Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:A z podkarpacia ktoras jest jeszcze badz w Rzeszowie myśli rodzic? Ja fakt nie pierwszy raz i polecic moge Profamilie w sobote urodzilam w pon do domu .opieka super no i jedzonko mniam mniam .
Kurczak do rossmana tez wpadne ale dopiero 12 oby cos dla mnie zostalo popatrzam dokladnie czy sie złapię. Dzis juz mi mezulek buleczke kupil i kawusie skabiutka zrobil i zaraz bede wcinac . potem do pediatry i do mamy
Zabuszka ja za Małopolskitoć nie daleko hahhah
-
Carolq wrote:acha czyli wiemy na kogo się szykujesz
Może parka
??
Ja jakoś chce synusia
wszystkie baby w rodziniejuż się nakupowałam tych dziewczęcych ciuszków
a dla chłopca jeszcze nic nie kupowałampoza tym mam takie przeczucie
Ja też bym chciała synkaMamy córcię i przeszłam już przez tą ogromnę falę spódniczek, sukieneczek, laleczek, różu itd no wiecie o co chodzi
szał
a ostatnio kupiłam jednego pajacyka z lokomotywą hahawiem że to głupie, schowałam go sobie do szafy
i wiem, że od kupienia ubranka siusiak nie wyrośnie ale kto wie, może przeczucie mnie nie myli
chyba że moja intuicja jest do dupy i bedzie dziewczynka to wyślę którejś z Was pocztą chłopięcego pajacyka hah
dobrze że to można zwalić na hormony bo ktoś by mógł pomyśleć że stuknięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:43
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Sylika wrote:mój dziś do mnie z pracy dzwoni i pyta kiedy wyjeżdżam do lekarza
kombinuje jak tu wcześniej wyjść z pracy żeby jechać ale go wzięło
he he
czy wasi przyszli tatusiowie też przeżywają ciążę ? mój na początku tak przeżywał że sam rzygał ( przepraszam za słowo ) źle się czuł i w ogóle. a na dzisiejszą wizyte miał nie iść a teraz się wybiera .
Mój z kolei jakoś tak z dystansem podszedł i powiedział, że na badania chodził nie będzie.Ale jak zapytałam czy w sobotę na prenatalne pojedzie ze mną to tak oczywiście ha i problemy gastryczne też go dopadły i humorki ( a niby nic Go nie rusza ) -
mejbi no tak niestety mamy takiego fioła mi róz się normalnie śni marzę o tych sukienusiach jej !! czerwony wózek bym chciała he he ale to na razie nie będę kupować ale już oglądam ale około 30tc już będzie w domu mam taką nadzieje a co do ubranek mam tyle dla chłopca trochę bratowa pomarnowała małpa jedna a ja poprałam poprasowałam i spakowałam w kartony i na wierzchu albo ślinaczek albo skarpetki czy buciki wszystko według rozmiaru ale teraz to nie wiadomo czego gdzie szukać
móz staje a śpiochy i bodziaki to miałam bezpłciowe także by mi się przydały pytałam ją a ona mówi " nie wiem gdzieś w którymś kartonie szukaj " to ja pozwoliłamjej używać a ona teraz każe mi szukać ?? o nie podaruje będzie szukać bo takiego porządku jej narobię że sama siebie nie znajdzie w tym bałaganie lewus jeden !!
-
nick nieaktualnyJa się nie przejmuję moja teściową i jej spółka , widać w ich zachowaniach zazdrość, nawet tą fotkę co dodałam z zachciankami co mój młody mi robi uszka, zero komentarza i lajka a zawsze komentowali !!!
Mąż chciał żebym pojechała jutro do niego, bo młody ma czwartek piątek wolny, ale ja nie mam ochoty oglądać tych zrytych ryjków!!!!!! -
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami weźcie mnie ze sobą
ja mam dopiero w grudniu ehhhh po mikołaju
Ja też bym miała po Mikołaju wizytę tak jak ostatnio co 4 tygodnie ale kazał mi przyjść za 3tyg bo z tą tarczycą chce wiedzieć co i jak ehhh... Ja i tak najbardziej się nie mogę doczekać genetycznego, w pon chyba pójdę
Uciekam chwilowo, będę późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:15
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę
No właśnie mnie też do endokrynologa wysłał ale pierwsze muszę zrobić ft3 i ft4, potem endo a potem gin chce wiedzieć jak sytuacja.Ja ogólnie nie orientuje sie o co w tym wszystkim chodzi, pierwszy raz mam jakieś zawirowania z tarczycą. No i chce zobaczyć jak usg genetyczne wyszło więc dlatego za 3 tyg idę a nie za 4.
Naprawdę już mnie tu nie mapapa
-
mejbi wrote:
Madziuśka jak tam samopoczucie? już Cię tak nie ciągnie brzuch?
chyba trochę lepiej, ale on generalnie mnie tak kuje codziennie.
już jak ostatnio byłam to tak miałam i nikt się nie przejął. -
aniesiack wrote:Hej:) widziałyście materiał o 12-13 tyg ciąży w Dzień Dobry TVN? Jejku coś wspaniałego!
Mamy szczęście, że idziemy mniej więcej równo z tym cyklem w tv
Uwielbiam oglądać i słuchać informacji o dzidziusiu
myszka2070