X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    A z podkarpacia ktoras jest jeszcze badz w Rzeszowie myśli rodzic? Ja fakt nie pierwszy raz i polecic moge Profamilie w sobote urodzilam w pon do domu .opieka super no i jedzonko mniam mniam .

Kurczak do rossmana tez wpadne ale dopiero 12 oby cos dla mnie zostalo popatrzam dokladnie czy sie złapię. Dzis juz mi mezulek buleczke kupil i kawusie skabiutka zrobil i zaraz bede wcinac . potem do pediatry i do mamy

Zabuszka ja za Małopolski :) toć nie daleko hahhah

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    acha czyli wiemy na kogo się szykujesz :) Może parka :) ??
    Ja jakoś chce synusia :)
    wszystkie baby w rodzinie :P już się nakupowałam tych dziewczęcych ciuszków :P
    a dla chłopca jeszcze nic nie kupowałam :P poza tym mam takie przeczucie :)

Ja też bym chciała synka :) Mamy córcię i przeszłam już przez tą ogromnę falę spódniczek, sukieneczek, laleczek, różu itd no wiecie o co chodzi :D szał :P
    a ostatnio kupiłam jednego pajacyka z lokomotywą haha :D wiem że to głupie, schowałam go sobie do szafy :D i wiem, że od kupienia ubranka siusiak nie wyrośnie ale kto wie, może przeczucie mnie nie myli :D chyba że moja intuicja jest do dupy i bedzie dziewczynka to wyślę którejś z Was pocztą chłopięcego pajacyka hah :D dobrze że to można zwalić na hormony bo ktoś by mógł pomyśleć że stuknięta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:43

bereda11 lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    mój dziś do mnie z pracy dzwoni i pyta kiedy wyjeżdżam do lekarza ;) :P kombinuje jak tu wcześniej wyjść z pracy żeby jechać ale go wzięło :O he he ;) czy wasi przyszli tatusiowie też przeżywają ciążę ? mój na początku tak przeżywał że sam rzygał ( przepraszam za słowo ) źle się czuł i w ogóle. a na dzisiejszą wizyte miał nie iść a teraz się wybiera .

Mój z kolei jakoś tak z dystansem podszedł i powiedział, że na badania chodził nie będzie.Ale jak zapytałam czy w sobotę na prenatalne pojedzie ze mną to tak oczywiście ha i problemy gastryczne też go dopadły i humorki ( a niby nic Go nie rusza )

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie mogę znaleźć pisałam na priv żebyś wysłała mi link do profilu ;) tak najszybciej będzie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Anniusia to znaczy że jest bardzo przejęty he he

coś w tym może jest bo wpadł w wir pracy twierdząc że musi jak najwięcej zarabiać aby mógł wszystko kupić dla dzidziusia :D ehh tak jakby nam brakowało:D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do teściowej do Kamila wczoraj mówiłam że będę przyjeżdżać pod warunkiem że ich w domu nie będzie :) Oni zawsze na balkon wychodzili a to normalnie po złości nigdy tak się nie zachowywała...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi no tak niestety mamy takiego fioła mi róz się normalnie śni marzę o tych sukienusiach jej !! czerwony wózek bym chciała he he ale to na razie nie będę kupować ale już oglądam ale około 30tc już będzie w domu mam taką nadzieje a co do ubranek mam tyle dla chłopca trochę bratowa pomarnowała małpa jedna a ja poprałam poprasowałam i spakowałam w kartony i na wierzchu albo ślinaczek albo skarpetki czy buciki wszystko według rozmiaru ale teraz to nie wiadomo czego gdzie szukać >:( móz staje a śpiochy i bodziaki to miałam bezpłciowe także by mi się przydały pytałam ją a ona mówi " nie wiem gdzieś w którymś kartonie szukaj " to ja pozwoliłamjej używać a ona teraz każe mi szukać ?? o nie podaruje będzie szukać bo takiego porządku jej narobię że sama siebie nie znajdzie w tym bałaganie lewus jeden !! ;)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie przejmuję moja teściową i jej spółka , widać w ich zachowaniach zazdrość, nawet tą fotkę co dodałam z zachciankami co mój młody mi robi uszka, zero komentarza i lajka a zawsze komentowali !!!

Mąż chciał żebym pojechała jutro do niego, bo młody ma czwartek piątek wolny, ale ja nie mam ochoty oglądać tych zrytych ryjków!!!!!!

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika a Ty na którą godz masz wizytę? :)

Trzymam kciuki za Ciebie i za Alicee i za wszystkie które dzisiaj wizytują :) pochwalcie się koniecznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:12

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami weźcie mnie ze sobą :)
    ja mam dopiero w grudniu ehhhh po mikołaju

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami weźcie mnie ze sobą :)
    ja mam dopiero w grudniu ehhhh po mikołaju

Ja też bym miała po Mikołaju wizytę tak jak ostatnio co 4 tygodnie ale kazał mi przyjść za 3tyg bo z tą tarczycą chce wiedzieć co i jak ehhh... Ja i tak najbardziej się nie mogę doczekać genetycznego, w pon chyba pójdę :)

Uciekam chwilowo, będę później :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:15

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w piąteczek wizytuję ;) Ciekawe, czy mi zrobi usg... Też już mnie tak korci znać płeć, już jakieś pierwsze betki kupuję, głónie unisex, ale poświadomie kupuję raczej chłopięce ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę czekac do 25go listopada. ech

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę :)

Marietta powodzenia w piatek :) na siłę się wepchaj na USG :)
    powiedz że nie wyjdziesz dopóki USg Ci nie zrobi :P

• mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie nasze ciążowe życie :P od wizyty do wizyty :D

Madziuśka jak tam samopoczucie? już Cię tak nie ciągnie brzuch?

Naprawdę już spadam, muszę zakupy zrobić bo jutro przecież wszystko pozamykane i po córę do przedszkola :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę :)

No właśnie mnie też do endokrynologa wysłał ale pierwsze muszę zrobić ft3 i ft4, potem endo a potem gin chce wiedzieć jak sytuacja.Ja ogólnie nie orientuje sie o co w tym wszystkim chodzi, pierwszy raz mam jakieś zawirowania z tarczycą. No i chce zobaczyć jak usg genetyczne wyszło więc dlatego za 3 tyg idę a nie za 4.

Naprawdę już mnie tu nie ma :P papa :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja chcę potwierdzenie a najlepiej dowiedzieć się ,że będzie pannica :P hehe Ale czekam do 24.11 także jeszcze 2 tyg :)

Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia 20.05 dobrze pamiętam.?

pasia27 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:

Madziuśka jak tam samopoczucie? już Cię tak nie ciągnie brzuch?

chyba trochę lepiej, ale on generalnie mnie tak kuje codziennie.
    już jak ostatnio byłam to tak miałam i nikt się nie przejął.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • myszka2070 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Hej:) widziałyście materiał o 12-13 tyg ciąży w Dzień Dobry TVN? Jejku coś wspaniałego! :) Mamy szczęście, że idziemy mniej więcej równo z tym cyklem w tv :P Uwielbiam oglądać i słuchać informacji o dzidziusiu :)
    ja jestem troche do przodu ale o ktorej i kiedy to leci???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
‹‹ 634 635 636 637 638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ