kkasya lubią tę wiadomość
-
monaa wrote:Czy Wy też tak jak ja nie możecie się doczekać pierwszych ruchów czyli tego bulgotania,muskania? Ja od początku mam bulgotanie, tak mi kichy głośno pracują
Ja też się nie mogę doczekać, zwłaszcza po wczorajszej wizycie, widziałam na usg że tak sobie fajnie fika i macha nóżkami i chciałabym już czuć to wiercenieluna91, monaa lubią tę wiadomość
-
monaa wrote:Czy Wy też tak jak ja nie możecie się doczekać pierwszych ruchów czyli tego bulgotania,muskania? Ja od początku mam bulgotanie, tak mi kichy głośno pracują
Tez na to czekam, ale staram się nie wkręcać, bo zdaję sobie sprawę, że w pierwszej ciąży trochę mogę się naczekaćAle czasem jak zasypiam to się staram skupić i coś wyczuć
Niestety czuję tylko wzdęcia i nic więcej.
mejbi, monaa lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dzieńdobry dziewczyny
Ja też nie lubię pićNie liczę sobie ile wypije, tylko piję jak mi się zachce
Idę dzisiaj na imprezę, temat przewodni lata 80- co roku ludzie się przebierają w mega wypasione stroje, rok temu były nawet przebrania nagrobków
Brakuje mi pomysłu, może zwykły tapir i idiotyczna grzywka wystarczą?Macie jakieś pomysły? czasu coraz mniej... przlecę ciucholand w poszukiwaniu dziwnego wdzianka
-
nick nieaktualny
-
A w ogóle mówili że już ze 100% pewnością można płeć rozpoznać na tym etapie. Ja bym tak bardzo chciała wiedzieć a jestem prawie pewna że mi lekarz nie powie. Mój gin go zna i powiedział żebym się nie nastawiała na nic bo to za wcześnie, tamten lekarz chyba niechętnie mówi na tym etapie. Buuuu
Byłabym skłonna nawet znaleźć innego lekarza ale to loteria który jaki jest i czy powie czy nie
-
Negra wrote:Czyli jednak ten świat jest mały:) jeśli chodzi o poród, to mam wątpliwości... Początkowo stawiałam na Białą, ale mąż nasłuchał się w pracy, że najlepiej w Bialymstoku-w jakiejś prywatnej klinice. Tylko, że ja nie jestem zwolenniczką takich prywatnych porodów- bo przecież niegdy nie wiadomo, czy w trakcie jie pojawią się jakieś komplikacje- a wtedy i tak przywożą Ciebie i/lub dziecko do państwowego szpitala. a to przecież jeszcze wiekszy stres. Poza tym jak odejdą wody, to gdzie my do Bialegostoku dojedziemy!?
albo do Białegostoku , decyzja należy do mnie to ja mam wybrać i mój lekarz będzie tam dzwonił czy są miejsca itp. ale gdzie będę ciężko zdecydować ...
-
xpatiiix3 wrote:U Nas zdrowie mam nadzieje ze się unormuje bo Neli ma już 13 msc a dopiero raz zaszczepiona musi być 2 tyg od antybiotyku zdrowa... A Marcel kaszle ,ale już mniej na pewno od tego ze ta wredna baba paliła przy Nim...
Jaka wredna baba? -
xpatiiix3 wrote:Teściowa paliła przy mnie i przy dzieciach co ja do kuchni nie idę zjeść czy dzieci karmie to ona specjalnie z fajkiem i jeszcze do pokoju wchodziła specjalnie wgl okropna była cały weekend..
A jak ona jest w ogóle nastawiona do Twoje związku z Kamil em ?