X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    A z podkarpacia ktoras jest jeszcze badz w Rzeszowie myśli rodzic? Ja fakt nie pierwszy raz i polecic moge Profamilie w sobote urodzilam w pon do domu .opieka super no i jedzonko mniam mniam .

Kurczak do rossmana tez wpadne ale dopiero 12 oby cos dla mnie zostalo popatrzam dokladnie czy sie złapię. Dzis juz mi mezulek buleczke kupil i kawusie skabiutka zrobil i zaraz bede wcinac . potem do pediatry i do mamy

Zabuszka ja za Małopolski :) toć nie daleko hahhah

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    acha czyli wiemy na kogo się szykujesz :) Może parka :) ??
    Ja jakoś chce synusia :)
    wszystkie baby w rodzinie :P już się nakupowałam tych dziewczęcych ciuszków :P
    a dla chłopca jeszcze nic nie kupowałam :P poza tym mam takie przeczucie :)

Ja też bym chciała synka :) Mamy córcię i przeszłam już przez tą ogromnę falę spódniczek, sukieneczek, laleczek, różu itd no wiecie o co chodzi :D szał :P
    a ostatnio kupiłam jednego pajacyka z lokomotywą haha :D wiem że to głupie, schowałam go sobie do szafy :D i wiem, że od kupienia ubranka siusiak nie wyrośnie ale kto wie, może przeczucie mnie nie myli :D chyba że moja intuicja jest do dupy i bedzie dziewczynka to wyślę którejś z Was pocztą chłopięcego pajacyka hah :D dobrze że to można zwalić na hormony bo ktoś by mógł pomyśleć że stuknięta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:43

bereda11 lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    mój dziś do mnie z pracy dzwoni i pyta kiedy wyjeżdżam do lekarza ;) :P kombinuje jak tu wcześniej wyjść z pracy żeby jechać ale go wzięło :O he he ;) czy wasi przyszli tatusiowie też przeżywają ciążę ? mój na początku tak przeżywał że sam rzygał ( przepraszam za słowo ) źle się czuł i w ogóle. a na dzisiejszą wizyte miał nie iść a teraz się wybiera .

Mój z kolei jakoś tak z dystansem podszedł i powiedział, że na badania chodził nie będzie.Ale jak zapytałam czy w sobotę na prenatalne pojedzie ze mną to tak oczywiście ha i problemy gastryczne też go dopadły i humorki ( a niby nic Go nie rusza )

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie mogę znaleźć pisałam na priv żebyś wysłała mi link do profilu ;) tak najszybciej będzie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Anniusia to znaczy że jest bardzo przejęty he he

coś w tym może jest bo wpadł w wir pracy twierdząc że musi jak najwięcej zarabiać aby mógł wszystko kupić dla dzidziusia :D ehh tak jakby nam brakowało:D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do teściowej do Kamila wczoraj mówiłam że będę przyjeżdżać pod warunkiem że ich w domu nie będzie :) Oni zawsze na balkon wychodzili a to normalnie po złości nigdy tak się nie zachowywała...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi no tak niestety mamy takiego fioła mi róz się normalnie śni marzę o tych sukienusiach jej !! czerwony wózek bym chciała he he ale to na razie nie będę kupować ale już oglądam ale około 30tc już będzie w domu mam taką nadzieje a co do ubranek mam tyle dla chłopca trochę bratowa pomarnowała małpa jedna a ja poprałam poprasowałam i spakowałam w kartony i na wierzchu albo ślinaczek albo skarpetki czy buciki wszystko według rozmiaru ale teraz to nie wiadomo czego gdzie szukać >:( móz staje a śpiochy i bodziaki to miałam bezpłciowe także by mi się przydały pytałam ją a ona mówi " nie wiem gdzieś w którymś kartonie szukaj " to ja pozwoliłamjej używać a ona teraz każe mi szukać ?? o nie podaruje będzie szukać bo takiego porządku jej narobię że sama siebie nie znajdzie w tym bałaganie lewus jeden !! ;)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie przejmuję moja teściową i jej spółka , widać w ich zachowaniach zazdrość, nawet tą fotkę co dodałam z zachciankami co mój młody mi robi uszka, zero komentarza i lajka a zawsze komentowali !!!

Mąż chciał żebym pojechała jutro do niego, bo młody ma czwartek piątek wolny, ale ja nie mam ochoty oglądać tych zrytych ryjków!!!!!!

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika a Ty na którą godz masz wizytę? :)

Trzymam kciuki za Ciebie i za Alicee i za wszystkie które dzisiaj wizytują :) pochwalcie się koniecznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:12

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami weźcie mnie ze sobą :)
    ja mam dopiero w grudniu ehhhh po mikołaju

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami weźcie mnie ze sobą :)
    ja mam dopiero w grudniu ehhhh po mikołaju

Ja też bym miała po Mikołaju wizytę tak jak ostatnio co 4 tygodnie ale kazał mi przyjść za 3tyg bo z tą tarczycą chce wiedzieć co i jak ehhh... Ja i tak najbardziej się nie mogę doczekać genetycznego, w pon chyba pójdę :)

Uciekam chwilowo, będę później :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:15

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w piąteczek wizytuję ;) Ciekawe, czy mi zrobi usg... Też już mnie tak korci znać płeć, już jakieś pierwsze betki kupuję, głónie unisex, ale poświadomie kupuję raczej chłopięce ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę czekac do 25go listopada. ech

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę :)

Marietta powodzenia w piatek :) na siłę się wepchaj na USG :)
    powiedz że nie wyjdziesz dopóki USg Ci nie zrobi :P

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie nasze ciążowe życie :P od wizyty do wizyty :D

Madziuśka jak tam samopoczucie? już Cię tak nie ciągnie brzuch?

Naprawdę już spadam, muszę zakupy zrobić bo jutro przecież wszystko pozamykane i po córę do przedszkola :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę :)

No właśnie mnie też do endokrynologa wysłał ale pierwsze muszę zrobić ft3 i ft4, potem endo a potem gin chce wiedzieć jak sytuacja.Ja ogólnie nie orientuje sie o co w tym wszystkim chodzi, pierwszy raz mam jakieś zawirowania z tarczycą. No i chce zobaczyć jak usg genetyczne wyszło więc dlatego za 3 tyg idę a nie za 4.

Naprawdę już mnie tu nie ma :P papa :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja chcę potwierdzenie a najlepiej dowiedzieć się ,że będzie pannica :P hehe Ale czekam do 24.11 także jeszcze 2 tyg :)

Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia 20.05 dobrze pamiętam.?

pasia27 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:

Madziuśka jak tam samopoczucie? już Cię tak nie ciągnie brzuch?

chyba trochę lepiej, ale on generalnie mnie tak kuje codziennie.
    już jak ostatnio byłam to tak miałam i nikt się nie przejął.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • myszka2070 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Hej:) widziałyście materiał o 12-13 tyg ciąży w Dzień Dobry TVN? Jejku coś wspaniałego! :) Mamy szczęście, że idziemy mniej więcej równo z tym cyklem w tv :P Uwielbiam oglądać i słuchać informacji o dzidziusiu :)
    ja jestem troche do przodu ale o ktorej i kiedy to leci???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
‹‹ 634 635 636 637 638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ