Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Teściowa paliła przy mnie i przy dzieciach co ja do kuchni nie idę zjeść czy dzieci karmie to ona specjalnie z fajkiem i jeszcze do pokoju wchodziła specjalnie wgl okropna była cały weekend..
To bardzo miła że tak z papierosem biegała przy Tobie i dzieciach... Nie dość ze się nawdychaliście to potem się wraca do domu i ciuchy od razu do prania, kąpiel, mycie włosów bo dym wsiąka strasznie we wszystko zwłaszcza jak się pali w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:43
-
Ja liczę na to że na święta dzidziuś da sobie o sobie znać i będę mieć super prezent gwiazdkowy
bo na wcześniej to się specjalnie nie nastawiam. W pierwszej ciąży dopiero w okolicach 20tyg poczułam, w drugiej niby szybciej może ale wcale nie musi. Więc liczę na święta
luna91 lubi tę wiadomość
-
martis wrote:Chodzę do dr Surówki, pracuje na parkitce i w myszkowie w szpitalu, na co dzień przyjmuje w medykach nowym i starym
Ogólnie jestem zadowolona,też nie należę do wymagających pacjentek
Gdzie zamierzasz rodzić?
do G.Płacheckiego:-)
-
Mam dziś wizytę .... stresuje się że normalnie kręci mnie w kiszkach
mam tyle pytań do lekarza bym na kartce napisała ale łapy mi się trzęsą
i pomału robie się do ludzi podobna wykąpałam się paznokcie zaczynam robić ale obawiam się całe skórki wymaluje tym stresem ....
tchu brak, sił brak słabo mi normalnie i taki ze mnie rozdziaw .. zrobiłam w ubiegłym tyg badania i dziś miałam odebrać ... i co ? zapomniałam a z głową mokrą nie pojade bo okropny wiatr całe szczęście że drukarka jest wydrukowałam sobie ..
HIV ujemny
TOXOPLAZMOZA IgM 0,070 IU/ML
IgG 0,10
RÓŻYCZKA IgG 133,10
IgM 0,41
nie znam się ale chyba w normach się mieści .
mdłości i ja dziś mam ale to chyba ze stresu .. a noce u mnie są koszmarne wiecie ile ja pozycji mam ... obawiam się że moje dzieci tak samo będą się wiercić ale będzie armagedon .
moja mama jest za granicą i wiecie co chce mi kupić piękna kołyskę podwójną taki duży kosz cały wyposażony albo dwie mniejsze oddzielne i bujane też wyposażone piękne !! ale ostudziłam ją bo uważam że jeszcze za wcześnie .. ale sama chętnie bym kupiła jakieś skarpetusie , bodziaki i kocyki
chciałą bym się dowiedzieć dziś kto tam mieszka ale obawiam się że się nie dowiem on widzi co jest ale nie chce tak wcześnie mówić po prostu nie chce strzelać
-
nick nieaktualnySylika
będzie dobrze Maluchy pewnie tak tam rozrabiają że nawet Ci się nie śni
hehe co do płci to u Ciebie rzeczywiście może być gorzej z rozpoznaniem
wiem jak moja kuzynka to do 5 miesiąca mieli mieć 2 chłopców na połówkowym też im tak powiedzieli i się okazało że to pępowiny
i są dwie dziewczynki
Sylika, pasia27 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Wszystko było ok ten weekend taka jakaś wredna się zrobiła.. a tu nawet już nam zaczęła ustalać kogo my na ślub mamy zaprosić żebym mogła to bym wgl bez rodzina ten ślub wzięła... nie chce mi się na Nią patrzeć teraz...
Carolq, xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Sylika
będzie dobrze Maluchy pewnie tak tam rozrabiają że nawet Ci się nie śni
hehe co do płci to u Ciebie rzeczywiście może być gorzej z rozpoznaniem
wiem jak moja kuzynka to do 5 miesiąca mieli mieć 2 chłopców na połówkowym też im tak powiedzieli i się okazało że to pępowiny
i są dwie dziewczynki
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacha czyli wiemy na kogo się szykujesz
Może parka
??
Ja jakoś chce synusia
wszystkie baby w rodziniejuż się nakupowałam tych dziewczęcych ciuszków
a dla chłopca jeszcze nic nie kupowałampoza tym mam takie przeczucie
Sylika, mejbi lubią tę wiadomość
-
wróciłam z miasta ale się zasapałam o chwilę postój ja nie wiem jak mi brzuch urośnie to się nigdzie nie ruszę
ja też nic nie czuję żadnych ruchów dziecka biorąc pod uwagę,że na każdym usg dość mocno fikało ale to pierwsza ciąża a też nie wiem czy rozpoznam to uczucię teraz co najwyżej czuję pękające gazy w brzuszku:D
ojj ja to bm chciała poznać płeć strasznie ale muszę jeszcze poczekać do 26.11
-
No ja chyba tez czuje parke ale czy to moje przeczucie czy tylko chec posiadania corki nie mam pojecia. Ja znow dla chlopcow sie nakupowalamn ja mam dwoch synow siostra i brat jednego i coreczke ma siostra jestem chrzestna i brat corki sie spodziewa nie wiem co to bedzie he he u mnie
-
mój dziś do mnie z pracy dzwoni i pyta kiedy wyjeżdżam do lekarza
kombinuje jak tu wcześniej wyjść z pracy żeby jechać ale go wzięło
he he
czy wasi przyszli tatusiowie też przeżywają ciążę ? mój na początku tak przeżywał że sam rzygał ( przepraszam za słowo ) źle się czuł i w ogóle. a na dzisiejszą wizyte miał nie iść a teraz się wybiera .
mejbi, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:mój dziś do mnie z pracy dzwoni i pyta kiedy wyjeżdżam do lekarza
kombinuje jak tu wcześniej wyjść z pracy żeby jechać ale go wzięło
he he
czy wasi przyszli tatusiowie też przeżywają ciążę ? mój na początku tak przeżywał że sam rzygał ( przepraszam za słowo ) źle się czuł i w ogóle. a na dzisiejszą wizyte miał nie iść a teraz się wybiera .
mój tyje szybciej niż ja i ma dziwne zachcianki smakowe:DSylika, mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Teściowa paliła przy mnie i przy dzieciach co ja do kuchni nie idę zjeść czy dzieci karmie to ona specjalnie z fajkiem i jeszcze do pokoju wchodziła specjalnie wgl okropna była cały weekend..
Co za pie...nięta baba.Tacy ludzie są niereformowalni.Mój ojciec i matka też palą, zdarzało się przy Darii, ale powiedziałam, że jeżeli tak będzie dalej to nie będzie tam jeździć, bo mi kurwa nikt nie da by leczyć słuch mojego dziecka.Mi to się scyzoryk otwiera jak takie rzeczy czytam i słyszę.Ja bym się pewnie postawiła i nie jeździła, ale Kochana Twój wybór, oby dzieciaczki jak najszybciej zdrowe były