Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ja wróciłam z działeczki umyłam 4 okna /zostało mi dwa na jutro /zaraz biegne po swoje maluchy do szkoły ...potem mycie i o 14ej wybywam / wizyta o 15ej ,ale rossmana musze odwiedzic no i 20 minut jazdy mam takze lepiej wczesniej wyjsc
ktos tam chba dzis wizytuje więc zaciskam kciukasy
buziam i do wieczorku :* -
Cześć dziewczyny.
Co do wagi, to wydaje mi się (i nawet coś tak lekarz mówił), że nie przytyłam jeszcze raczej nic ... co dziwne bo dzidzia przecież rośnie , dupcia teżi powoli brzuszek
A co do wizyt, 27-11 mam wizytę u ginekologa mojego, a 15-12 kolejne badanie genetyczneTakże obu badań wyczekuje już z niecierpliwością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:33
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
mejbi wrote:Sylika a Ty na którą godz masz wizytę?
Trzymam kciuki za Ciebie i za Alicee i za wszystkie które dzisiaj wizytująpochwalcie się koniecznie
Wizytę mam na 16:20 ale już po 15 muszę wyjeżdżać bo 40km mam do lekarza a dziś posranyy deszcze i wiatr
i dam znać późnym wieczorem jak już wrócę do domu bo mam zamiar do siostry na chwilę wstąpić i do taty skoro już tam będęCarolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Ja z tarczycą to do endokrynologa prywatnie chodzę
Marietta powodzenia w piatekna siłę się wepchaj na USG
powiedz że nie wyjdziesz dopóki USg Ci nie zrobi
Nie wbiję sie na siłę, dwa gabinety są, a jedno usg na spółeWięc jest ryzyko że będzie gabinet z usg zajęty przez innego lekarza wtedy klops
-
dziewczyny trzymajcie dziś kciuki, mam wizytę na 15/45 wcześniej odbieram wyniki z testu Pappa...boję się...wcześniej jak sie dowiadywałam o tym, iż serduszko przestało bić nic się u mnie nigdy nie działo więc jestem pełna obaw...
ostatnie usg miałam równe 2 tygodnie temu...Carolq lubi tę wiadomość
-
olala4 wrote:dziewczyny trzymajcie dziś kciuki, mam wizytę na 15/45 wcześniej odbieram wyniki z testu Pappa...boję się...wcześniej jak sie dowiadywałam o tym, iż serduszko przestało bić nic się u mnie nigdy nie działo więc jestem pełna obaw...
ostatnie usg miałam równe 2 tygodnie temu...
wszystko będzie dobrze. Bez nerw!!!
olala4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Witam
Jezuuu ale noc, no wstawałam jak do niemowlaka co chwile !!!!! na siku
co chwile chodzę sikać w dzień i w nocy
Ze mnie sie rodzina i mąż śmieją że powinnam przenieśc swoje życie do toalety a zwłaszcza nocne bo wtedy sikam co 5 minutAle licze że jup niedługo macica sie troche podniesie i ten ucisk na jakiś czas sie zmiejszy
Tylko zastanawiam sie skąd we mnie tyle płynów skoro tak mało pije
katarzyna_d, katarzyna_d, konwalijka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykw wrote:Ze mnie sie rodzina i mąż śmieją że powinnam przenieśc swoje życie do toalety a zwłaszcza nocne bo wtedy sikam co 5 minut
Ale licze że jup niedługo macica sie troche podniesie i ten ucisk na jakiś czas sie zmiejszy
Tylko zastanawiam sie skąd we mnie tyle płynów skoro tak mało pije
Jak sie wkurw... to sobie cewnik założę!!! nie żartuje bo mam w domu 15 rozm, hahahah